Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust permanentno podaljševanje trepalnic z metodo 1 na 1 ali volumen!

24,90 €

Redna cena od 50,00 €

# / 4

50% popust permanentno podaljševanje trepalnic z metodo 1 na 1 ali volumen!

24,90 €

Redna cena od 50,00 €

Za zapeljiv pogled se prepustite izkušenemu in prijaznemu osebju v kozmetičnem salonu San Diva! Oči so ogledalo duše, dolge trepalnice pa izražajo ženstvenost in burijo domišljijo. Poskrbite, da bodo vaše trepalnice brezhibne in urejene brez vsakodnevnega nanašanja maskare. Izberite permanentno podaljševanje z metodo volumen ali 1 na 1!

Zagotovite si zapeljive trepalnice brez nanosa ličil in z gostejšimi ter daljšimi trepalnicami poudarite oči!

PODALJŠEVANJE TREPALNIC

1 NA 1
Trepalnice so svilnato sintetična vlakna, ki jih nanašamo na obstoječe trepalnice (ena posamična svilnata trepalnica na eno naravno trepalnico). Metoda, ki zagotavlja obstojnost in trajnost do 2 mesecev bo vaše breztežne in vodoodporne trepalnice naredila kraljevske. 

VOLUMEN
Tehnika podaljševanja trepalnic omogoča videz gostejših, daljših in bolj ukrivljenih trepalnic, saj nanašamo več, čisto tankih trepalnic na eno vašo. Trepalnice imajo naravni cikel rasti od 2 do 4 mesece, medtem ko umetne ostajajo približno 3-4 tedne ali več. Življenjska doba naravnih trepalnic je 25-28 dni, takrat bo skupaj z naravno trepalnico odpadla tudi umetna. Vaše naravne trepalnice se ne bodo poškodovale ali uničile. Umetne trepalnice se po 2 do 4 tednih razredčijo in jih je potrebno dopolniti, zdržijo pa tudi do 6 tednov in več. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • urejen videz brez vsakdanjega nanašanja maskare
  • temnejše, podaljšane, odebeljene in privihane trepalnice
  • podaljševanje 1 na 1 ali volumen
  • bolj izrazite oči in odprt pogled
  • voda trepalnicam ne škoduje, zato ni ovira med katerimi koli dejavnostmi
  • dodajanje trepalnic glede na vaše želje in potrebe

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Podjetje Beauty&Lifestyle Studio By S&S za sebe pravi, da je lepotni studio malo drugače. Ponujajo podaljsevanje trepalnic (klasika, volumen), vihanje trepalnic, lasne podaljske SanDiva, ličenje za vse priložnosti, anticelulitne programe oz. madero, prav tako pa si lahko privoščite tudi nego obraza s kozmetiko priznanih blagovnih znamk. V prodaji je lasna kozmetika in kozmetika za nego obraza in telesa, vsa kozmetika je priznanih blagovnih znamk. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (122)