Razvajanje v termah! HUDA CENA za savnanje v Deželi savn in celodnevno kopanje!

15,90 €

prodani

Prodanih 52 kuponov

# / 8
EKSKLUZIVNO

Razvajanje v termah! HUDA CENA za savnanje v Deželi savn in celodnevno kopanje!

15,90 €

prodani

Prodanih 52 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Fontana jing in jang, finska savna, parna savna s soljo in še in še! Vključena je tudi kopalna karta za kopanje v bazenih s termalno vodo. Zagotovite si dan, namenjen samo vam in se sprostite ter odženite stres v Deželi savn, ki ima eno izmed boljših ponudb savn v Sloveniji, poleg tega pa vam ponuja tudi lastni vitaminski bar! Terme z več kot 600 let tradicije.

Fontana jing in jang, finska savna, parna savna s soljo in še in še! Vključena kopalna karta.

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x celodnevna kopalna karta in savnanje za 1 odraslo osebo v Hotelu Vita**** v Termah Dobrna

  • kopanje v bazenih s termalno vodo
  • aerobika v vodi
  • neomejen vstop v Deželo savn
  Preberi vse

  HUDA CENA

  15,90 €

  Vrnemo 0,08 €

BAZENI IN SAVNE HOTELA VITA****

BAZENI 
Kopanje v bazenih s termalno vodo vas bo navdahnilo s pozitivno energijo. Podvodne masaže in whirpooli pa poživili. Vodni užitki v notranjih bazenih ostanejo v spominu vsem, malčkom in odraslim. Bazenski kompleks se nahaja v hotelu Vita, v tretjem nadstropju. Bazenski kompleks zajema notranji bazen (32˚C) in notranji otroški bazen (32˚C), whirlpool (35–36 ˚C) in zunanji bazen (27-29 stopinj) ter Pool bar (ponudba koktajlov, osvežilnih pijač, toplih in hladnih prigrizkov). Možnost obrokov tudi v hotelski restavraciji ali kavarni hotela.

DEŽELA SAVN
Uporaba savne že dolgo velja za eno najbolj zdravilnih in prijetnih oblik sproščanja. Ob redni uporabi savne (vsaj dvakrat tedensko) se kažejo pozitivni učinki tako na fizičnem kot duševnem počutju uporabnika.

TURŠKA SAVNA
Temperatura zraka se giba od 40-50°C, vlažnost pa do 100 %. Ustvarjajo se oblaki pare, para prodira globoko v kožo in jo zapusti mehko in gladko. Po savnanju priporočamo hladen tuš, ki poveča osvežitev, krepitev telesa pa se nadaljuje. V parnih savnah so nameščene cevi za čiščenje klopi s curkom vode, s katerim si lahko hladimo tudi noge, roke ali obraz. Izvor parne savne izvira iz turške kopeli (Hamam), ki je bila v preteklosti središče turškega vsakdana. Za Turke je bila kopel več kot le prostor čiščenja, bila je prostor, kjer so se srečevali ljudje vseh statusov, počutili so se svobodne.

FINSKA SAVNA S KRISTALNO TERAPIJO – AMETIST
Krepi imunski sistem in celotni organizem, pomaga pri slabokrvnosti, uravnava krvni sladkor, ugodno deluje na srce, živčni sistem in mišično tkivo. Ščiti pred škodljivimi sevanji in zunanjimi psihičnimi pritiski, spodbuja intuicijo, krepi spomin in voljo, vrača samozavest, pomaga pri odvisnostih, osvobaja strah.Temperature 75°C, vsaj 15 % vlage, v rdečem soju svetlobe z rdečim kamnom (ametist) nad pečjo.

FINSKA SAVNA S KROMO TERAPIJO – DIAMANT
Že od nekdaj verjamejo, da ima moč, ki ščiti pred negativnimi energijami. Uporabljamo ga lahko pri vseh težavah in boleznih – je pa zelo močen kamen. Če ste vznemirjeni ali pod stresom, izberite raje kamen, ki deluje bolj pomirjevalno. V kombinaciji z drugimi kamni akumulira njihovo moč in jo tako poveča. Predvsem ga uporabljamo, kadar želimo povečati svojo moč ali zbrati veliko energije in jo pravilno usmeriti. Temperatura 90°C, vlaga 10–15 %, z nameščenimi lučmi za kromoterapijo nad klopmi.

FINSKA SAVNA – JANTAR
Pomaga pri težavah s pljuči, sluhom, astmi, uravnava delovanje ledvic in mehurja, spodbuja presnovo in ščitnico, blaži virusne infekcije in vnetja, povečuje življenjsko moč, krepi odločnost in spomin. Temperatura min. 100°C, vlaga 15-20 %.

ZUNANJA FINSKA SAVNA – BRUNARICA
Temperature se gibajo od 80-100°C, vlažnost med 25-35 %, zrak je suh. Visoke temperature lahko prenesemo, ker naše telo izhlapeva pot in s tem hladi površino kože. Segreti zrak sprosti napetost v mišicah in povzroči obilno potenje, ki očisti telo. Zelo priporočljivo je, da po sedenju v savni odidemo na kratko mrzlo kopel.

