k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

67% popust na žensko striženje, barvanje, modne pramene ali svečano pričesko!

od 5,90 €

Redna cena od 18,00 €

# / 5

67% popust na žensko striženje, barvanje, modne pramene ali svečano pričesko!

od 5,90 €

Redna cena od 18,00 €

Prepustite se rokam profesionalnih frizerjev! Poskrbeli bodo, da bo vaša pričeska izražala najnovejše trende in vaše želje. Popestrite svoj stil z Balayage, Ombre ali Fallayage barvanjem, ali pa se odločite le za modno striženje in oblikovanje frizure. Ne spreglejte tudi oblikovanja svečane pričeske za prav vse posebne priložnosti - poroke, maturantski ples, rojstni dan... 

Na voljo Balayage ali Ombre ali Fallayage barvanje! Nudijo tudi storitve svečanih pričesk za posebne priložnosti!

FRIZERSKE STORITVE

STRIŽENJE 
Pričesko vam uredijo po vaših željah in glede na vaš tip lasišča. Frizerke vam tudi svetujejo glede nege las in poskrbijo, da iz salona odidete zadovoljni. Pred samim striženjem in oblikovanjem las, lahko poskrbijo tudi za umivanje las z izdelki, ki so primerni za vaš tip lasišča. Samemu striženju sledi še oblikovanje pričeske.

BARVANJE 
Vsak obraz potrebuje drugačne tone barv za lase in pred barvanjem se potrudijo, da stranko spoznajo in se pogovorijo o stilu želene pričeske in barve. Barvo prilagodijo polti kože, starosti osebe, njenemu življenjskemu stilu in stranki svetujejo, kakšni odtenki barv bi ji najbolje pristajali. Kombinacija pigmentov, razvijalcev, barv in prelivov v rokah profesionalnega frizerja za barvanje las omogoča individualni pristop ustvarjanja popolne barve samo za vas.

BAYALAGE je tehnika, pri kateri se s posebnimi gibi s čopiči ročno nanaša barvo na lase. Beseda balayage izvira iz francoske besede balayer, ki pomeni pometati. S to tehniko se nanaša tanka pramena, ki delujejo povsem naravno, saj je njihov primarni cilj nežno poudariti obrazne poteze. Pramena so različno intenzivna in delujejo kot da bi se v laseh ujela sončna svetloba.

OMBRE v najožjem smislu pomeni prehod med svetlo in temno barvo. Prehodi med barvami so lahko narejeni mehko ali pa z ostro ločnico. Pri tej tehniki je najbolj pomembno, da se že vnaprej dogovorite s frizerjem, kje bo potekal prehod in kako oster naj bo. Tehnika je priljubljena že kar nekaj časa, nanjo prisegajo tudi številni zvezdniki.

NOVO! FALLAYAGE je osvežena različica Balayage. Nova tehnika prinaša klasične jesenske odtenke, ki najbolj pristajajo rjavolaskam in od tod izvira tudi njeno ime (fall v angleščini pomeni jesen). Gre za kombinacijo bakrenih, rjavih in kostanjevih odtenkov, ki na laseh ustvarijo toplejši videz in dodaten volumen. Za razliko od stare balayage tehnike, ki je temeljila na posvetlitvi las, je pri fallayage vse usmerjeno v izbiro odtenkov, ki bodo najbolj laskali tonu vaše kože.

FEN FRIZURA
Po opravljenih postopkih striženja ali barvanja ali obojega, frizer na vaše lase pred koncem pranja las, na vaše lase nanese še masko za suhe lase, proti izpadanju las ali proti mastnim lasem - odvisno od vaših las. Nato vaše lase še posuši s fenom in krtačo, v lepo frizuro, seveda po vaših željah. V kolikor vaši lasje hitro izgubijo oblikovano obliko, vam frizer lahko po vaši želji na lase pred fenanjem nanese peno za utrjevanje las, po končani frizuri pa še lak ali gel za lase.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • osvežite svoj videz z modnimi barvami in čudovito novo frizuro
  • storitev opravljena z uporabo profesionalne kozmetike
  • poleg barvanja tudi možnost modnega striženja
  • svečana pričeska za posebne priložnosti
  • popestrite svoj stil z Balayage ali Ombre ali Fallayage barvanjem
  • prijazno osebje, ki bo za vas poskrbelo v lepo urejenem salonu

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

Frizerstki salon vam nudi frizerske storitve vseh vrst, od striženja pa do različnih neg las ter oblikovanja pričesk. Ob tem vam bodo tudi svetovali, kako ustrezno poskrbeti za vaše lase in katera pričeska se bo najbolje podala obliki vašega obraza. Če želite modno in urejeno pričesko,se pri Sabini oglasite. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (178)