k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

50% popust na preventivni diagnostični pregled DOJK - 3 lokacije!

37,50 €

Redna cena od 75,00 €

# / 4

50% popust na preventivni diagnostični pregled DOJK - 3 lokacije!

37,50 €

Redna cena od 75,00 €

Odločite za preventivni alternativni diagnostični pregled dojk z odkrivanjem zgodnjih sprememb za vse starostne skupine! Brez slačenja, sevanja, neboleče in diskretno, brez posega v telo. Ne čakajte na težave in se prijavite na pregled ZDAJ! Pregledi so na voljo kar na 3 lokacijah: v Ljubljani, Mariboru ali Izoli.

20-minutni pregled DOJK (meritev in razlaga pridobljenih parametrov in posvet z diagnostikom) za odkrivanje zgodnjih sprememb za vse starostne skupine!

preventivni pregled dojk

Rak dojke je najpogostejša oblika bolezni med ženskami in je visoko ozdravljiv, če je odkrit dovolj zgodaj (30,9 % vseh primerov obolevnosti za rakom in 16,7 % smrti zaradi raka na dojkah pri ženskah).

Samo v Sloveniji vsako leto na novo zboli več kot 1.100 žensk. Ne čakajte na težave in se prijavite na pregled ZDAJ! Pregledi so na voljo v Ljubljani, Mariboru in Izoli.

Kako nastane rak dojke in opis bolezni
Rak dojke je najpogostejši rak žensk. Za rakom dojk v Sloveniji letno zboli več kot 1.100 žensk. Po napovedih naj bi v prihodnosti zbolela vsaka osma ženska. Najpogosteje zbolevajo med 50. in 70. letom starosti. Pri mlajših ženskah (do 40 let) je rak dojk bolj redek, vendar pa je običajno veliko bolj nevaren in progresiven. Rak dojke nastane, ko se začne nenadzorovana delitev celic v izvodilih ali v žleznih mešičkih. Hitrost rasti bolezni pri ženskah je različna.

Razvoj rakavega tumorja poteka v 3 fazah:
- raste na mestu nastanka, celice še ne prodirajo v okolico - neinvazivni ali "in situ" rak;
- celice prodirajo v okolico - invazivni rak;
- rakave celice se razširijo po telesu - napredovalni ali metastatski rak 

Bolezenski znaki
- tipna zatrdlina v dojki je najpogostejši znak;
- prvi znaki so lahko tudi povečane bezgavke pod pazduho;
- drugi znaki , ki lahko pomenijo raka dojk so: ugreznjena bradavica, izcedek s sledovi krvi iz dojke in sprememba kože na dojki (pomarančasta..);
- znaki razširjene bolezni se pokažejo  v primeru, da se je rak dojke že razširil v oddaljene organe;
- najpogostejši  znaki razširjene bolezni so: splošno slabo počutje, utrujenost, zmanjšan libido, hujšanje, bolečine v kosteh, suh dražeč kašelj ter glavobol z bruhanjem in motnjami vida. 

Dejavniki tveganja
Najpomembnejša dejavnika tveganja sta dedna obremenjenost in reproduktivni dejavniki. Na dedne dejavnike in način življenja sodobne ženske v bližnji bodočnosti verjetno ne bomo mogli vplivati, zato so možnosti preprečevanja raka zelo majhne. Lahko pričakujemo še nadaljnje povečanje zbolevanja, zato je zelo pomembno, da spremembe oz. raka dojk odkrijemo dovolj zgodaj in s tem povečamo možnosti ozdravitve in zmanjšamo smrtnost. 

Opis
Diagnostični alternativni pregled je diskreten in neboleč, pregledana oseba se po opravljenem pregledu posvetuje z diagnostikom. Pregled  omogoča odkrivanje zgodnjih sprememb in je primeren za vse starostne skupine žensk. Pregled se opravlja v ordinacijah Zavoda Zdravje v Ljubljani, Mariboru ali Izoli. 

Kaj omogoča preiskava dojk?
Alternativna preiskava z vrhunskim računalniškim medicinskim aparatom Sensitiv Imago® omogoča odkriti prve spremembe dojk, preden bi le-te postale tolikšne, da bi jih lahko ženska sama zatipala ob samopregledovanju ali z uporabo nekaterih drugih postopkov. Rak dojke se namreč začne razvijati že mnogo prej, preden se pojavi dovolj velika strukturna sprememba, da je opazna oz. otipljiva. 

Ali ima diagnostični aparat certifikat?
DA! Diagnostični aparat Sensitiv Imago® je proizveden  v skladu EU, ima certifikat in je registriran medicinski pripomoček razreda IIa. Sensitiv Imago® 530CE je najnovejša medicinska diagnostična naprava, ki je bila nagrajena, kot evropski model nove generacije Sensitiv Imago®. 

Kdo opravlja diagnostični pregled?
Preventivni diagnostični pregled opravi usposobljen diagnostik/diagnostičarka z vsemi potrebnimi certifikati za upravljanje z aparatom Sensitiv Imago®.

Zakaj izbrati Zavod Zdravje?
Obravnavanim osebam nudijo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostične postopke brez bolečin, varne in neinvazivne. V naših ordinacijah do vsake obravnavane osebe pristopijo individualno in brez hitenja. Pohvalijo se lahko s strokovnim in predanim delom do vsake obravnavane osebe, nenehno si prizadevajo za nadaljnje izboljšanje storitev. 

Zaradi preventivnega diagnostičnega pregleda ali katerekoli druge storitve v izvedbi z Zavoda Zdravje ne opuščajte preventivnih ali kurativnih zdravniških pregledov ali uživanja predpisanih zdravil, saj vse njihove storitve spadajo v področje alternativne medicine. Prav tako ni nobena storitev namenjena diagnosticiranju bolezni ali zdravljenju bolezni. Vsa navedena priporočila in ugotovitve uporabljate izključno na svojo lastno odgovornost. Pred upoštevanjem kateregakoli nasveta se obvezno posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • preventivni pregled za odkrivanje zgodnjih sprememb na dojkah
  • neboleč in diskreten pregled brez sevanja
  • takoj izdani rezultati z razlago in nasveti
  • takojšnje obvestilo pri rezultatih, ki odstopajo od normalne ravni
  • pravočasno preverite svoje zdravstveno stanje
  • pregled je namenjen za vse starostne skupine
  • pregledi so na voljo kar na 3 lokacijah: v Ljubljani, Mariboru in Izoli
  • neboleče in diskretno, brez slačenja, sevanja in posega v telo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

V Zavodu Zdravje obravnavanim osebam na kar treh lokacijah nudijo v sproščenem vzdušju izčrpno konzultacijo in diagnostične postopke brez bolečin, ki so varni in neinvazivni.
Vsaka obravnavana oseba je pomembna, zato se jo obravnava individualno in ima za pogovor z diagnostičarko in nasvete dovolj časa.
Poslanstvo Zavoda Zdravje je ljudi ozaveščati o pomembnosti zgodnjega odkritja bolezni, zaradi česar tudi nudijo celotni pristop pri pregledih in obravnavi vsakega posameznega pacienta. Diagnostiki z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem, vam bodo znali kakovostno svetovati kako ohranjati zdravo telo in vsakodnevno zmanjševati možnost za obolenje za boleznimi.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (108)