Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

66% popust na profesionalno izdelavo barvnega ali črnega/senčenega tattooja!

27,00 €

Redna cena od 79,70 €

# / 7

66% popust na profesionalno izdelavo barvnega ali črnega/senčenega tattooja!

27,00 €

Redna cena od 79,70 €

Podarite si posebno darilo v obliki unikatne poslikave na telesu. Svoje želje zaupajte profesionalnim tattoo mojstrom, ki vam bodo na podlagi izkušenj in vaših zamisli, znali pravilno svetovati pri vaši odločitvi in izbiri ustrezne tetovaže. Izbirate lahko med barvnim in črnim oz. senčenim tattoojem.

Bodite pogumni in uresničite željo po unikatni poslikavi telesa! Vključeno tudi svetovanje pri oblikovanju motiva po vaši izbiri.

POSTOPEK TETOVIRANJA

Sodobni tatuist uporablja posebno napravo v obliki majhne pištole oz. pisala. Tatuist namaka igle v črnilo za tetoviranje in ga nato enakomerno vnaša pod kožo. Igle niso votle, ampak polne in čvrste za enkratno uporabo. Igle in vse premične kovinske dele tatuist sterilizira, celotno področje pa neprodušno izolira in zaščiti s posebno folijo.
Tatuist zmeša črnilo, pripravi odtis tetovaže na acetatnem papirju in sterilizira igle v avtoklavi. Predel, kjer bo delal tetovažo očisti in obrije drobne dlačice ter razkuži z alkoholom. Obris tetovaže odtisne na kožo. Kožo namaže z vazelinskim stick mazilom, da je masna in da lahko igle drsijo po njej.
Najprej vtetovira vse glavne obrise celotnega tattooja, potem pa se loti senčenja oz. zapolnjevanja z barvnimi odtenki. Na koncu vso površino zaščiti z medicinsko sterilno folijo ali posebno gazo, izolira področke od ostalega telesa in obleke.

NEGA KOŽE IN TATTOOJA
Takoj po tetoviranju je telo ponavadi zelo utrujeno in izčrpano, zato je najbolje nekaj pojesti in nekaj ur počivati. Tattoo pa je še svež in bleščeč, koža pa je razdražena, pordela in občutljiva na dotik. Tatuist prekrije kožo s posebno popolnoma sterilno medicinsko folijo, ki skrbi zato, da je koža zaščitena pred umazanijo, prahom, mikroorganizmi. Folijo morate imeti na koži vsaj 3-6 ur. Po tem času folijo previdno snamete in odstranite. Z mlačno vodo in nevtralnim milom umijete tattoo, da odstranite ostanke barve, sluz in podobno. Področje nato popivnate z mehko brisačo in ga previdno osušite.
V lekarni kupite kremo BEPANTHEN- to je mazilo, ki kožo navlaži, namasti, dezinficira in zaščiti pred mikroorganizmi.
Tattoo se vsaj teden, še bolje pa deset do štirinajst dni umivajte 2-4-krat dnevno z mlačno vodo in nevtralnim milom, ter približno 3-5krat dnevno mažite z mazilom. Tattoo mora biti vseskozi rahlo masten, da se koža nikoli povsem ne izsuši.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • unikatna poslikava, ki bo polepšala vaše telo
  • profesionalno in zelo natančno izvedena storitev
  • čudovit spomin, ki bo ostal z vami celo življenje
  • kreativni strokovnjaki, ki imajo veliko idej in izkušenj
  • odlično darilo za tistega, za katerega veste, da si želi tattoo

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Zelo iskana ponudba

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

Psycho Tattoo, tattoo&piercing workshop je nov, popolnoma unikaten, do zadnjega detajla izdelan prostor, ki je zasnovan s strani vsestranskih umetnikov. Ustvarjen je bil z dušo, ljubeznijo in namenom, da se v njem vsak počuti kot umetniki, ki tam preživljajo večino svojega časa. Zasnovan je z namenom, da vam nudi najboljše pogoje od utrika vaše ideje za tattoo do njegove realizacije. V Psycho Tattoo so prepričani, da se boste v njej počutili prav tako – prostor je bil namreč zasnovan z namenom, da se v njem izpolni vsaka vaša želja.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (140)