k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

54% popust na tretma na avtomatski toplotno masažni postelji!

od 6,50 €

Redna cena od 13,00 €

prodani

Prodanih 58 kuponov

# / 10
PRVIČ NA KUPONKO.SI

54% popust na tretma na avtomatski toplotno masažni postelji!

od 6,50 €

Redna cena od 13,00 €

prodani

Prodanih 58 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Masažna postelja, ki bo poskrbela za ravnovesje v delovanju vašega telesa! Masaža na Ceragem Master V3 postelji deluje na principu tradicionalne kitajske medicine, združuje toplotno masažo, kiropraktiko, akupresuro in pregrevanje z infrardečo toploto. Posebnosti postelje sta žad, kamen harmonije in ravnotežja, in skeniranje dolžine in oblike hrbtenice. Gre za 100 % naravno terapijo, ki lajša bolečine in pomaga vzpostaviti psihofizično ravnovesje. Za piko na i pa vas postelja razvaja še s terapevtsko glasbo!

Prva in edina postelja, ki izmeri dolžino hrbtenice! Lajša bolečine in vzpostavlja psihofizično ravnovesje v telesu.

Za to ponudbo imamo kar 3 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  10+1 GRATIS! 10x tretma na masažni postelji za 1 osebo

  Preberi vse

  -53 %

  99,00 €

  46,60 €

  Vrnemo 0,23 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  5+1 GRATIS! 5x tretma na masažni postelji za 1 osebo

  Preberi vse

  -54 %

  65,00 €

  29,90 €

  Vrnemo 0,15 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x tretma na masažni postelji za 1 osebo

  Preberi vse

  -50 %

  13,00 €

  6,50 €

  Vrnemo 0,03 €

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • 36-minutni tretma na avtomatski toplotno masažni postelji v Hiši dobrega počutja v Logatcu

AVTOMATSKA TOPLOTNO MASAŽNA POSTELJA

Osupljiv videz, estetska skladnost z moderno notranjo opremo doma, varčna s prostorom, izjemna kvaliteta, popolno daljinsko upravljanje … vse to je rezultat pronicljivega pristopa k elegantnim in hkrati visoko kvalitetnim rešitvam svetovno priznane agencije za design, Tangerin iz Londona, ki je k še boljši prepoznavnosti v svetu pomagala tudi korporacijam kot so British Airways, Toyota, P&G, in Samsung.

POSEBNOST POSTELJE
Žad in infrardeča toplota. Najbolj pomemben del postelje so valjčki iz žada, minerala, ki velja za kraljevski simbol moči. Zanj je značilno, da ne absorbira negativne energije, tako da ga v nasprotju z drugimi dragimi kamni in kristali ni potrebno čistiti. Je kamen harmonije in ravnotežja, zmanjšuje nervozo in čustva, zasnovana na strahu, krepi intelektualne sposobnosti, zaščita, ki jo ponuja, pa nudi duševni mir.

Ko se valjčki segrejejo na 30°C, se začnejo izločati dolgi infrardeči žarki, žarki, ki so del sončevega spektra. Do rdeče barve naše oko zazna vse barve, to je barve mavrice, po rdeči barve ne vidimo več, občutimo pa toploto – to so infrardeči žarki, dolgi med 10 in 12 cm, ki globoko prodrejo v vse naše strukture telesa in tako pospešujejo regeneracijo vseh struktur in celic v telesu. Dokazano je, da so terapije z infrardečimi žarki terapije 21. stoletja; mehka tkiva se regenerirajo 7 krat hitreje, kosti (pri zlomu) pa 4 krat hitreje kot sicer.

UPORABA
Da bi vam postelja nudila kar najbolj optimalno masažo, vam, ko se uležete nanjo, avtomatsko izmeri dolžino hrbtenice in njeno obliko. Potem se na tankem in lahkem daljinskem upravljalniku (daljincu) glede na vaše zdravstveno stanje in počutje se izbere enega od dvanajstih (12) programov, ki trajajo 36 minut in 30 sekund (razen sprostitveni program: 18 minut, polavtomatski: 18 minut in program za ročno nastavitev masaže: 60 minut) in jakost masaže (šest stopenj). Ko se tretma prične, se enostavno sprostite, poglobite v svoje misli ali pa prepustite Ceragem glasbi, ki vas zapelje v alpha stanje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • postelja avtomatsko izmeri dolžino hrbtenice in njeno obliko
 • posebnost masažne postelje je žad in infrardeča toplota
 • glede na zdravstveno težavo je možno izbirati med 12 programi
 • šest stopenj intenzivnosti masaže
 • temperaturo postelje nadzirate z daljincem
 • zvočniki, vgrajeni v okvir postelje na obeh straneh glave
 • izberete lahko Ceragemovo ali svojo glasbo

Dolga veljavnost kupona

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi neomejeno število kuponov, a unovči le enega.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 28.12.2019.

REZERVACIJA

Pred nakupom kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 012351520 ali email info@ceragem-slo.si.

PARKIRIŠČE

Pred salonom je brezplačno parkirišče.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki jo najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

Ceragem, globalna korporacija, v svetu vodilna v skrbi za zdravje človeka, si z odličnimi produkti in centri, ki so dostopni vsakomur, prizadeva k izboljšanju kvalitete življenja vsem, ki si želijo živeti lepo in zdravo življenje. Njihovo prepričanje v odličnost je še toliko večje, ker ga dnevno s svojimi občutki in pozitivnimi izkušnjami na topolotno masažnih posteljah potrjuje več kot osem milijonov tako odraslih kot otrok in tudi hendikepiranih oseb, ki se jim Ceragem posveča posebej pozorno. 

Ceragem je bil ustanovljen leta 1998, po podatkih iz januarja 2017 pa je v svetu prisoten že v več kot 70 državah in 2500 centrih, od tega v Evropi: v Franciji, Združenem kraljestvu, na Poljskem, v Litvi, Romuniji, Italiji, Srbiji, Makedoniji, na Kosovem, v Turčiji, Španiji, Nemčiji, Avstriji, na Madžarskem, v Češki republiki, na Slovaškem, v Grčiji, Rusiji, Ukrajini, Moldaviji, Kazahstanu in od januarja 2019 tudi v Sloveniji.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (113)

Pri tej ponudbi so na voljo 3 možnosti. Izberi najboljšo!