Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

66% popust na ultrazvočno čiščenje zobnega kamna, peskanje in poliranje!

26,90 €

Redna cena od 80,00 €

# / 3

66% popust na ultrazvočno čiščenje zobnega kamna, peskanje in poliranje!

26,90 €

Redna cena od 80,00 €

Skrb za zdrave zobe je primarnega pomena, zato si privoščite profesionalno opravljene zobozdravstvene storitve. Kljub vsem naporom z zobno krtačko žal ne dosežemo vseh skritih kotičkov, zato je priporočljivo, da obiščemo zobozdravnika, ki s profesionalnimi pripomočki poskrbi za čiščenje zobnega kamna, peskanje, poliranje in fluoriranje zob.

Vključeno tudi fluoriranje zob, stomatološki pregled in svetovanje glede pravilne nadaljnje nege!

Ultrazvočno čiščenje zobnega kamna, peskanje in poliranje zob

ZOBNI KAMEN nastane iz mehkih oblog, ki predolgo ostanejo na zobeh. Le-te mineralizirajo in otrdijo. Ker so prepustne, predstavljajo pravi raj za škodljive bakterije. Če se zobni kamen razširi pod dlesen, začnejo te krvaveti. Stalno draženje dlesni pa lahko privede do paradontoze. Zobnega kamna ne moremo očistiti sami, v ordinacijah v ta namen uporabljajo posebne ultrazvočne vibracije, ki odluščijo zobni kamen.

PESKANJE je tehnika čiščenja zob, pri kateri se uporablja zelo fin pesek (ki ne poškoduje njihove površine) in voda. Peskanje se izvaja ob zabarvanosti zob zaradi pitja kave, čaja, vina ali cigaret.

POLIRANJE je končna faza profesionalnega čiščenja zob. Poleg tega, da je gladko površino zoba lažje očistiti, ta tudi upočasnjuje nastanek novih zobnih oblog.

FLUORIRANJE ZOB je nanašanje fluoridov na zobno površino, ki je ob čiščenju zob najboljše sredstvo v boju proti kariesu. Fruorid deluje direktno na zobno sklenino, v katero se vgradi. Delu tako, da preprečuje bakterijam, da bi tvorile kisline in s tem zavira nastanek kariesa.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • skrb za ustrezno ustno higieno je predpogoj za zdrave zobe
  • poskrbite za zdravje vaše ustne votline
  • ukrepajte pravočasno, pred nastankom paradontalne bolezeni in kariesa
  • opravite stomatološki pregled zob in se posvetujte o nadaljnji pravilni negi
  • kakovostna storitev opravljena s strani strokovnega osebja

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Zobna ambulanta z dolgoletno tradicijo, ki bo čudovito poskrbela za vas. Storitve ki jih nudijo v ordinaciji so: etetsko zobozdravstvo, zobna protetika (zobne proteze in mostički), implantologija, kirurgija ter zobni higienik. Prepustite se strokovnjakom na svojem področju, ki bodo poskrbeli, da bo vaš nasmešek kar zasijal. Storitev bodo opravili profesionalno in neboleče.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (164)