Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

V dvoje je lepše! HUDA CENA za zasebno uporabo savne v Wellnessu Valens Augusta!

39,00 €

# / 7
EKSKLUZIVNO

V dvoje je lepše! HUDA CENA za zasebno uporabo savne v Wellnessu Valens Augusta!

39,00 €

Ponovno vzbudite romantično iskrico v vajini ljubezni s pobegom v Terme Ptuj! Obiščite hotelski bazenski kompleks Vespasianus in se razvajajte v slogu starih Rimljanov, kjer boste uživali v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev in rimske savne. Antično obarvan dan začinite z ogledom najstarejšega slovenskega mesta!

Rimska VIP savna bo poskrbela za popolno sprostitev telesa in duha! Vključena tudi penina in sadje.

SVET SAVN FLAVIA

V rimskem svetu savn Flavia v Grand Hotelu Primus 4*superior v Terme Ptuj, za tiste, ki si želijo intimno vzdušje in zasebnost, je na voljo rimska savna Antinoos, ki vključuje turško in finsko savno. V času 2-urnega najema savn Antinoos je možno koristiti tudi hotelsko kopališče Vespasianus. Na voljo pa so tudi druge savne v svetu savn Flavia: finska s kromoterapijo, ekstremna finska, aroma, blatna in solna.

Svet savn ohranja tradicijo rimskih kopališč, ki so obsegala več vrst kopalnih sob, potilnico, kopeli z vročo in hladno vodo in počivališče. Vse to, prilagojeno sodobnemu času, najdete v svetu savn! Različne vrste finskih in turških savn vam bodo savnanje predstavile v novi luči. Savnanje lahko dopolnite s Kneippovimi kopelmi boste poskrbeli za zdravje, obvezno pa ga združite s počitkom v umirjeni počivalnici.

KOPALIŠČE VESPASIANUS (doplačilo – redne cene po ceniku )
Z doplačilom (6 € na osebo med tednom/7 € na osebo za vikend in praznike) dopolnite svoj dan še s celodnevnim kopanjem v kopališču Vespasianus in po želji nadaljno uporabo savn. Termalno kopališče Vespasianus je del Grand hotela Primus**** Superior in obsega velik bazen z zunanjim izhodom, otroški bazen in dva whirpoola. Povezan je s svetom individualnih savna suit in Bazenom cesarjev, kjer lahko zaplavate v intimnejšem vzdušju.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • rimska in orientalska doživetja v vrhunskem wellnessu Valens Augusta
  • prepustite se poživljajočim učinkom ptujskih termalnih vrelcev
  • možnost masaže v tematskih sobah ali masažnega rituala z vinskim oljem
  • velika ponudba lepotne in sprostitvene nege za telo in obraz
  • odlična ideja za razvajanje v dvoje in pobeg od stresnega vsakdana

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

Preizkušen paket

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

TERME PTUJ
Terme Ptuj ponujajo brezskrbno uživanje, kot so ga poznali premožni Rimljani. Pred več kot 2.000 leti so že Stari Rimljani okušali blagodejnost rimskih kopališč in prav ta uživaški duh antičnega Rima še danes privablja v Terme Ptuj. Rimski hedonizem goste spremlja tudi v priljubljenem Termalnem parku Term Ptuj in v hotelskem bazenskem kompleksu Vespasianus, kjer je mogoče uživati v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev. Ptujska termalna voda je še posebej priporočljiva ob športnih naporih in poškodbah gibal, ugodno pa vpliva tudi na respiratorni sistem.

Zasebna savna Antinoos je del Sveta savn Flavia, ki se skupaj z Imperium dobrega počutja nahaja v Wellnessu Valens Augusta v Grand hotela Primus v Termah Ptuj. Sveta savn Flavia in Imperium imata skupni vhod, poleg pa se nahaja še vhod za kopališče Vespasianus.

KAM NA IZLET?

  • Ptuj je najstarejše slovensko mesto, ki je največji razcvet doživelo v rimskih časih. Samo mesto z okolico ponuja številne možnosti za izlete in za raziskovanje. Odkrivajte skrite ulice Ptuja, sprehodite se do Ptujskega gradu ali obiščite najstarejšo slovensko vinsko klet. Priporočljiv je tudi izlet po slikovitem Jeruzalemu, Halozah ali Slovenskih goricah.
  • Sprehodite se ob nabrežju »Ptujskega jezera« in po starem mestnem jedru, povzpnite se na Ptujski grad in uživajte v čudovitem razgledu. Iz Term Ptuj do mesta se lahko sprehodite peš ali z mestnim avtobusom, ki ustavi tudi ob termah.
  • Ptujska vinska klet z več kot 700-letno tradicijo velja za najstarejšo na Slovenskem. V arhivski zakladnici najdete tudi najstarejše vino Zlata trta iz leta 1917. Vinska klet je opremljena z zvočnimi in svetlobnimi učinki, ki se prepletajo z izrezbarjenimi podobami na lesenih sodih.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (208)