Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

56% popust na učinkovit tretma za preoblikovanje telesa in odpravo celulita!

od 34,90 €

Redna cena od 80,00 €

# / 5

56% popust na učinkovit tretma za preoblikovanje telesa in odpravo celulita!

od 34,90 €

Redna cena od 80,00 €

Najsodobnejša estetska tehnologija, kriolipoliza, na neboleč način odstranjuje trdovratne lokalizirane maščobne obloge. Tretma podkrepi še limfna drenaža, ki spodbuja procese odstanjevanja neželenih snovi iz telesa. Kombinacija kriolipolize in limfne drenaže blagodejno vpliva na delovanje vseh celic v telesu.

Tretma vključuje kriolipolizo, strojno limfno drenažo in anticelulitno masažo tretiranega dela!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • 40-minutna kriolipoliza
  • 30-minutna strojna limfna drenaža 

TRETMA za preoblikovanje telesa

KRIOLIPOLIZA
Kriolipoliza je najsodobnejša estetska tehnologija za neinvazivno odstranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog, katerih ne moremo uspešno odpraviti niti z vadbo niti z uravnoteženo prehrano. Velja za en najuspešnejših metod za odpravo maščobe. Učinkovitost postopka je bila odobrena s strani komisije za prehrano in zdravila v ZDA (FDA – Food and Drug Administration) in je klinično dokazana.
Ta napredna tehnologija omogoča ciljno hlajenje maščobnih celic brez vpliva na kožo ali drugo bližnje tkivo. V postopku hlajenja in vakuuma, varno zamrznejo maščobne celice in pospešijo njihovo naravno izločanje. Tako lahko terapija učinkovito nadomesti invazivne in boleče postopke, kot je liposukcija.

STROJNA LIMFNA DRENAŽA
Limfna drenaža spodbuja delovanje limfnega sistema, izboljša krvni pretok, krepi imunski sistem in odpravlja stres. Limfna drenaža pospeši proces izločanja toksinov iz telesa, s čemer se zmanjša tveganje za večino bolezni. Učinkoviti odtok limfne tekočine je naloga številka ena za normalno delovanje organizma kot celote. Limfna drenaža pospešuje čiščenje celic od strupenih snovi. To omogoča in izboljšuje delovanje vseh celic v človeškem telesu in povečuje hitrost presnove, kar pospeši proces hujšanja.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • učinkovit tretma za preoblikovanje telesa
  • kriolipoliza je najsodobnejša estetska tehnologija
  • odstranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog
  • pospešeni procesi odstranjevanja odpadnih snovi iz telesa
  • močno izboljšan limfni pretok in ohranitev prožnosti kože
  • strokovno osebje in prijeten ambient
  • vidni rezultati že po prvih obiskih opravljene storitve

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Studio lepote Isabel nudi kvalitetne storitve v prijetnem ambientu. Strokovno usposobljeno osebje poskrbi za vaš izgled in dobro počutje. Nudijo vam klasične masaže celotnega telesa, body wrapping ali povijanje telesa za zmanjševanje obsega in izboljšanja tonusa kože, nege obraza, refleksno masažo stopal, keratinsko vihanje trepalnic, presoterapijo oz. limfna drenaža in pa kriopolizo za ostranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (198)