Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Proč s celulitom! Do 64% popust na kavitacijo ali mineralno povijanje!

od 15,90 €

Redna cena od 33,00 €

# / 4

Proč s celulitom! Do 64% popust na kavitacijo ali mineralno povijanje!

od 15,90 €

Redna cena od 33,00 €

Odvrzite odvečne centimetre in celulit! Izklesajte svojo postavo s pomočjo kavitacije, ki razbije maščobo in poudari obliko. Za globinsko delovanje, ki vam prečisti telo ter takoj zmanjša obseg in celulit, pa kombinirajte kavitacijo z mineralnim povijanjem. Za dodatno prekrvavitev pa poskrbi še masaža!

Tretma učinkovito odstranjuje celulit, zmanjšuje obseg telesa in odvaja strupe! Rezultati so vidni takoj.

Kavitacija in mineralno povijanje

KAVITACIJA
Kozmetični tretma za odpravo prekomerno nakopičenih maščobnih blazinic. Pri kavitaciji se uporablja posebno napravo, ki proizvajaja ultrazvočne vibracije, ki uničujejo maščobne celice. Maščobne celice namreč s pomočjo teh vibracij popokajo in se preko delovanja limfnega sistema izločajo iz telesa. Zelo pomembno je, da po opravljenem tretmaju kavitacije zaužijemo zadosti tekočine in s tem pomagamo telesu, da lažje izloči razbite maščobne celice.

MINERALNO POVIJANJE
Mineralna obloga ali mineralni body wrapping je neinvazivna in učinkovita metoda oblikovanja postave, ki zmanjša obseg telesa in celulita, učvrsti kožo, pospešuje cirkulacijo in ima detox učinek. Zmineralnim body wrappingom se zmanjša obsega telesa, izboljša se splošnoa počutja, telo se razbremeni telo toksinov in odpadnih snovi. 

POSTOPEK POVIJANJA
Na na začetku vzamemo mere telesa na različnih točkah. Nato minerale nanesemo na kožo in da bi jih spravili kar se da globoko v podkožje, telo do prsi navijemo v kompresijske povoje. S tem se pospeši pretok krvi, menerali pa dosežejo svoj cilj, morebitne otekline izginejo, učinek haljenja pa pospeši kurjenje maščob. Sledi počitek med katerim preko kože minerali prehajajo v globje pasti. Nato se povoje odstrani in ponovno opravi merjenje telesa.

MASAŽA
Po mineralnem povijanju je zelo dobrodošla tudi masaža. Ta zmanjša celulit, pospeši prekrvavitev, napnemo kožo in pospešimo izločanje odpadnih snovi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • pri kavitaciji se maščobne celice razbijajo s pomočjo ultrazvočnih valov
  • mineralno povijanje telesa je neinvazivna metoda za oblikovanje postave
  • izboljšan tonus in elastičnost kože; rezultati so opazni takoj
  • odstranjuje celulit, zmanjšuje obseg telesa in odvaja strupe
  • ne spreglejte mineralnega boosterja s posebnimi učinki
  • tretmaje si lahko privoščite na kar dveh lokacijah; v Ljubljani in v Kranju

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Sodobno urejen Salon Phyts omogoča uživanje v mirnem in intimnem okolju. Svojim strankam dajejo možnost izbire med široko paleto storitev, ki jih izvajajo na dveh lokacijah, v Kranju in v Ljubljani. Ponujajo vam pedikuro, depilacijo, kavitacijo, trajno odstranjevanje dlak, odstranjevanje pigmentacij in kapilar ter še mnogo več. Osebje je strokovno podkovano in svoje delo opravlja na visokem profesionalnem nivoju. 
Na voljo je tudi parkirišče.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (147)