k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 70% popust na učinkovito terapijo proti alergiji na cvetni prah!

od 7,90 €

Redna cena od 20,00 €

# / 5
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Do 70% popust na učinkovito terapijo proti alergiji na cvetni prah!

od 7,90 €

Redna cena od 20,00 €

Pozabite na težave z alergijo na cvetni prah! Vsi tisti, ki trpite za senenim nahodom v obdobju pomladi, se odpravite v studio Meridiana, kjer vam bodo z medicinskim aparatom Bioptron pomagali izboljšati zaščito sluznic ter zmanjšali kihanje, smrkanje in solzenje oči. Ne spreglejte tudi paketa 10 obiskov! 

Pozabite na kihanje, smrkanje in solzenje oči! Anti-alergijska terapija z medicinskim aparatom Bioptron bo občutno zmanjšala vaše težave.

ANTI-ALERGIJSKA TERAPIJA

Vsi se veselimo spomladi, obdobja, ko se narava prebudi, ko vse začne cveteti in dišati. Vsi, z izjemo tistih, ki se vsako leto borijo z alergijami na cvetni prah. Alergija na cvetni prah ali tudi poznana kot seneni nahod, je alergijska bolezen zgornjih dihal, ki se pojavi v času, ko rastline cvetijo. Pojavi se pri ljudeh, ki so alergični. Pri nekaterih se pojavi kot kihanje, smrkanje in solzenje oči, pri nekaterih se lahko celo razvije astma.

ANTI-ALERGIJSKA TERAPIJA 
V studiu Meridiana posameznikom, ki trpijo za alergijskimi reakcijami pomagajo z anti-alergijsko terapijo, ki se izvaja z medicinskim aparatom Bioptron. Optične naprave Bioptron oddajajo posebno vrsto svetlobe, ki združuje ugodne lastnosti naravne sončne svetlobe brez UV-sevanja in njegovih možnih škodljivih učinkov. Zaradi biološko spodbujajočih učinkov svetlobe pri osvetljevanju kože ta spodbudi za svetlobo občutljive znotrajcelične strukture in molekule. Svetlobna terapija Bioptron deluje naravno, tako da spodbuja obnovitvene zmogljivosti telesa in mu tako pomaga sproščati njegov potencial za zdravljenje.

Na splošno, znanstveni podatki podpirajo uporabo polikromatske polarizirane svetlobe za korekcijo odpornosti proti okužbam in za preprečevanje in zdravljenje številnih bolezni različnega izvora. Povečanje koncentracije imunogloblina omogoča, da svetloba BIOPTRON izboljša zaščito sluznic – za zdravljenje in preprečevanje okužb dihalnega trakta, akutnih bolezni dihal itd. in alergij, ki jih pogosto spremlja znižana stopnja imunoglobulina.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • pozabite na kihanje, solzne oči in smrkanje
  • anti-alergijska terapija se izvaja z medicinskim aparatom Bioptron
  • terapija spodbuja obnovitvene zmogljivosti telesa
  • Bioptron pomaga sproščati telesov potencial za zdravljenje

Pameten nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Masažni studio Meridiana nudi storitve na področju nege telesa in obraza. Ponuja razne masaže, kot so: tuina, antistresna, klasična in ostale. Prav tako se lahko razvajate ob vihanju trepalnic s keratinom ali pa si privoščite vrhunsko maderoterpijo. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (101)