Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

62% popust na žensko ali moško striženje in oblikovanje pričeske!

od 4,90 €

Redna cena od 13,00 €

# / 3

62% popust na žensko ali moško striženje in oblikovanje pričeske!

od 4,90 €

Redna cena od 13,00 €

Prepustite oblikovanje vaše frizure profesionalcem! Zagotovite si pričesko, ki jo bodo vsi občudovali in vam jo zavidali, vi pa se boste počutili urejeno in samozavestno. Profesionalna ekipa bo poskrbela za striženje las vseh dolžin ter oblikovala frizuro po vaših željah.

Oblikovanje frizure po najnovejših modnih trendih v priznanem salonu na Gorenjskem!

SKUŠTRANA URŠKA

V frizerskem salonu na Gorensjkem bodo podkovani frizerji poskrbeli za vašo pričesko po zadnjih trendih in glede na to, kaj vam najbolje pristaja. Prisegajo na produkte prizanih in kvalitetnih blagovnih znamk, vabljene pa ste tako dame, kakor tudi moški.

STRIŽENJE LAS
Pričesko vam uredijo po vaših željah in glede na vaš tip lasišča. Frizerke vam tudi svetujejo glede nege las in poskrbijo, da iz salona odidete zadovoljni. Na voljo so tako žensko kot tudi moško in otroško striženje. Pred samim striženjem in oblikovanjem las, lahko poskrbijo tudi za umivanje las z izdelki, ki so primerni za vaš tip lasišča. Samemu striženju sledi še oblikovanje pričeske.

FEN FRIZURA
Po opravljenih postopkih striženja ali barvanja ali obojega, frizer še posuši s fenom in krtačo po vaših željah. V kolikor vaši lasje hitro izgubijo oblikovano obliko, vam frizer lahko na lase pred fenanjem nanese peno za utrjevanje las, po končani frizuri pa še lak ali gel za lase.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • urejen, privlačen in zdrav videz vaših las
  • atraktivno postriženi in privlačni oblikovani lasje
  • uporaba profesionalnih produktov za nego las
  • izkušena frizerska ekipa, ki bo upoštevala vaše želje

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Strokovno osebje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Frizerski salon Skuštrana Urška slovi po priljubljenosti in zadovoljstvu pri svojih strankah.  Podkovani frizerji bodo poskrbeli za vašo pričesko po zadnjih trendih in glede na to, kaj vam najbolje pristaja. Prisegajo na produkte priznanih in kvalitetnih blagovnih znamk, vabljene pa ste tako dame, kakor tudi moški. Je eden izmed najboljših frizerskih salonov na Gorenjskem in zaposluje samo prijazne in profesionalne frizerje. Poleg salona v Kranju so pred kratkim odprli tudi salon na Golniku.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (132)