k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

50% popust na učinkovit tretma za preoblikovanje telesa in odpravo celulita!

od 29,90 €

Redna cena od 60,00 €

prodani

Prodanih 31 kuponov

# / 5
V IZTEKU

50% popust na učinkovit tretma za preoblikovanje telesa in odpravo celulita!

od 29,90 €

Redna cena od 60,00 €

prodani

Prodanih 31 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Najsodobnejša estetska tehnologija, kriolipoliza, na neboleč način odstranjuje trdovratne lokalizirane maščobne obloge. Tretma podkrepi še limfna drenaža, ki spodbuja procese odstanjevanja neželenih snovi iz telesa. Body wrapping in masaža po principu maderoterapije pa bosta poskrbela za odpravo celulita!

Tretma vključuje kriolipolizo, strojno limfno drenažo, body wrapping in anticelulitno masažo tretiranega dela z ventuzami in valjčki!

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Paket 3+1 GRATIS: 4x 90-120-minutni tretma za preoblikovanje telesa: kriolipoliza + strojna limfna drenaža + body wrapping + anticelulitna masaža tretiranega dela z ventuzami in valjčki za 1 osebo

  Preberi vse

  -50 %

  180,00 €

  89,70 €

  Vrnemo 0,45 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  90-120-minutni tretma za preoblikovanje telesa: kriolipoliza + strojna limfna drenaža + body wrapping + anticelulitna masaža tretiranega dela z ventuzami in valjčki za 1 osebo

  Preberi vse

  -50 %

  60,00 €

  29,90 €

  Vrnemo 0,15 €

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • 40-minutna kriolipoliza
 • 30-mintuna strojna limfna drenaža 
 • body wrapping z anticelulitnim oljem 
 • masaža tretiranega dela z ventuzami in anticelulitnimi lesenimi valjčki po principu maderoterapije

TRETMA za preoblikovanje telesa

KRIOLIPOLIZA
Kriolipoliza je najsodobnejša estetska tehnologija za neinvazivno odstranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog, katerih ne moremo uspešno odpraviti niti z vadbo niti z uravnoteženo prehrano. Velja za en najuspešnejših metod za odpravo maščobe. Učinkovitost postopka je bila odobrena s strani komisije za prehrano in zdravila v ZDA (FDA – Food and Drug Administration) in je klinično dokazana.
Ta napredna tehnologija omogoča ciljno hlajenje maščobnih celic brez vpliva na kožo ali drugo bližnje tkivo. V postopku hlajenja in vakuuma, varno zamrznejo maščobne celice in pospešijo njihovo naravno izločanje. Tako lahko terapija učinkovito nadomesti invazivne in boleče postopke, kot je liposukcija.

STROJNA LIMFNA DRENAŽA
Limfna drenaža spodbuja delovanje limfnega sistema, izboljša krvni pretok, krepi imunski sistem in odpravlja stres. Limfna drenaža pospeši proces izločanja toksinov iz telesa, s čemer se zmanjša tveganje za večino bolezni. Učinkoviti odtok limfne tekočine je naloga številka ena za normalno delovanje organizma kot celote. Limfna drenaža pospešuje čiščenje celic od strupenih snovi. To omogoča in izboljšuje delovanje vseh celic v človeškem telesu in povečuje hitrost presnove, kar pospeši proces hujšanja.

BODY WRAPPING
Body wrapping ali povijanje telesa je preverjena in učinkovita metoda za odpravo celulita, zmanjševanje obsega in izboljšanje tonusa kože. Že po nekaj tretmajih body wrappinga se vidno zmanjša celulit, obseg, čvrstost in elastičnost tkiva se pa izboljšata. Učinkovito deluje v kombinaciji z limfno drenažo

MASAŽA PO PRINCIPU MADEROTERAPIJE
Maderoterapija se danes uporablja za odpravljanje bolečin, sprostitev, oblikovanje telesa in tonificiranje kože (telesa in obraza). Za izvajanje maderoterapije se uporabljajo različna orodja velikosti in oblik, izdelanih iz lesa, ki je šel skozi intenziven proces sušenja in finih zaključkov.
Za preoblikovanje telesa se pri maderoterapiji uporabljajo različni leseni pripomočki (valjari, skodelice, lopatice), odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe).

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • učinkovit tretma za preoblikovanje telesa
 • kriolipoliza je najsodobnejša estetska tehnologija
 • odstranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog
 • pospešeni procesi odstranjevanja odpadnih snovi iz telesa
 • močno izboljšan limfni pretok in ohranitev prožnosti kože
 • strokovno osebje in prijeten ambient
 • vidni rezultati že po prvih obiskih opravljene storitve

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.3.2019.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 041 529 517 (PON-PET 9:00-16:00) ali email studioisabel27@gmail.com.

PARKIRIŠČE

Pred salonom je brezplačno parkirišče. 

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

Studio lepote Isabel nudi kvalitetne storitve v prijetnem ambientu. Strokovno usposobljeno osebje poskrbi za vaš izgled in dobro počutje. Nudijo vam klasične masaže celotnega telesa, body wrapping ali povijanje telesa za zmanjševanje obsega in izboljšanja tonusa kože, nege obraza, refleksno masažo stopal, keratinsko vihanje trepalnic, presoterapijo oz. limfna drenaža in pa kriopolizo za ostranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (156)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!