k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

54% popust na tretma na avtomatski toplotno masažni postelji!

od 6,50 €

Redna cena od 13,00 €

# / 10
PRVIČ NA KUPONKO.SI

54% popust na tretma na avtomatski toplotno masažni postelji!

od 6,50 €

Redna cena od 13,00 €

Masažna postelja, ki bo poskrbela za ravnovesje v delovanju vašega telesa! Masaža na Ceragem Master V3 postelji deluje na principu tradicionalne kitajske medicine, združuje toplotno masažo, kiropraktiko, akupresuro in pregrevanje z infrardečo toploto. Posebnosti postelje sta žad, kamen harmonije in ravnotežja, in skeniranje dolžine in oblike hrbtenice. Gre za 100 % naravno terapijo, ki lajša bolečine in pomaga vzpostaviti psihofizično ravnovesje. Za piko na i pa vas postelja razvaja še s terapevtsko glasbo!

Prva in edina postelja, ki izmeri dolžino hrbtenice! Lajša bolečine in vzpostavlja psihofizično ravnovesje v telesu.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • 36-minutni tretma na avtomatski toplotno masažni postelji v Hiši dobrega počutja v Logatcu

AVTOMATSKA TOPLOTNO MASAŽNA POSTELJA

Osupljiv videz, estetska skladnost z moderno notranjo opremo doma, varčna s prostorom, izjemna kvaliteta, popolno daljinsko upravljanje … vse to je rezultat pronicljivega pristopa k elegantnim in hkrati visoko kvalitetnim rešitvam svetovno priznane agencije za design, Tangerin iz Londona, ki je k še boljši prepoznavnosti v svetu pomagala tudi korporacijam kot so British Airways, Toyota, P&G, in Samsung.

POSEBNOST POSTELJE
Žad in infrardeča toplota. Najbolj pomemben del postelje so valjčki iz žada, minerala, ki velja za kraljevski simbol moči. Zanj je značilno, da ne absorbira negativne energije, tako da ga v nasprotju z drugimi dragimi kamni in kristali ni potrebno čistiti. Je kamen harmonije in ravnotežja, zmanjšuje nervozo in čustva, zasnovana na strahu, krepi intelektualne sposobnosti, zaščita, ki jo ponuja, pa nudi duševni mir.

Ko se valjčki segrejejo na 30°C, se začnejo izločati dolgi infrardeči žarki, žarki, ki so del sončevega spektra. Do rdeče barve naše oko zazna vse barve, to je barve mavrice, po rdeči barve ne vidimo več, občutimo pa toploto – to so infrardeči žarki, dolgi med 10 in 12 cm, ki globoko prodrejo v vse naše strukture telesa in tako pospešujejo regeneracijo vseh struktur in celic v telesu. Dokazano je, da so terapije z infrardečimi žarki terapije 21. stoletja; mehka tkiva se regenerirajo 7 krat hitreje, kosti (pri zlomu) pa 4 krat hitreje kot sicer.

UPORABA
Da bi vam postelja nudila kar najbolj optimalno masažo, vam, ko se uležete nanjo, avtomatsko izmeri dolžino hrbtenice in njeno obliko. Potem se na tankem in lahkem daljinskem upravljalniku (daljincu) glede na vaše zdravstveno stanje in počutje se izbere enega od dvanajstih (12) programov, ki trajajo 36 minut in 30 sekund (razen sprostitveni program: 18 minut, polavtomatski: 18 minut in program za ročno nastavitev masaže: 60 minut) in jakost masaže (šest stopenj). Ko se tretma prične, se enostavno sprostite, poglobite v svoje misli ali pa prepustite Ceragem glasbi, ki vas zapelje v alpha stanje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • postelja avtomatsko izmeri dolžino hrbtenice in njeno obliko
  • posebnost masažne postelje je žad in infrardeča toplota
  • glede na zdravstveno težavo je možno izbirati med 12 programi
  • šest stopenj intenzivnosti masaže
  • temperaturo postelje nadzirate z daljincem
  • zvočniki, vgrajeni v okvir postelje na obeh straneh glave
  • izberete lahko Ceragemovo ali svojo glasbo

Dolga veljavnost kupona

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Ceragem, globalna korporacija, v svetu vodilna v skrbi za zdravje človeka, si z odličnimi produkti in centri, ki so dostopni vsakomur, prizadeva k izboljšanju kvalitete življenja vsem, ki si želijo živeti lepo in zdravo življenje. Njihovo prepričanje v odličnost je še toliko večje, ker ga dnevno s svojimi občutki in pozitivnimi izkušnjami na topolotno masažnih posteljah potrjuje več kot osem milijonov tako odraslih kot otrok in tudi hendikepiranih oseb, ki se jim Ceragem posveča posebej pozorno. 

Ceragem je bil ustanovljen leta 1998, po podatkih iz januarja 2017 pa je v svetu prisoten že v več kot 70 državah in 2500 centrih, od tega v Evropi: v Franciji, Združenem kraljestvu, na Poljskem, v Litvi, Romuniji, Italiji, Srbiji, Makedoniji, na Kosovem, v Turčiji, Španiji, Nemčiji, Avstriji, na Madžarskem, v Češki republiki, na Slovaškem, v Grčiji, Rusiji, Ukrajini, Moldaviji, Kazahstanu in od januarja 2019 tudi v Sloveniji.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (152)