Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

73% popust na otroško, moško in žensko striženje z možnostjo barvanja!

od 3,90 €

Redna cena od 10,00 €

# / 4

73% popust na otroško, moško in žensko striženje z možnostjo barvanja!

od 3,90 €

Redna cena od 10,00 €

Poskrbite za urejen videz in novo pričesko ter se prepustite rokam izkušenih frizerjev. Na voljo je otroško, moško in žensko striženje z oblikovanjem frizure. V frizerskem studiu Hart L&L izvajajo tudi novo metodo striženja z revolucionarnim strižnikom Split-Ender PRO, ki odreže le poškodovane konice in ne dolžine. 

Striženje las vseh dolžin, na voljo pa je tudi revolucionarni strižnik Split-Ender PRO, ki odreže poškodovane konice in ne dolžine!

STRIŽENJE IN BARVANJE LAS

STRIŽENJE LAS
Pričesko vam uredijo po vaših željah in glede na vaš tip lasišča. Frizerke vam tudi svetujejo glede nege las in poskrbijo, da iz salona odidete zadovoljni. Na voljo so tako žensko kot tudi moško in otroško striženje. Pred samim striženjem in oblikovanjem las, lahko poskrbijo tudi za umivanje las z izdelki, ki so primerni za vaš tip lasišča. Samemu striženju sledi še oblikovanje pričeske.

NOVA METODA STRIŽENJA S STRIŽNIKOM SPLIT-ENDER PRO
Žensko striženje konic z revolucionarnim strižnikom Split-Ender PRO odreže poškodovane konice in ne dolžine. Konice odreže pravilno in jih odebeli, tako da so konci las močnejši.

BARVANJE LAS
Vsak obraz potrebuje drugačne tone barv za lase in pred barvanjem se potrudijo, da stranko spoznajo in se pogovorijo o stilu želene pričeske in barve. Barvo prilagodijo polti kože, starosti osebe, njenemu življenjskemu stilu in stranki svetujejo, kakšni odtenki barv bi ji najbolje pristajali. Kombinacija pigmentov, razvijalcev, barv in prelivov v rokah profesionalnega frizerja za barvanje las omogoča individualni pristop ustvarjanja popolne barve samo za vas.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • poskrbite za urejen videz in se prepustite rokam izkušenih frizerjev
  • revolucionaren strižnik Split-Ender PRO odreže poškodovane konice in ne dolžine
  • pričesko vam uredijo po vaših željah in glede na vaš tip lasišča
  • na voljo otroško, moško in žensko striženje las
  • možno je striženje las vseh dolžin, barvanje las in oblikovanje pričeske

Odličen nakup

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Frizerski studio HART L&L se nahaja v pesnici pri Mariboru in ponuja različne frizerske storitve. Izkušeni frizerji nudijo otroško, moško in žensko striženje ter ostale frizerske storitve, kot je barvanje in stajling frizue. Njihova posebnost je nova metoda striženja z revolucionarnim strižnikom Split-Ender PRO, ki odreže le poškodovane konice in ne dolžine.  

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (149)