Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Pozitivna sprememba! Do 57% popust na Reiki ali Theta Healing terapijo!

od 14,90 €

Redna cena od 35,00 €

# / 3

Pozitivna sprememba! Do 57% popust na Reiki ali Theta Healing terapijo!

od 14,90 €

Redna cena od 35,00 €

ThetaHealing je namenjen vsem, ki si želite stopiti naprej in narediti pozitivno spremembo v svojem življenju. Je enostavna, hitra in učinkovita metoda zdravljenja in odstranjevanja omejujočih podzavestnih prepričanj. Po Reiki terapiji se boste počutili bolj razpoložene, umirjene in občutili boste, da imate več energije. 

Odkrijete svojo notranjo moč in v polnosti zaživite svoje življenje! Zamenjajte svoja negativna prepričanja in strahove z novimi in prijetnejšimi.

theta healing in reiki terapije

THETA HEALING
ThetaHealing je namenjen vsem, ki si želite stopiti naprej in narediti pozitivno spremembo v svojem življenju. Je enostavna, hitra in učinkovita metoda zdravljenja in odstranjevanja omejujočih podzavestnih prepričan na kateremkoli področju vašega življenja. Je metoda s katero odkrijete svojo notranjo moč in v polnosti zaživite svoje življenje. Delovanje Thetha Healinga je znanstveno dokazano, saj se izvaja v theta stanju, ko možgani valujejo s frekvenco 4-7 Hz. Terapija poteka tako, da sedite na udobnem stolu in se pogovarjate s terapevtom. Oblečeni ste v udobnih oblačilih.

Kadar pa ima oseba misli, ki so omejujoče in temeljijo na strahu, zamerah, jezi, negativnih prepričanjih, ki so zakopani globoko v naši podzavesti, ta oseba k sebi priteguje tudi takšne življenjske in poslovne priložnosti, partnerstva, ljudi, ki ga izčrpavajo, zato takšen način sili človeka k izgubljanju notranje življenjske energije, slabemu počutju in raznim boleznim.

S tehniko Theta Healing lahko prepoznajo negativne vzorce, občutke, prepričanja, strahove, ki jih oseba lahko nosi, jih odstranijo in zamenjajo z novimi, primernejšimi.

REIKI
Reiki terapije se uporabljajo za boljše delovanje zdravil, hitrejše okrevanje po operaciji, bolezni. Podpira druge terapije in ostale načine medicinskega dela. Z dovajanjem energije ob bolezni, ponovno vzpostavimo ravnovesje v telesu. Preprečujemo in pomagamo k izboljšanju vseh vrst bolezni. Razstruplja telo, krepi imunski sistem. Sprošča energetske blokade, čistiti občutke, ki nas “zastrupljajo”, kot so jeza, zamere, krivda, žalost. Uravnovesi telesne energije in pomaga pri sproščanju stresa, tako da se lažje spopadate z vsakodnevnimi izzivi, napori, stresom. Deluje na vseh ravneh. Mentalni, čustveni in duhovni. Lažje in hitreje dosegamo zastavljene cilje. Vaše počutje in življenje nasploh se začne spreminjati.

Po terapiji se počutite bolj razpoložene, umirjene, čutite da imato več energije. Terapije pa pridejo v poštev tudi za omilitev raznih bolečin, glavobolih, pri podpori imunskega sistema in pomaga k izboljšanju vseh vrst bolezni.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • zamenjajte svoja negativna prepričanja in strahove z novimi in prijetnejšimi
  • odkrijete svojo notranjo moč in v polnosti zaživite svoje življenje
  • ThetaHealing za vse, ki želite narediti pozitivno spremembo v svojem življenju
  • po Reiki terapiji se boste počutili bolj razpoložene, umirjene

Odlična ideja za darilo

Dobro počutje

Za zdravje

Hiter nakup

VEČ O PONUDNIKU

V Prisrčnici nega telesa Renata Vrabac se ukvarjajo z reiki terapijami, theta healingom, tečajem reikija in indovodualnimi terapijami (reiki terapije, readingi - individualni vplogledi in theta gealing terapije). Nahajao se v Novem mestu na naslovu Irča vas 12. Pred salonom je tudi brezplačno parkirišče. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (122)