k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Pozitivna sprememba! Do 57% popust na Reiki ali Theta Healing terapijo!

od 14,90 €

Redna cena od 35,00 €

prodani

Prodanih 5 kuponov

# / 3
ZADNJE MINUTE

Pozitivna sprememba! Do 57% popust na Reiki ali Theta Healing terapijo!

od 14,90 €

Redna cena od 35,00 €

prodani

Prodanih 5 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

ThetaHealing je namenjen vsem, ki si želite stopiti naprej in narediti pozitivno spremembo v svojem življenju. Je enostavna, hitra in učinkovita metoda zdravljenja in odstranjevanja omejujočih podzavestnih prepričanj. Po Reiki terapiji se boste počutili bolj razpoložene, umirjene in občutili boste, da imate več energije. 

Odkrijete svojo notranjo moč in v polnosti zaživite svoje življenje! Zamenjajte svoja negativna prepričanja in strahove z novimi in prijetnejšimi.

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  60-minutna Theta Healing terapija za 1 osebo

  Preberi vse

  -50 %

  60,00 €

  29,90 €

  Vrnemo 0,15 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  45-minutna Reiki terapija za 1 osebo

  Preberi vse

  -57 %

  35,00 €

  14,90 €

  Vrnemo 0,07 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 

theta healing in reiki terapije

THETA HEALING
ThetaHealing je namenjen vsem, ki si želite stopiti naprej in narediti pozitivno spremembo v svojem življenju. Je enostavna, hitra in učinkovita metoda zdravljenja in odstranjevanja omejujočih podzavestnih prepričan na kateremkoli področju vašega življenja. Je metoda s katero odkrijete svojo notranjo moč in v polnosti zaživite svoje življenje. Delovanje Thetha Healinga je znanstveno dokazano, saj se izvaja v theta stanju, ko možgani valujejo s frekvenco 4-7 Hz. Terapija poteka tako, da sedite na udobnem stolu in se pogovarjate s terapevtom. Oblečeni ste v udobnih oblačilih.

Kadar pa ima oseba misli, ki so omejujoče in temeljijo na strahu, zamerah, jezi, negativnih prepričanjih, ki so zakopani globoko v naši podzavesti, ta oseba k sebi priteguje tudi takšne življenjske in poslovne priložnosti, partnerstva, ljudi, ki ga izčrpavajo, zato takšen način sili človeka k izgubljanju notranje življenjske energije, slabemu počutju in raznim boleznim.

S tehniko Theta Healing lahko prepoznajo negativne vzorce, občutke, prepričanja, strahove, ki jih oseba lahko nosi, jih odstranijo in zamenjajo z novimi, primernejšimi.

REIKI
Reiki terapije se uporabljajo za boljše delovanje zdravil, hitrejše okrevanje po operaciji, bolezni. Podpira druge terapije in ostale načine medicinskega dela. Z dovajanjem energije ob bolezni, ponovno vzpostavimo ravnovesje v telesu. Preprečujemo in pomagamo k izboljšanju vseh vrst bolezni. Razstruplja telo, krepi imunski sistem. Sprošča energetske blokade, čistiti občutke, ki nas “zastrupljajo”, kot so jeza, zamere, krivda, žalost. Uravnovesi telesne energije in pomaga pri sproščanju stresa, tako da se lažje spopadate z vsakodnevnimi izzivi, napori, stresom. Deluje na vseh ravneh. Mentalni, čustveni in duhovni. Lažje in hitreje dosegamo zastavljene cilje. Vaše počutje in življenje nasploh se začne spreminjati.

Po terapiji se počutite bolj razpoložene, umirjene, čutite da imato več energije. Terapije pa pridejo v poštev tudi za omilitev raznih bolečin, glavobolih, pri podpori imunskega sistema in pomaga k izboljšanju vseh vrst bolezni.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • zamenjajte svoja negativna prepričanja in strahove z novimi in prijetnejšimi
 • odkrijete svojo notranjo moč in v polnosti zaživite svoje življenje
 • ThetaHealing za vse, ki želite narediti pozitivno spremembo v svojem življenju
 • po Reiki terapiji se boste počutili bolj razpoložene, umirjene

Odlična ideja za darilo

Dobro počutje

Za zdravje

Hiter nakup

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov. 

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.10.2019.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 070 892 032 po 15. uri.

PARKIRIŠČE

Pred salonom je brezplačno parkirišče. 

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

V Prisrčnici nega telesa Renata Vrabac se ukvarjajo z reiki terapijami, theta healingom, tečajem reikija in indovodualnimi terapijami (reiki terapije, readingi - individualni vplogledi in theta gealing terapije). Nahajao se v Novem mestu na naslovu Irča vas 12. Pred salonom je tudi brezplačno parkirišče. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (107)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!