Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na permanentno lakiranje z možnostjo priznane brazilske manikire!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

50% popust na permanentno lakiranje z možnostjo priznane brazilske manikire!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

Vaš prečudoviti lak se lahko hitro okruši pri marsikateremu vsakdanjemu opravilu in tako si naberete še dodatne skrbi. Recite temu NE in si raje privoščite permanentno lakiranje. V lepotnem studiu Shine bodo posrkrbeli za prelep videz vaših nohtov z veliko bolj obstojnim lakiranjem, ki se bo popolnoma prilagodil vaši obliki nohta! 

Videz vaših nohtov bo popolnoma naraven saj se lak prilagodi obliki vašega nohta!

tretmaji

Permanentno lakiranje
Permanetni lak je poseben lak, ki se ga s čopičem nanaša v več slojih. Vsakega posebej pa je potrebno sušiti vsaj 2 minuti pod UV ali LED lučko. Sam videz vaših nohtov je popolnoma naraven saj se lak zaradi svoje strukture  prilagodi obliki vašega nohta. Takšno lakiranje je primerno za vse ženske, ki si želijo biti urejene brez obremenitve ali se je bo lak kje okrušil pri vsakdanjih gospodinjskih opravilih. Takšna opravila lahko s permanentnim lakom ne moteno opravljate, saj se ta iz vaših nohtov ne zbriše, kot je to značilno pri navadnih lakih. 

IBX NEGA
IBX je naravni učvrstitveni sistem, namenjen zaščiti nohtov pod katerimi koli permanentnimi laki. Deluje v notranjosti nohta, ne pa na površini, kot ostali izdelki za nego nohtov. Nanese se na površino nohta, penetrira s toploto in "zapeče" (z LED lučko) v notranjosti nohta, kar povzroči učvrstitev od znotraj. IBX ustvari zaščitni ščit za nohte, ki ga nikoli ne odstranimo. Lahko popravi številne poškodbe na nohtih in ohranja nohte v zdravi kondiciji. To je terapija, ki popravi hude poškodbe nohtov ter jih pripravi na rast, zapolni vdolbine ter zgladi površino nohta. Je dobra metoda, ki izboljša naravno barvo nohtov in njihov videz. Terapija je primerna tudi pod permanentnim lakom. 

BRAZILSKA MANIKIRA
Novo svetovno znana vrsta manikire, pri kateri se uporabi komplet za enkratno uporabo, ki vsebuje rokavico. Rokavica vsebuje ekskluzivno emulzijo, sestavljeno iz surovin iz obnavljivih rastlinskih virov. Ti so obogateni z aktivnimi sestavinami, ki hitro mehčajo obnohtno kožico, navlaži roke in nohte, hkrati pa preprečuje glivične in bakterijske okužbe. Emulzija vsebuje:

Ureo - visoka vlažilna moč
Vitamin E- antioksidant, ki preprečuje hitro staranje kože
Rastlinski karatin- okrepi nohte
Capaiba olje- deluje proti vnetno in ima zdravilne lastnosti

 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • popolnoma naraven videz nohtov
  • brez skrbi, da se bo lak okrušil
  • lak je močno odporen na zunanje okoliščine
  • za vas bo poskrbelo strokovno osebje
  • lak se popolnoma prilagodi obliki vašega nohta
  • zaščitite povrhnjico vaših nohtov z IBX nego

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Poslanstvo in cilj lepotnega studia Shine je enostavno zadovoljstvo njihovih strank Lepotni studio Shine se nahaja v neposrednji bližini BTC nakupovalnega središča v Ljubljani. Petra Struna v svojem salonu ponuja raznoliko ponudbo lepotnih in terapevtskih tretmajev. Tu so vam na voljo storitve kot so: permanentno lakiranje nog in rok, laminiranje trepalnic z botoksom in barvanjem trepalnic, ter terapija z garra ruffa ribicami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (136)