Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

91% popust na meritev zaznavanja vplivov elektromagnetnih polj in sevanj!

12,50 €

Redna cena od 145,00 €

# / 6

91% popust na meritev zaznavanja vplivov elektromagnetnih polj in sevanj!

12,50 €

Redna cena od 145,00 €

Glede na to, da v povprečju skoraj polovico časa preživimo doma, je pomembno, da ta čas preživimo na zdravju neškodljivem mestu. Ravno tako kot domače okolje, je pomembno tudi delavno okolje. Slaba delavna mesta prinesejo s seboj le brezvoljnost, večji stres, glavobole, slabšo koncentracijo ... Dobra oziroma odlična delovna mesta pa večjo zbranost, manj napak, boljše rezultate, večjo funkcionalnost in uspeh. Zato se odločite za RADIESTEZIJO in spremenite svoje življenje za vedno!

Radiestezija velja za vse stanovanjske prostore in za stanovanjske objekte do 250 m2!

Radiestezija

Radiestezija (latinskogrška sestavljenka iz latinske besede radious = žarek in aisthetis = čutiti) je tehnika zaznavanja vplivov elektromagnetnih polj, magnetnega zemeljskega polja, t.i. geopatogena ali zemeljska škodljiva sevanja, kozmične energije in radioaktivnosti Zemlje.

Vse, kar nas obdaja, deluje na naše telo z določeno frekvenco, impulzi, signali in vibracijami. Razne oblike blagodejnih in škodljivih sevanj in so sestavni del življenja v veliki meri vplivajo na naše počutje in zdravje. Podzemne vode ustvarjajo elektromagnetno polje, katerih sevanje je škodljivo za ljudi. Poleg naravnega sevanja zemlje, podzemnih vodnih tokov in kozmičnega sevanja, imamo v današnjem času opravka s sevanjem, ki ga povzročajo električne naprave (elektrosmog): mobilni telefoni, antene, ure, brezžične naprave…

Preventiva je zelo pomembna, saj sevanja lahko povzročijo začetek mnogih bolezni. Sevanja vplivajo na naše telo z določenimi frekvencami, ki za naše telo niso ugodna, zato prihaja do spremembe frekvence naših celic in posledično do določenih težav in bolezni.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • s premiki ležišč in delavnih mest na ugodnejše pozicije povzročijo zmanjšanje te
  • naj sevanja ne vplivajo na vaše počutje in zdravje
  • velja za vse stanovanjske prostore ter za stanovanjske objekte do 250 m2
  • radiestezija bo vplivala na večjo zbranost in odgnala brezvoljnost

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Cilj podjetja že zadnjih 10 let je izboljšanje kvalitete življenja ljudi, saj se ljudje premalo zavedamo, da veliko težav nastaja prav zaradi vplivov raznih sevanj na telo. Veliko lahko naredimo sami (premaknemo ležišče, se ne zadržujemo dolgo na mestih, kjer so pozicije neugodne), če poznamo poti in križišča sevanj v našem domu ali poslovnem prostoru.

Detektorji, ki jih uporabljajo pri svojem delu so: detektor za merjenje jakosti magnetnega polja, detektor za merjenje škodljivih geopatogenih sevan, detektor za merjenje elektrosmoga in L- antene.

Meritve sevanj v prostoru se opravijo z detektorji, ki zaznajo škodljiva sevanja in vozlišča le-teh, saj prav ti pripeljejo do motenj harmoničnega delovanja organizma, njegovih organov in celic.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (191)