k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za zasebno uporabo savne v wellness centru Term Ptuj!

39,00 €

# / 7
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za zasebno uporabo savne v wellness centru Term Ptuj!

39,00 €

Ponovno vzbudite romantično iskrico v vajini ljubezni s pobegom v Terme Ptuj! Obiščite hotelski bazenski kompleksi Vespasianus in se razvajajte v slogu starih Rimljanov, kjer boste uživali v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev in rimske savne. Antično obarvan dan začinite z ogledom najstarejšega slovenskega mesta!

Rimska VIP savna bo poskrbela za popolno sprostitev telesa in duha! Vključena tudi penina in sadje!

WELLNESS VALENS AUGUSTA

Wellness center Valens Augusta v Grand Hotelu Primus bo navdušil tudi najbolj zahtevne goste, ki se lahko sprehodijo po unikatnih poteh sprostitve skozi 3 svetove: Imperium dobrega počutja, termalne kopeli in savne Flavia ter bazene Vespasianus.

SVET SAVN FLAVIA
Sprostili se boste v rimski VIP savni Antioos, ki je namenjena tistim, ki si želijo več zasebnosti. Poleg tega so z doplačilom na voljo tudi druge savne: finska s kromoterapijo, ekstremna finska, aroma, blatna in solna.

KOPALIŠČE VESPASIANUS (doplačilo)
Z manjšim doplačilo si lahko privoščite še celodnevno kopanje v kopališču Vespasianus. Termalno kopališče Vespasianus je del Grand hotela Primus**** Superior in obsega velik bazen z zunanjim izhodom, otroški bazen in dva whirpoola. Povezan je s svetom individualnih savna suit in Bazenom cesarjev, kjer lahko zaplavate v intimnejšem vzdušju.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • rimska in orientalska doživetja v vrhunskem wellnessu Valens Augusta
 • prepustite se poživljajočim učinkom ptujskih termalnih vrelcev
 • možnost kopanja v slavnih notranjih bazenih Vespasianus
 • možnost masaže v tematskih sobah ali masažnega rituala z vinskim oljem
 • velika ponudba lepotne in sprostitvene nege za telo in obraz
 • poskusite Primusovo tortico, ki je ime Ptuja in hotela ponesla po svetu
 • odlična ideja za razvajanje v dvoje in pobeg od stresnega vsakdana
 • na voljo je program za otroke, ki ga vodi Vojščak Primus
 • v kopališču lahko obiščete restavracijo Zila ali preizkusite tortico Primus

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

Preizkušen paket

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Imperium dobrega počutja je del hotelskega sveta savn Flavia, ki je namenjen masažam, kopelim, lepotnim tretmajem in različnim negam. V tematskih sobah Rima, Orienta, Japonske in Tajske vas čakajo vibracije oddaljenih dežel s svojimi wellness posebnostmi. Posebnost wellnessa so najnovejše metode za pomlajevanje, lep videz in zmanjševanje obsega. V okviru wellnessa se nahaja tudi Bazen dveh cesarjev, ki sprejema zaključene skupine, v njem pa so organizirane tudi vadbe za dobro počutje in vodna fizioterapija.

KAM NA IZLET?

 • Ptuj je najstarejše slovensko mesto, ki je največji razcvet doživelo v rimskih časih. Samo mesto z okolico ponuja številne možnosti za izlete in za raziskovanje. Odkrivajte skrite ulice Ptuja, sprehodite se do Ptujskega gradu ali obiščite najstarejšo slovensko vinsko klet. Priporočljiv je tudi izlet po slikovitem Jeruzalemu, Halozah ali Slovenskih goricah.
 • Sprehodite se ob nabrežju »Ptujskega jezera« in po starem mestnem jedru, povzpnite se na Ptujski grad in uživajte v čudovitem razgledu. Iz Term Ptuj do mesta se lahko sprehodite peš ali z mestnim avtobusom, ki ustavi tudi ob termah.
 • Ptujska vinska klet z več kot 700-letno tradicijo velja za najstarejšo na Slovenskem. V arhivski zakladnici najdete tudi najstarejše vino Zlata trta iz leta 1917. Vinska klet je opremljena z zvočnimi in svetlobnimi učinki, ki se prepletajo z izrezbarjenimi podobami na lesenih sodih.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (117)