Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na nego obraza s kisikovo masko ali z globinskim čiščenjem!

od 18,90 €

Redna cena od 38,00 €

# / 4

50% popust na nego obraza s kisikovo masko ali z globinskim čiščenjem!

od 18,90 €

Redna cena od 38,00 €

Privoščite si naravno osvežitev obraza s pomočjo odličnega tretmaja! Pozabite na kirurške posege in invazivne kozmetične pripomočke ter naravno pomlajevanje zaupajte profesionalcem, ki bodo poskrbeli, da boste po negi obraza popolnoma zadovoljni. Nega obraza vsebuje mehanski piling, čiščenje kože, masažo obraza, nanos negovalne kreme in masažo rok!

Nega obraza vsebuje mehanski piling, čiščenje kože, masažo obraza, nanos negovalne kreme in masažo rok!

NEGA OBRAZA, VRATU IN DEKOLTEJ

Višje poletne temperature in vročina utrujajo kožo na obrazu ter iz nje črpajo vodo in hranilne snovi. Koža na obrazu je neprožna in izsušena. Potem pa so tu še pudri, ki v poletni vročini ustvarijo težko masko in kožo še dodatno obtežijo. Tako je največja usluga, ki jo lahko naredimo koži, da jo vlažimo, čistimo in pravilno negujemo.

KISIKOVA NEGA
Kisikova nega obraza je poseben postopek za povečanje sposobnosti vezave kisika kožnih celic. To pa vodi do optimalne celične presnove. Prosti radikali, ki uničujejo celične membrane, so nevtralizirani. Koža postane mehka, rožnata in gladka, z mladostnim videzom. Idealna je za zrelo kožo, kožo poškodovano zaradi svetlobe, za kadilsko kožo in stresno kožo.

GLOBINSKO ČIŠČENJE OBRAZA
Tretma zagotavlja redno nego kože, ki je obvezna za lep izgled kože, dober imunski odziv, kontrolo izločanja seruma, odstranitev oroženelih celic, izboljšanja kožnih nepravilnosti in spodbuja njeno delovanje v vseh plasteh kože. Je pa v različnih življenjskih obdobjih in zaradi zunanjih vplivov strokovna nega - predvsem globinsko čiščenje, potrebno vsaj enkrat mesečno, ne glede na tip kože. Koža je po negi sijoča, ima fin relief, tonus in elastičnost. Izboljša se ten kože.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • svež in sijoč obraz z manj vidnimi gubami in pomlajen videz
  • zagotovite si boljšo prekrvavitev podkožja in napeto kožo
  • neinvazivni in neboleč tretma za izboljšano strukturo kože
  • celovit in kakovosten tretma za odlično nego obraza
  • profesionalna obravnava s strani izkušenega osebja
  • vključena masaža rok

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

V kozmetičnem salonu Vivas v Ljubljani, vam ponujajo več. To je prostor, kjer se čas ustavi in kjer popolnoma pozabite na zunanji svet ter se v celoti posvetite sebi. V tej oazi miru vam pomagajo definirati vašo lepoto z vrhunskimi storitvami iz področja kozmetike. Sprostite se z različnimi vrstami masaže ali si privoščite limfno drenažo ali kavitacijo. Z manikuro bodo vaši nohti lepi in negovani po vaših željah za izjemen videz urejenih rok. Ponujajo tudi depilacijo nog, brazilsko depilacije - odstranjevanje dlačic za svilnato gladko kožo. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (140)