k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Proti celulitu s 58% popustom na maderoterapijo v NOVEM salonu!

od 14,90 €

Redna cena od 35,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Proti celulitu s 58% popustom na maderoterapijo v NOVEM salonu!

od 14,90 €

Redna cena od 35,00 €

Maderoterapija postaja vse bolj popularna metoda oblikovanja telesa. Naravna in neinvazivna terapija se izvaja z lesenimi pripomočki in več kot tisočletno tradicijo. V salonu Maderoslim Fortuna bodo poskrbeli za kakovostno maderoterapijo, ki ne vpliva le na vitkejšo postavo temveč odpravlja bolečine in sprostitve. 

V salonu Maderoslim Fortuna bodo poskrbeli za kakovostno maderoterapijo, ki odpravlja bolečine in sprostitve.

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki. Za preoblikovanje telesa se pri maderoterapiji uporabljajo različni leseni pripomočki (valjari, skodelice, lopatice), odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe).

Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobne celice se sprosti maščoba, zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi ter pospešeno limfna drenaža, zaradi česa se videz tkiva izboljša.

Maderoterapija se dandanes ne uporablja več samo za oblikovanje telesa, ampak tudi za odpravljanje bolečin, sprostitev in tonificiranje kože. Maderoterapija z vsemi lesenimi pripomočki deluje kot anticelulitna masaža (glajenje s palcem, masaža s členki, glajenje s pestjo,..), kot vakumska masaža z aparati ali ventuzami

Ker z lesenimi pripomočki omogočamo enakomeren pritisk na vseh predelih in ker lahko prodremo globje, kot z ročno masažo, je madero terapija zares učinkovita terapija za preoblikovanje telesa. Prednost madero terapije je tudi to, da se madero terapevt ne utrudi in madero terapija je tako vedno 100 % izvedena, kar je dobro za stranko in za samega terapevta. Še ena izmed prednosti madero terapije je tudi v tem, da je je zasnovana na uporabi posebaj izdelanih pripomočkov iz lesa in zato 100% naravna tehnika, brez alergijskih reakcij na koži.

Maderoterapija je alternativa masaži kot tudi različnim aparaturnim tehnikam za odpravo celulita in preoblikovanja telesa.
Maderoterapija vpliva na pospešitev mikrocirkulacije, pospešitev limfe, maščobno celico, vezivno tkivo – fascijo, zunanji videz kože.

KAKO DELUJE MADEROTERAPIJA?
Z valjanjem pospešujemo mikrocirkulacijo, tekočina, ki je ujeta v medceličnem prostoru se sprosti. S pospešitvijo limfnega sistema se poveča izločanje odpadnih snovi iz telesa. Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobne celice se sprosti maščoba, zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi, zaradi česa se videz tkiva izboljša.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izboljšana cirkulacija, odprava napetosti in zmanjšanje celulita
  • pri maderoterapiji uporabljajo različni leseni pripomočki
  • 100% naravna tehnika, brez alergijskih reakcij na koži
  • odpravlja bolečine, sprošča in pripomore k tonificiranju kože
  • strokovno osebje poskrbi za vas

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Urška Fortuna je mlada podjetnica, ki se je odločila stopiti na samostojno pot. Po poklicu je socialna delavka, zato je vedno rada delala z ljudmi. V mislih je imela svoje podjetje in ko se je prvič srečala z maderoterapijo jo je čisto prevzela. Opravila je tečaj in našla prostor, kjer lahko opravlja svojo dejavnost. Na prvo mesto postavlja kakovost opravljenega dela ter dobro počutje strank, ki pridejo k na tretma.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (154)