Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

75% popust na pomlajevanje obraza z neverjetno revolucionarno metodo 3D HIFU!

od 107,52 €

Redna cena od 430,60 €

# / 4

75% popust na pomlajevanje obraza z neverjetno revolucionarno metodo 3D HIFU!

od 107,52 €

Redna cena od 430,60 €

Revolucionarno v kozmetiki in estetiki - HIFU nekirurški lifting! Postopek je enakovreden kirurškim operacijam, vendar brez anestezij, trajnih brazgotin in okrevanja, ter ne poškoduje povrhnjice. Po tretmaju se stanje kože vsak dan izboljšuje, končni učinek pa traja do 2 leti. Možnost pomlajevanja celega obraza ali le dela obraza! Ob koriščenju prejmete tudi kavico, postreženo iz lokala v bližini studia. 

Možnost pomlajevanja celega obraza ali le dela obraza! Po tretmaju se stanje kože vsak dan izboljšuje, končni učinek pa traja do 2 leti.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • pomlajevanje obraza z ultrazvokom HIFU
  • po tretmaju se stanje kože vsak dan izboljšuje
  • končni učinek je viden po 3 mesecih in traja 1-2 leti (odvisno od tkiva)
  • DARILO: 1x kava, postrežena iz sosednjega lokala

ultrazvočno pomlajevanje obraza z ultrazvokom hifu

Postopek je enakovreden kirurškim operacijam, vendar brez anestezij, trajnih brazgotin in okrevanja, ne poškoduje povrhnjice. Rezultati so vidni že po tretmaju, vendar postopek nastajanja kolagena in regeneracije lahko traja tudi nekaj mesecev. Privoščili si ga boste lahko tudi tisti, ki zaradi slabega strjevanja krvi ali kakšne druge bolezni ne morete na operacije.

HIFU – High Intensity Focused Ultrasound deluje na principu visoko intenzivnega in fokusiranega ultrazvočnega valovanja. Terapija s tehnologijo HIFU predstavlja terapevtski postopek, ki dovaja visoko intenzivno fokusirano energijo na natančno določeno globino, kjer povzroči toplotno koagulacijo tkiva, kar privede do učinka liftinga. HIFU tehnologija stimulira in obnavlja kolagen, kar posledično izboljša teksturo in gladkost kože ter odpravlja videz postarane in povešene kože.

Terapija s pomočjo HIFU naprave zagotavlja rezultate primerljive z obraznim liftingom in liftingom telesa brez uporabe invazivnih kirurških postopkov in injekcij. Velik plus pa je tudi ta, da lahko po terapiji greste po vaših vsakodnevnih opravkih, saj ni potreben čas okrevanja.

Že med samo izvedbo HIFU terapije vplivajo na lokalno segrevanje tkiva na točno določeni globini, kar omogoča krajšanje kolagenskih vlaken. Lifting učinek je tako viden že takoj po terapiji. Ker pa je regeneracija kože proces, se učinek po izvedeni terapiji izboljšuje tudi do par mesecev.

Z izbiro terapevtske glave je mogoče natančno določiti globino delovanja fokusiranega ultrazvoka. S terapevtsko glavo 1,5mm vplivamo na zgornji sloj dermisa, s 3mm na spodnji sloj dermisa, s 4,5mm pa na SMAS plast. Za področje telesa in vpliva na podkožno maščevje pa je potrebna izbira terapevtskih glav, ki omogočajo globljo penetracijo in sicer 8mm in 13mm.

Tehnologija HIFU se uporablja za:
- facelifting
- odstranjevanje gub na obrazu
- učvrstitev kožnega tkiva
- odprava podbradka
- zmanjšanje povečanih por

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • pomlajevanje obraza z nekirurškim liftingom
  • revolucionarno v kozmetiki in estetiki
  • možnost pomlajevanja celega obraza ali le dela obraza
  • po tretmaju se stanje kože vsak dan izboljšuje
  • brez anestezij, trajnih brazgotin in okrevanja, ne poškoduje povrhnjice
  • učinek traja do 2 leti

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Studio Nice v Zagrebu se ukvarja z visoko kvalitetnimi kozmetičnimi storitvami po dostopnih cenah. V ponudbi imajo tretmaje za hujšanje, brazilske in Lycon depilacije, geliranje nohtov, pedikure, manikure, podaljševanje trepalnic, masaže in druge kozmetične storitve. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (187)