Proti celulitu s 58% popustom na maderoterapijo v NOVEM salonu!

od 14,90 €

Redna cena od 35,00 €

prodani

Prodanih 7 kuponov

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Proti celulitu s 58% popustom na maderoterapijo v NOVEM salonu!

od 14,90 €

Redna cena od 35,00 €

prodani

Prodanih 7 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Maderoterapija postaja vse bolj popularna metoda oblikovanja telesa. Naravna in neinvazivna terapija se izvaja z lesenimi pripomočki in več kot tisočletno tradicijo. V salonu Maderoslim Fortuna bodo poskrbeli za kakovostno maderoterapijo, ki ne vpliva le na vitkejšo postavo temveč odpravlja bolečine in sprostitve. 

V salonu Maderoslim Fortuna bodo poskrbeli za kakovostno maderoterapijo, ki odpravlja bolečine in sprostitve.

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  PAKET 3+1 GRATIS: 4x 45-minutna Maderoterapija za 1 osebo

  Preberi vse

  -58 %

  105,00 €

  43,90 €

  Vrnemo 0,22 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  45-minutna Maderoterapija za 1 osebo

  Preberi vse

  -57 %

  35,00 €

  14,90 €

  Vrnemo 0,07 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki. Za preoblikovanje telesa se pri maderoterapiji uporabljajo različni leseni pripomočki (valjari, skodelice, lopatice), odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe).

Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobne celice se sprosti maščoba, zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi ter pospešeno limfna drenaža, zaradi česa se videz tkiva izboljša.

Maderoterapija se dandanes ne uporablja več samo za oblikovanje telesa, ampak tudi za odpravljanje bolečin, sprostitev in tonificiranje kože. Maderoterapija z vsemi lesenimi pripomočki deluje kot anticelulitna masaža (glajenje s palcem, masaža s členki, glajenje s pestjo,..), kot vakumska masaža z aparati ali ventuzami

Ker z lesenimi pripomočki omogočamo enakomeren pritisk na vseh predelih in ker lahko prodremo globje, kot z ročno masažo, je madero terapija zares učinkovita terapija za preoblikovanje telesa. Prednost madero terapije je tudi to, da se madero terapevt ne utrudi in madero terapija je tako vedno 100 % izvedena, kar je dobro za stranko in za samega terapevta. Še ena izmed prednosti madero terapije je tudi v tem, da je je zasnovana na uporabi posebaj izdelanih pripomočkov iz lesa in zato 100% naravna tehnika, brez alergijskih reakcij na koži.

Maderoterapija je alternativa masaži kot tudi različnim aparaturnim tehnikam za odpravo celulita in preoblikovanja telesa.
Maderoterapija vpliva na pospešitev mikrocirkulacije, pospešitev limfe, maščobno celico, vezivno tkivo – fascijo, zunanji videz kože.

KAKO DELUJE MADEROTERAPIJA?
Z valjanjem pospešujemo mikrocirkulacijo, tekočina, ki je ujeta v medceličnem prostoru se sprosti. S pospešitvijo limfnega sistema se poveča izločanje odpadnih snovi iz telesa. Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobne celice se sprosti maščoba, zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi, zaradi česa se videz tkiva izboljša.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • izboljšana cirkulacija, odprava napetosti in zmanjšanje celulita
 • pri maderoterapiji uporabljajo različni leseni pripomočki
 • 100% naravna tehnika, brez alergijskih reakcij na koži
 • odpravlja bolečine, sprošča in pripomore k tonificiranju kože
 • strokovno osebje poskrbi za vas

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.11.2019

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na email madero.fortuna@gmail.com.

PARKIRIŠČE

V bližini so javna parkirišča.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

Urška Fortuna je mlada podjetnica, ki se je odločila stopiti na samostojno pot. Po poklicu je socialna delavka, zato je vedno rada delala z ljudmi. V mislih je imela svoje podjetje in ko se je prvič srečala z maderoterapijo jo je čisto prevzela. Opravila je tečaj in našla prostor, kjer lahko opravlja svojo dejavnost. Na prvo mesto postavlja kakovost opravljenega dela ter dobro počutje strank, ki pridejo k na tretma.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (111)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!