Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

64% popust na paket 2 madero in limfnih masaž za zmanjšanje celulita!

43,80 €

Redna cena od 120,00 €

# / 4

64% popust na paket 2 madero in limfnih masaž za zmanjšanje celulita!

43,80 €

Redna cena od 120,00 €

Poskrbi za čudovit izgled brez pomarančne kože s kombinacijo tehnike maderoterapije in limfne drenaže. Maderoterapija je izjemno uspešna v boju z lokaliziranimi maščobnimi oblogami in celulitom, limfna drenaža pa pomaga telesu izločiti strupene toksine!

Maderolimfna masaža v studiu Kvadrus v kombinaciji z zeliščnim čajem Cvetka in spretnimi rokami maserjev zagotavlja izjemne rezultate!

ROČNA LIMFNA DRENAŽA IN MADEROTERAPIJA

LIMFNA DRENAŽA:
Je masažni postopek, pri katerem pomagamo telesu da lažje izloči toksine. Včasih je zaradi velike količine limfe in drugih procesov moteno in upočasnjeno pretakanje limfe. Tehnike limfne drenaže se izvajajo s počasnimi, nežnimi manipulacijami, ki se ponavljajo. Na ta način se stimulira in lajša pretok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer zastaja in se kopiči ter se tako omogoči dotok vedno sveže in obogatene tekočine v tkivo. Gibi sledijo limfnemu toku ter stimulirajo krčenje limfnih žil. Na popolnoma naraven način pomagamo telesu da se očisti strupov.

OPOZORILO:
Masaža lahko povzroči zaspanost in povečano delovanje mehurja.

MADEROTERAPIJA:
MADERO je izjemna naravna tehnika. Izvaja se jo z lesenimi valjčki v kombinaciji z zeliščnim čajem ZELIŠČNEGA POSESTVA CVETKA in spretnimi rokami maserjev v STUDIO KVADRUS pa dobi dodatno vrednost. Anticelulitna masaža-MADEROTERAPIJA je izjemno uspešna v boju z lokaliziranimi maščobnimi oblogami in celulitom. Velik uspeh beležimo tudi pri oteklinah, ki nastanejo zaradi zastajanja vode.

Potek
Najprej ROČNA masaža z kremo proti celulitu. Nato sledi >>obdelava< kritični delo telesa, noge, zadnjica, trebuh u lesenimi valčki (MADERO) in za konec vtiranje termo gela na obdelane površine.

Posebni napotek:
V dnevu ko pridete na takšno masažo popijte vsaj 1 liter vode, enako storite po masaži. Vodo pijte v presledkih, približno 100 ml vsakih 10 minut, tako bo vsaka mišica dobila potrebno tekočino. Če boste pili vodi v večjih količinah se bo ta zadrževala v želodcu in ne bo opravila svojega dela. Tudi kultura pitja vode telesu pomaga da ostane zdravo, prožno in sijoče.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • ročna limfna drenaža pomaga telesu, da lažje izloči toksine
  • masaža bo spodbudila vaš krvni obtok in uravnovesila vaše telo
  • limfna drenaža izboljša koncentracijo in mentalne funkcije
  • maderoterapija je izjemno uspešna v boju z lokaliziranimi maščobnimi oblogami
  • ohranite vitalnost telesa

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (156)