k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

73% popust na ultrazvočno čiščenje zobnega kamna s poliranjem v centru Detur!

26,90 €

Redna cena od 100,00 €

# / 3

73% popust na ultrazvočno čiščenje zobnega kamna s poliranjem v centru Detur!

26,90 €

Redna cena od 100,00 €

Poskrbite za kvaliteten stomatološki pregled vaših zob, hkrati pa se znebite zobnega kamna s poliranjem in fluoriranjem, vse v enem obisku! Bel, zdrav nasmeh, čisti zobje in zdrave dlesni so dober pokazatelj zdravja in okras našega obraza. Prepustite se strokovnemu osebju z dolgoletnimi izkušnjami. Vključena sta tudi pregled in svetovanje o nadaljni negi vaše ustne votline, za dolgotrajno vidne rezultate ter čudovit nasmeh.

Vključena sta tudi pregled in svetovanje o nadaljni negi vaše ustne votline, za dolgotrajno vidne rezultate ter čudovit nasmeh!

Opis postopka

ČIŠČENJE ZOBNEGA KAMNA Z ULTRAZVOKOM
Gre za profesionalno odstranitev bakterijskih oblog s površine zob, da zaščitimo zobe in obzobna tkiva pred nastajanjem kariesa in boleznimi dlesni, ter ohranimo lep in zdrav nasmeh.  Terapijo pričnemo s čiščenjem zobnega kamna z ultrazvokom na vseh zobnih površinah in odstranjevanjem oblog na dostopnih koreninskih površinah ter v medzobnih prostorih. Pri rednem izvajanju je postopek povsem neboleč.

POLIRANJE ZOB
Ko očistimo zobni kamen sledi poliranje zob kar jim povrne gladko in sijočo površino. Z nežno polirno pasto in ščetko dodatno zgladimo zobne površine in s tem zmanjšamo možnost ponovnega kopičenja oblog.

FLUORIRANJE ZOB
Je nanašanje fluoridov na zobno površino, ki je ob čiščenju zob najboljše sredstvo v boju proti kariesu. Fluorid deluje direktno na zobno sklenino v katero se vgradi. Deluje tako, da preprečuje bakterijam, da bi tvorile kisline in s tem zavirale nastanek kariesa. Fluoriranje se priporoča v kombinaciji s čiščenjem zobnega kamna, saj je po čiščenju površina zob povsem brez oblog in tako dosežemo maksimalne rezultate že z enim nanosom.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • ultrazvočno čiščenje zobnega kamna in oblog
  • poskrbi za gladko in sijočo površino
  • upočasnjuje nastanek kariesa
  • pregled in svetovanje glede pravilne nadaljnje nege
  • blagodejno vpliva na sklenino in dlesni
  • dolgotrajen učinek ob pravilni dnevni higieni
  • popolnoma gladki in ponovno lepo sijoči zobje

Pameten nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

V zobozdravstveni ambulanti Detur bo najboljša in izbrana ekipa strokovnjakov poskrbela, da bodo vaši zobje kar sijali od zdravja. Ne bo vam več neprijetno, kadar se boste nasmejali, saj boste po varnih in zanesljivih posegih zagotovo ponosni na svoje zobe in nasmeh.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (137)