Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

68% popust na oblikovanje obrvi metodi Anastasia Beverly Hills!

5,80 €

Redna cena od 18,00 €

# / 4

68% popust na oblikovanje obrvi metodi Anastasia Beverly Hills!

5,80 €

Redna cena od 18,00 €

Metoda, ki je po vsem svetu poznana kot sinonim za najlepše obrvi. Obrvi so pomemben del obraza, ki pomaga k še boljšemu izgledu in odpre vaše oči, zato je pomembno, da so prav oblikovane in negovane. Prepustite se profesionalni negi in imejte vsak dan urejene obrvi!

Uredite svoje obrvi s popularno Anastasia metodo, ki je še posebej priljubljena med zvezdnicami! Zagotovite si vsakodnevno urejen videz in zasijte!

OPIS POSTOPKA

BLAGOVNA ZNAMKA ANASTASIA BEVERLY HILLS
Blagovna znamka Anastasia Beverly Hills je po vsem svetu poznana kot sinonim za najlepše obrvi. Ponuja celovito ponudbo izdelkov za oblikovanje in nego obrvi. Njena posebnost so upogljive šablone, ki so odličen pripomoček za vzdrževanje pravilne oblike obrvi. Za mnoge nepogrešljiva je pinceta z ročno brušeno jekleno konico, ki se odlikuje po kirurški natančnosti. Vsekakor je eden nenadomestljivih izdelkov tudi svinčnik za osvetljevanje oči, ki daje piko na i pravilno oblikovanim obrvem, saj doseže optični učinek dvignjenih obrvi. Vsi izdelki so vrhunske kakovosti, dermatološko preizkušeni in dolgo obstojni.

OBLIKOVANJE OBRVI PO TEHNIKI ANASTASIA BEVERLY HILLS
Oblikovanje obrvi po tehniki Anastasia Beverly Hills je lepotni postopek, ki zahteva izjemno natančnost, smisel za estetiko in predvsem mirno roko. Že rahla sprememba v njihovi obliki lahko bistveno spremeni celotno podobo obraza. Pri oblikovanju obrvi moramo biti pozorni na celoten videz obraza, njegovo obliko, ličnice, arkadne kosti in oči ter vsekakor tudi na barvo las.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • urejene obrvi za najlepši okvir vašega obraza
  • le korak do popolnega videza
  • oblikovane obrvi za vse svečane in vsakdanje priložnosti
  • priznana metoda Anastasia, ki je prepričala zvezdnice
  • lepo oblikovan lok obrvi, ki pristaja vašemu obrazu
  • izdelki so vrhunske kakovosti, dermatološko preizkušeni in dolgo obstojni

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Kozmetičarka Jana Konda ima 10 let izkušenj s terapevtskimi in športnimi masažami. Svoja znanja je izpopolnjevala na različnih tečajih za oblikovanje obrvi po sistemu Anastasia, manikura Jassica, masažo lomi-lomi, masažo tok-sen, masažo deep tissue, ki ga je opravila na Tajske in energetske masaže tui-na, medicinska limfna drenaža in akopresurna masaža. 2 leti si je pridobivala nova znanja v priznanem studiu T spot. Poslovno sodeluje z Zvezo paraplegikov Slovenije in z Dirko okoli Slovenije.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (146)