Do 55% popust na protibolečinsko ali energijsko terapijo ali kitajsko masažo!

od 19,90 €

Redna cena od 40,00 €

prodani

Prodanih 20 kuponov

# / 5
ZADNJE MINUTE
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Do 55% popust na protibolečinsko ali energijsko terapijo ali kitajsko masažo!

od 19,90 €

Redna cena od 40,00 €

prodani

Prodanih 20 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Odstranite blokade v pretoku energije in okrepite imunski sistem s Tui-na masažo ali pa se odločite za energijsko terapijo, ki je namenjena tako odraslim kot otrokom. Pomaga pri stresu, slabi koncentraciji in spominu, sproščanju energetskih blokad in še in še! Lahko pa se odločite za PAKET 5 terapij, ki vključuje kombinacijo Tui-na masaže in DENAS elektro stumulacije. Stimulator je zelo učinkovit proti bolečinam in za pomoč pri celostnem odpravljanju težav.

Protibolečinska terapija vključuje Tui-na masažo in DENAS elektro stimulacijo! Lahko pa se odločite za kitajsko masažo ali energijsko terapijo, ki je primerna tudi za otroke.

Za to ponudbo imamo kar 4 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  PAKET 5 TERAPIJ: 4x 60-minutna in 1x 90-minutna protibolečinska terapija: kombinacija Tui-na masaže in DENAS elektro stimulacije za 1 osebo

  • Paket 5 terapij zajema:
   4x 60-minutna Protibolečinska terapija
   1x 90-minutna Protibolečinska terapija
  Preberi vse

  -50 %

  180,00 €

  89,90 €

  Vrnemo 0,45 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  60-minutna Protibolečinska terapija: kombinacija Tui-na masaže in DENAS elektro stimulacije za 1 osebo

  Preberi vse

  -50 %

  40,00 €

  19,90 €

  Vrnemo 0,10 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  60-minutna tradicionalna kitajska masaža TUI-NA za 1 osebo

  Preberi vse

  -50 %

  40,00 €

  19,90 €

  Vrnemo 0,10 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  60-minutna energijska terapija za 1 osebo

  • energijska terapija je primerna tako za odrasle, kot tudi za otroke
  Preberi vse

  -55 %

  44,00 €

  19,90 €

  Vrnemo 0,10 €

TERAPIJE IN MASAŽE

PROTIBOLEČINSKA TERAPIJA
Terapija vključuje tui-na masažo, ki je masaža po kitajski tradicionalni medicini in stimulacijo ustreznih akupresurnih točk z elektrostimulatorjem DENAS.

DENAS stimulator je zelo učinkovit proti bolečinam in za pomoč pri celostnem odpravljanju težav. Terapija je primerna za otroke in odrasle. Potrebnih je več terapij. Koliko, je odvisno od vašega zdravstvenega stanja. Vsekakor pa je priporočljivih vsaj 5 terapij. Vsaka oseba je obravnavana individualno. Terapija je brez uporabe zdravil in budi in krepi telesni mehanizem samozdravljenja.

Področja uporabe aparata: Akutne in kronične infekcije, želodčni in črevesni problemi in obolenja, težave dihalnega sistema, kožne težave, obolenja rok in nog, uro - ginekološka obolenja, psihološke in čustvene težave, skrajšuje čas zdravljenja ...

TUI-NA MASAŽA
Takšna masaža je starodavna manualna tehnika, ki izhaja iz tradicionalne kitajske medicine (TKM), s katero preko meridijanov in akupresurnih točk, uravnavamo energetsko stanje v telesu in s tem posledično sprožimo samozdravljenje. Z njo odstranjujemo blokade v pretoku energije, krepimo imunski sistem, odkrivamo že nastala energetska neravnovesja, sproščamo, revitaliziramo in harmoniziramo ter s tem preprečimo proces nastajanja bolezni in vzpostavljamo ravnovesje v telesu.

ENERGIJSKA TERAPIJA ZA ODRASLE IN OTROKE
Energijska terapija je posredovanje energije s polaganjem rok na telo ali držanje nad fizičnim telesom. S tem uravnavamo pretok energije. Prav tako uravnavamo delovanje čaker – naših energetskih centrov. Ko smo pretočni in potuje energija po telesu brez ovir, se prične stanje v našem telesu normalizirati tako fizično kot psihološko. Začne se vzpostavljati ravnovesje, ki vodi k ozdravitvi na vseh nivojih (fizičnem, mentalnem, eteričnem, čustvenem in duhovnem). Energija zvišuje vibracije vsemu, s čimer pride v stik. Občutimo lahko toploto, vročino ali rahlo mravljinčenje. Terapija je prijetna in neboleča. Če se oseba sprosti, lahko tudi zaspi. Traja pa približno eno uro.

Pomaga pri: sproščanju energetskih blokad, uravnavanju avre (biopolja), pretoku energije skozi čakre (energetske centre), občutku utrujenosti, stresu, raznih strahovih, nemiru, hiperaktivnosti, slabemu imunskemu sistemu, različnih boleznih in bolečinah, psiholoških težavah, pesimizmu, depresiji, slabi koncentraciji in spominu, nespečnosti, brezvoljnosti, slabi samozavesti, neodločnosti ter ozaveščanju in odpravljanju negativnih miselnih ali čustvenih vzorcev.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • z masažo boste odstranili blokade v pretoku energije
 • dober način kako okrepiti imunski sistem
 • TUI-NA masaža sproži samozdravljenje vašega telesa
 • DENAS stimulator je zelo učinkovit proti bolečinam
 • energijska terapija je primerna za vse starosti in je popolnoma varna!
 • ne spreglejte PAKETA 5 terapij!

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.8.2019.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 040 388 418 v času delovnika ali email tanja@areaora.com.

PARKIRIŠČE

Pred salonom je brezplačno parkirišče.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

Na masažo pridite vsaj 5 minut pred pričetkom. 2 uri pred masažo niso priporočljivi obilnejši obroki, kajenje in uživanje alkoholnih pijač. V 2 urah po masaži popijte vsaj liter vode in počivajte. Maserko pred pričetkom obvezno opozorite na morebitne zdravstvene težave.

VEČ O PONUDNIKU

Tanja Belej se je na akademiji za zdravilstvo v Ljubljani izobraževala pri priznani italijanski učiteljici Lini Lo Faro in opravila 1. letnik šolanja s področja Tradicionalne kitajske medicine (TKM) ter pridobila naziv: Certificirani svetovalec tradicionalne kitajske medicine (TKM). S svojim podjetjem AreorA sedaj ponuja vrsto terapevtskih storitev za boljše počutje. Med njimi štejemo TUI-NA masaža, energijska terapija in razne delavnice vzhodnjaških metod zdravljenja. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (132)

Pri tej ponudbi so na voljo 4 možnosti. Izberi najboljšo!