Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na terapevtsko masažo ali tretma s presoterapijo in masažo!

od 13,90 €

Redna cena od 28,00 €

# / 4
PRVIČ NA KUPONKO.SI

50% popust na terapevtsko masažo ali tretma s presoterapijo in masažo!

od 13,90 €

Redna cena od 28,00 €

Znebite se stresa s pomočjo terapevtske masaže, ki bo poskrbela za sproščanje in mehčanje mišic celega telesa. Z masažo mišic in njihovih narastišč odpravi mišične zatrdline – vozle, ki nastajajo zaradi motenj v lokalni presnovi in dolgotrajnega mišičnega napona. Lahko pa se odločite za paket s presoterapijo oziroma limfno drenažo in vključeno terapevtsko masažo! Limfna drenaža spodbuja delovanje limfnega sistema, izboljša krvni pretok, krepi imunski sistem in odpravlja stres!

Masaža bo poskrbela za sproščanje in mehčanje mišic celega telesa, limfna drenaža pa spodbuja delovanje limfnega sistema, izboljša krvni pretok in krepi imunski sistem!

Društvo Vitus

TERAPEVTSKA MASAŽA
Terapevtska masaža je natančna globinska masaža, ki se osredotoča na sproščanje in mehčanje mišic celega telesa. Z masažo mišic in njihovih narastišč, odpravimo mišične zatrdline – vozle, ki nastajajo zaradi motenj v lokalni presnovi in dolgotrajnega mišičnega napona. Masira se celotno telo, maserka pa se osredotoči na dele, ki so najbolj problematični. 

PRESOTERAPIJA
Gre za nadtlačno mehansko limfno drenažo, ki ima podoben učinek kot ročna limfna drenaža. S pomočjo napihljivih manšet in s ciljno izbranim programom, ki posnema delo rok, zdrenirajo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšajo prekrvavitev tkiv, odplavijo presnovke iz tkiv in bistveno zmanjšajo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Peristaltična masaža pospeši zmanjševanje edemov, globinsko čisti telo produktov presnove in izboljšuje prekrvavitev in preskrbo tkiv s kisikom in hranilnimi snovmi.

Limfna drenaža je vrsta zdravljenja, ki omogoča nemoten pretok limfnih tekočin po telesu, zmanjšuje blokade v telesu, spodbuja k zdravemu načinu življenja. Limfna tekočina predstavlja skoraj 80 % tekočine v našem telesu. Nekateri terapevti verjamejo, da lahko limfna drenaža celo zmanjša alergična obolenja, menstrualne krče, prehlade in druge
viruse

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • masaže so popolno zdravilo proti vsakodnevnemu stresu
  • terapevtska masaža pozitivno vpliva na odpravljanje mišičnih bolečin
  • za vas bo poskrbelo prijazno in usposobljeno osebje
  • močno izboljšan limfni pretok in ohranitev prožnosti kože
  • višja samozavest, več energije in dobro počutje

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Dosezite svoje cilje ali pa se prepustite razvajanju in popolni sprostitvi. V Društvu Vitas nudijo storitve za izboljšanje kvalitete vašega življenja. Na voljo so vam terapevtske masaže in pa druge kozmetične storitve kot je japonsko vrisovanje obrvi. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (182)