INFRA RDEČA SAVNA – RUBIN
Uspešen je pri zdravljenju anemije, visokega krvnega pritiska, bolezni srca in ožilja. Pomaga pri težavah s telesno težo, spodbuja presnovo, prebavo in timus, zdravi vranico in oči, krepi imunski sistem, zdravi infekcije. Umirja jezo, spodbuja veselje in radost, krepi samozavest, spodbuja spretnost in spomin, uravnoveša pri pogostem nihanju razpoloženja. Pomaga pri nespečnosti in morah. Povečuje intuicijo in energetsko raven, vendar bodimo raje previdni pri uporabi. Je zelo močen kamen in se odsvetuje, na primer zelo mladim ljudem ali otrokom.

Temperatura 50°C, vlaga 15 %, povzroča pregrevanje v notranjosti telesa, kljub temu, da prostor ni vroč.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • na voljo so vam različne finske savne, turška savna in infra savna
 • v Deželi savn na voljo tudi vitaminski bar in Kneippova korita
 • sprostite se v zdravilnem okolju in naredite nekaj za svoje zdravje
 • duševno se sprostite in odpravite stres
 • uporaba bazenov s temperaturo vode 32°C
 • zdravilna termalna voda, ki so jo na Dobrni poznali že Rimljani
 • pomaga tudi pri zdravljenju bolezni in poškodb gibalnega sistema

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Podjetje s tradicijo

Za zdravje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv od 3.4. do vključno 9.4.2020 ali od 13. do vključno 31.8.2020, MED TEDNOM, od ponedeljka do petka.

MOŽNA DOPLAČILA

5,00 € + kavcija 10 €/osebo za izposojo brisače
10,00 €/osebo+ kavcija 10 €/osebo za izposojo kopalnega plašča

REZERVACIJA

Predhodna rezervacija ni potrebna.

PARKIRIŠČE

Brezplačni parkirni prostor v neposredni bližini hotelov.

OSTALI POGOJI

Pri nakupu preko spleta: pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

 

Kupon zamenjate za kopalno karto na recepciji bazena hotela Vita (III. nadstropje).

 

Celodnevna kopalna karta velja za enkraten vstop v bazenski kompleks.

VEČ O PONUDNIKU

600 let tradicije in kraji, ki človeka prevzamejo do te mere, da se želi vrniti. Dobrna je zagotovo kraj, kamor se boste radi vračali. Terme Dobrna že vrsto let navdušujejo s svojo sodobnostjo in tako se Dobrna ponaša z enim izmed najkvalitetnejših zdravilišč pri nas.  

PAKETI ZA ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE
V Termah Dobrna, najstarejšem delujočem termalnem zdravilišču, se že stoletja uspešno posvečajo zdravju in izboljšanju počutja obiskovalcev. Tako s pomočjo naravnih zdravilnih dejavnikov kot so termalna voda, fango, šota in neokrnjena narava ter najnovejših metod zdravljenja iz področja rehabilitacije, ginekologije, urologije, nevrologije, revmatologije in ortopedije, poskrbijo za ustrezno individualno obravnavo. Ponudba paketov za zdravje in boljše počutje: Paket lajšanje bolečin v križu; Paket za lajšanje bolečin v kolenu/kolku ter Paket revmatska obolenja.

Program Varno, Odgovorno in Zdravo staranje (VOZS) – NOVO v Termah Dobrna!
V skrbi za zdravje in odlično počutje, so v Termah Dobrna pripravili preventivni program, ki je na-menjen vsem, ki prevzemajo odgovornost za lastno preventivo in kontrolo zdravja, gibanja, izo-braževanja o zdravju, sprostitev in socialno vključenost. Zdravnik bo na podlagi opravljenih meritev (TANITA – analiza telesne strukture, laboratorijski testi, ultrazvočna denzitometrija petnice) povzel rezultate le-teh in vam svetoval.

ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Lotite se lahko športne aktivnosti in obiščete notranji fitness ali pa se odpravite na sprehod v 200 letni zdraviliški park. Otroci se bodo lahko zabavali v Otroškem mini klubu, kjer ustvarjajo v različnih kreativnih delavnicah, obiščejo otroški kino ali uživajo v otroškem disco večeru. V dobrem vremenu pa je Dobrna tudi idealno izhodišče za kolesarje. Destinacije so skoraj neomejene, od prelepe Savinjske doline z Mozirskim gajem in Logarsko dolino do Šmartinskega jezera in Celjskega gradu. Velika izbira športnih aktivnosti pozimi: v bližini proge za tek na smučeh, sani z vlečnimi psi, drsališče, snežni tubing, zimsko pohodništvo.

KAM NA IZLET?

 • Šmartinsko jezero, umetno po nastanku, v neposredni bližini Celja je priljubljeno med sprehajalci
 • muzeji in turistične kmetije - muzej Velenje na Velenjskem gradu, Muzej premogovništva, Ekomuzej hmeljastrva in pivovarstva, izletniška kmetija Pri Minki, Kmetija Lamperček - farma jelenov, Turistična kmetija Soržev mlin, Kmetija Marovšek in Hudičev graben
 • posestvo Škalce, kjer se ukvarjajo s pridelavo vina in grozdja.
 • Mozirski gaj - veliko etnografskih objektov z opremo iz podeželskega življenja in številne male živali
 • obiščite lahko še Graščino Dobrnica – Gutenek, Kačji grad, Marijino cerkev – Dobrna, Cerkev Sv. Miklavža, Rimsko Nekropolo ... 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (118)

Ceneje ne najdeš nikjer!