k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za vrednosti bon v višini do 766 € za korekcijo ušes ali vek!

od 90,00 €

# / 6

HUDA CENA za vrednosti bon v višini do 766 € za korekcijo ušes ali vek!

od 90,00 €

Velikokrat občutimo razočaranje pri manjših deformacijah, ki so prisotne na našem obrazu. To lahko povzroči občutek nizke samozavesti, zato sta korekciji ušes ali vek idealna postopka za odpravljanje obraznih pomanjkljivosti in preprečevanje nadležnih in negativnih občutkov. Postopka sta varna, hitra in učinkovita. Za vas bo pa poskrbelo strokovno kirurško osebje poliklinike Superiora!

Za varno, rutinsko in učinkovito estetsko operacijo bo poskrbelo strokovno osebje!

ESTETKA KOREKCIJA UŠES IN VEKE

KOREKCIJA UŠES ALI OTOPLASTIKA
Korekcija ušes oziroma otoplastika je korektivni estetski postopek, ki odpravi deformacijo ušes. Najpogosteje se pri postopku popravi nepravilna linija las glede na obliko glave. Cepitev, asimetrija in inherentna deformacija ušesa niso nič nenavadnega in ušesna korekcija je preprosta operacija, ki odstani marsikatere težave. 

POTEK
Nerazviti ušesni robovi, plitva ušesna školjka, umazana smola v ušesu in razne nepravilnosti so najpogostejše malformacije, ki so vidne že od rojstva. Razočaranje, ki ga občutim zlasti če so deformacije prisotne na našem obrazu, lahko povzroči občutek močnega nezadovoljstva in nizke samozavesti. Zato je korekcija ušes idealen postopek za odpravljanje takšnih pomanjkljivosti in preprečevanje negativnih občutkov. Kar je specifično za otoplastiko je to, da je korekcije mogoče odpraviti že v zgodnjih fazah otroštva. Rast ušesnih kanalov je skoraj popolna do petih let, nato pa je novonastale napake mogoče popraviti že po šestem letu otrokovega življenja.

KOREKCIJA VEK
Blefaroplastika ali popravek vek je kirurški postopek, ki popravlja veke in oko. Ustvarja mladosten videz in pomaga pri splošnem vidu. Število ljudi, ki se odloči za takšen poseg narašča in blefaroplastika presega njihova pričakovanja.

POSTOPEK
Kot pri vsaki operaciji je tudi pri takšnem posegu potrebno posvetovanje s kirurgom. Kirurg razloži pomembne informacije za katere mora stranka pred operacijo vedeti in se strinjati. Pred operacijo je tudi potrebno prenehati jemati bolečinske tablete, kot so Aspirin ali Andol. Pacient je nato tudi seznanjen z vrsto anestezije, ki bo predmet takšnega postopka. Operacija je kratka, rutinska in preprosta. Včasih se jo izvaja skupaj z drugimi estetskimi posegi.

POTEK
Blefaroplastiko najpogosteje izvajamo pod lokalno anestezijo. Ker zareze ne smejo biti vidne, se te delajo pod kožnimi linijami. Nato se odvečno maščobo in preseženo kožo odstrani in mišice se zmanjša. S temi tremi tehnikami se pacientu odpravi videz utrujenosti, vidne znake staranja in splošno slabo videnje. Nadaljujemo z oskrbo na domu. Pomembno je poudariti, da v nasprotju z drugimi postopki se pri takšnem postopku ne čuti močnih bolečin po operaciji. Najpogostejši problemi po postopku je gladko solzenje oči. Šivi se odstranijo 3 do 7 dni po operaciji. Popolna pričakovanja pacientov pa so vidna mesec po postopku operacije. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • s kirurški posegom boste dosegli boljši vid
  • za vas poskrbi izkušeno strokovno osebje
  • ušesna korekcija je preprosta metoda operacije
  • očitne razlike so vidne že v majn kot mesecu po operaciji
  • priznana poliklinika Superiora v Zagreb z moderno tehnologijo
  • konzultacija s strokovnjakom je vključena
  • poseg je hiter, rutinski in učinkovit

Pameten nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Poliklinika Superiora v Zagrebu je ustanova, ki se ukvarja s kirurškimi in internističnimi dejavnostmi. Imajo sposobnost kratkotrajne pooperativne nege, poleg majhnih, izvedbenih posegov pa izvajajo tudi zahtevne kirurške posege. Opravljajo operacije nosu, ušes, vek, prsi, posege odstranjevanja znamenj, posege liposukcij in pomlajevanja.
Njihova vizija je, da se izobražujejo v skladu s sodobnimi svetovnimi dosežki, da ustvarjajo in uporabijo novo znanje o estetski, korektivni, splošni kirurgiji in zdravljenju notranjih bolezni, zlasti endokrinih hormonskih motenj.

KIRURGI
Dr. Sc. Srđan Ante Anžić, dr. medu
Otorinolaringolog in subspecialistični plastični kirurg za obraz in vrat
Trenutno je zaposlen kot vodja poliklinične reševalne službe ORL Srebrnjak Zagreb

Docent Krešimir Bulić, MD.
Specialist za splošno kirurgijo in subspecialistično plastično kirurgijo
Trenutno je zaposlen v operativni kliniki KBC Rebro Zagreg

mr. Sc. Joško Filipišić, dr. medu
Splošni specialist za kirurgijo

Vsi kirurgi poliklinike Superiora imajo lastno licenco in pečat ter dolgoletne izkušnje z več kot zadovoljivimi rezultati. Pacienti so seznanjeni z potrebnimi informacijami pred in po posegu. Pacientom lahko tudi brezplačno svetujejo pred operacijo.

KAJ MENIJO STRANKE

"Za polikliniko Superiora lahko podam le pohvale. Od samega dela do natančnosti. Lepo so poskrbeli zame pri moji liposukciji in odgovorili na vsa moja vprašanja, ki sem jih imela pred posegom. Zdravnica me je znala lepo pomiriti. Predlagam njihove lepotne posege. Naj vas ne bo strah saj so profesionalni in vam poseg obrazložijo v celoti. Pojdite na pregled in to boste opazaili tudi sami!" - Franka

"Vse pohvale Dr. Anžiću in celi ekipi poliklinike Superiora. Vse je preseglo meje mojega pričakovanja in rez po operaciji je izginil že v 10 dneh!" - Mirela

"Same pohvale polikliniki! Presenečena sem koliko so skrbni okoli svojih pacientov. Kaj takega še nisem doživela in sem zelo vesela, da sem se odločila za poseg. V prihodnje vem, da se bom spet oglasila pri njih saj sem sedaj prepričana v kvaliteto njihovega dela." - Vilena

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (108)