k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Znebite se maščob! Do 57% popust na kriolipolizo za izbran predel telesa!

od 44,90 €

Redna cena od 100,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Znebite se maščob! Do 57% popust na kriolipolizo za izbran predel telesa!

od 44,90 €

Redna cena od 100,00 €

Do 6 cm manj obsega z eno terapijo! Najmodernejša tehnologija, ki učinkovito eliminira maščobo s predelov, kjer to najteže dosežemo. Znebite se maščob in celulita s krioterapijo, ki je naraven, neboleč in neinvaziven postopek. Vključena tudi fotobiomodulacija, ki pomembno dopolni učinke terapij ter ročna masaža za preoblikovanje obravnavanega predela telesa. 

Do 6 cm manj obsega z eno terapijo! Najmodernejša tehnologija, ki učinkovito zmanjšuje maščobo s predelov, kjer to najteže dosežemo.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • ena terapija obravnava en predel: trebuh, noge, zadnjico, pas, boke, hrbet ali roke

kriolipoliza

Krioterapija je naraven, neboleč in neinvaziven postopek, ki se izvaja s pomočjo hlajenja izbranega predela telesa, kjer se temperatura, odvisno od problematike, giblje od -10 do +20 stopinj Celzija (cryos grško pomeni »ledeno hladno«). Adipociti ali maščobne celice, so namreč občutljivi na mraz in ko jih s postopkom kriolipolize podhladimo in so nekaj časa podvržene takšnemu stanju, propadejo in se preko limfnega in krvnega obtoka v približno 15 dneh izločijo iz telesa, zato lahko kriolipolizo izvajamo le dvakrat mesečno.

S kriolipolizo dosežemo odlične, merljive in takojšnje rezultate pri odpravi trdovratne lokalizirane maščobe in celulita ter pri učvrstitvi oziroma izboljšanju tonusa kože. Najmodernejša tehnologija, ki učinkovito eliminira maščobo s predelov, kjer to najteže dosežemo - od 1 do 6 cm na terapijo.

Krioterapija je povsem samostojna terapija, ki pa jo lahko s podpornimi terapijami - masažo za preoblikovanje obravnavanega predela, fotobiomodulacijo, ciljnimi, visoko učinkovitimi kozmetičnimi preparati pomembno dopolnimo in okrepimo in tako damo piko na i lepemu izgledu, dobremu počutju in samozavestni drži.

FOTOBIOMODULACIJA
Fotobiomodulacija ali nizkoenergijski laser z različnimi frekvencami svetlobe pomembno dopolni učinke terapij s ciljnim raztapljanjem celulita ali maščobnih predelov, zaradi povečanja prekrvavitve in limfnega pretoka oskrbi kožo s hranilnimi snovmi in kisikom in pospeši izločanje strupov iz kože ter hkrati spodbudi sintezo kolagena in elastina v dermisu, ki učvrsti napetost in prožnost kože.

V eni terapiji obravnavajo samo en predel, bodisi trebuh, noge, zadnjico, pas, boke, hrbet ali roke. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • do 6 cm manj obsega z eno terapijo!
  • najmodernejša tehnologija, ki učinkovito eliminira maščobo
  • naraven, neboleč in neinvaziven postopek
  • takojšnji rezultati pri odpravi trdovratne lokalizirane maščobe in celulita
  • fotobiomodulacija dopolni učinke terapij s ciljnim raztapljanjem mašč. predelov
  • dobro počutje in višja samozavest!

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Masažka izvaja klasično, terapevtsko in anticelulitno masažo, LPG-pomlajevalne terapije obraza, LPG-lipomasažo, vakuumsko in krioterapijo za preoblikovanje telesa in presoterapijo, body wrapping, elektrostimulacijo ter fotobiomodulacijo kot samostojne ali podporne terapije, posamično ali v paketu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (185)