k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na vihanje trepalnic z metodo Lash lift in možnostjo barvanja!

od 19,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 4
SAMO NA KUPONKO.SI

50% popust na vihanje trepalnic z metodo Lash lift in možnostjo barvanja!

od 19,90 €

Redna cena od 40,00 €

Obraz izraža naše razpoloženje in veliko pove o osebnosti posameznika, zato poskrbite za zapeljiv pogled! Privoščite si čas zase in se prepustite izkušenim rokam kozmetičark, ki imajo izrazit smisel za obrazno estetiko. Z Lash lift metodo si zagotovite privzdignjene, dolge, voluminozne in privlačne trepalnice! Možnost tudi barvanja trepalnic.

Zapeljiv in atraktiven videz z podaljšanimi in poudarjenimi trepalnicami!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • uporablja se vodilna blagovna znamka InLei

Keratinsko vihanje trepalnic z metodo Lash lift

Keratinsko vihanje trepalnic je po svetu vse bolj priljubljena metoda. Gre za hiter, neboleč in naraven postopek, ki trepalnice podaljša, potemni, jih privzdigne in priviha, poleg tega pa jih oskrbi s keratinom, ki trepalnice obnavlja od korena do konic, jih nahrani ter okrepi. Zaradi tega je metoda Lash lift primerna za tako tiste s tanjšimi in šibkejšimi trepalnicami kot tudi za vse, ki so si pravkar odstranile umetne trepalnice. Namesto rolic se uporabljajo bolj udobne silikonske blazinice, izboljšana pa je tudi formula izdelkov.

Rezultat so nežno privzdignjene in ne zavihane trepalnice. Ne glede na to, ali so vaše trepalnice dolge ali kratke, bodo z metodo Lash lift lifting učinkom postale izrazite. Učinek je viden takoj in traja 4 do 5 tednov. Za bolj izrazit učinek priporočamo, da v tretma vključite tudi barvanje trepalnic. 

BARVANJE TREPALNIC
Barvanje trepalnic je idealno za vse, ki se želite izogniti vsakodnevnemu ličenju z maskaro in ugodna rešitev za alergike na maskaro. S kozmeričarko se pogovorite o vaših željah in izberete barvni odtenek za barvanje trepalnic. Nato vam kozmetičarka očisti obraz, še posebej pazljivo predel okoli oči in oči. Za tem, na trepalnice nanese barvo in jo pusti delovati, dokler ni dosežen željen odtenek, nato pa nežno odstrani barvo. Postopek je neboleč in zelo učinkovit. Barva se na obrveh obdrži 2-3 tedne.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • vedno privlačen videz in boljše počutje
  • urejene, privlačne in zapeljive trepalnice
  • odlična ideja za darilo za vsako pripadnico nežnejšega spola
  • profesionalno opravljena storitev
  • brezplačno parkirišče ob salonu

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Lepotni studio Extreme nudi tudi naslednje storitve: Permanentni make-up, microblading brows, eyelash extensions, eyelash lift & curl, henna brows, medical micropigmentation, laser epilacija (SHR Laser). 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (147)