k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

50% popust na neinvazivno estetsko korekcijo kože nad in pod vašimi očmi!

499,00 €

Redna cena od 1000,00 €

# / 8

50% popust na neinvazivno estetsko korekcijo kože nad in pod vašimi očmi!

499,00 €

Redna cena od 1000,00 €

Znano je, da so oči zrcalo duše, vendar s staranjem niso več toliko vpadljive. Poskrbite, da boste ponovno zasijali in si priskrbite inovativno estetsko korekcijo kože pod in nad vašimi očmi. Korekcija uporablja posebno napravo in je popolnoma neinvazivna, saj med tretmajem pa ni rezanja za odstranjevanje gub in brazgotin. Za vas bodo poskrbeli profesionalni strokovnjaki priznane klinike DentalPro!

Prepustite se strokovnjakom Dentalpro klinike, ki bodo poskrbeli, da bo vaša estetska korekcija brez bolečin in s takojšnjimi rezultati.

ESTETSKA KOREKCIJA VEK S PRIPOMOČKOM PLASMAGE

Zaradi zmanjšane količine kolagena se koža začne starati in izgublja svojo elastičnost. Včasih je pri tem bila edina domena estetske kirurgije "blefaroplastika", ki je vsebovala invazivno strategijo operacije. Danes pa je zahvaljujoč inovativnemu medicinskemu pripomočku PLASMAGE®, mogoče odstraniti odvečno kožo v predelu oči brez rezanja. Takšna neinvazivna metoda doseže sijajne rezultate z namenom pomlajevanja kože vašega obraza. S pripomočkom strokovnjaki odstranijo gube in brazgotine ter raztegnejo in popravijo različne nepravilnosti v koži nad in pod vašim očesom. Estetske korekcije z napravo Plasmage dosežejo vrhunske rezultate, ki so vidne takoj, vendar se dokončni rezultat prikažejo 6-8 tednov po samem posegu. Takrat je tudi dosežena popolna obnova kože.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • s korekcijo bodo vaše oči ponovno zasijale
  • za vas bodo poskrbeli izkušeni strokovnjaki
  • korekcije so nad in pod očmi
  • tretma je neinvaziven
  • brez rezanja odstranjevanje gub in brazgotin
  • rezultati so vidni takoj

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

NOVA zasebna zobozdravstvena ordinacija Dentalpro in estetika je specializirana na področju estetske in restavrativne dentalne medicine ter na področju implantologije, kar potrjuje s svojim večletnim aktivnim delovanjem in izkušnjami. Prefinjena mešanica sodobne tehnologije, vrhunskih materialov in interdisciplinarnega sodelovanja omogoča zagotavljanje vrhunske storitve vsem svojim pacientom. Ponujajo tudi minimalno invazivna kozmetična zdravljenja z namenom odstranjevanja nepravilnosti, obnavljanja moči, osvežitve in pomlajevanja obraza in vratu. DentalPro Center je opremljen z laserskim tiskalnikom Sisma - 3D za izdelavo kovinskih delov kron in mostov. Znotraj klinike je zobozdravstveni laboratorij, opremljen z najsodobnejšo tehnologijo in materiali, ter strokovnim osebjem, ki sestavlja najpomembnejši del laboratorija. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (113)