Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

54% popust na japonsko vrisovanje obrvi ali permanentni make-up oči!

od 69,00 €

Redna cena od 150,00 €

# / 3

54% popust na japonsko vrisovanje obrvi ali permanentni make-up oči!

od 69,00 €

Redna cena od 150,00 €

Prihranite dragocen čas! Omislite si permanentno ličenje in recite adijo časovni stiski, v kateri se znajdete vsako jutro. Permanentni make-up vam omogoča, da ste perfektno urejene od jutra do večera. Japonska metoda vrisovanja obrvi je primerna predvsem za tiste, ki si želite naravnega videza, prav tako pa je microblading metoda obnorela zvezdnice po vsem svetu. Ali pa se odločite za permanentno obrobo in senčenje ustnic - ne boste razočarane!

Skrajšajte si čas ličenja in si omislite permamentni make-up! Odločite se za trajno ličenje in se vsako jutro zbudite urejene.

PERMANENTNO LIČENJE in Japonsko vrisovanje obrvi

PERMANENTNI MAKE UP
Permanentni make up je kozmetična metoda, pri kateri v vrhnjo plast kože z iglo nanašajo pigmente. Na tak način naredijo obrobo oči na spodnji in zgornji veki (obroba lahko poteka med trepalnicami ali poleg njih) ter senčenje ali obrobo ustnic. 

JAPONSKO VRISOVANJE OBRVI
Svetovno priljubljena japonska metoda vrisovanja obrvi – microblading je metoda, pri kateri se med obstoječe obrvi oziroma dlačice s posebnim micro rezilom vrišejo nove dlačice. Vrisane so v smeri rasti že obstoječih dlačic, zato imajo obrvi po tem postopku povsem naraven, a izpopolnjen videz. Po tem postopku lahko končno prekinete z vsakodnevnim vrisovanjem obrvi in ste brezskrbni v vsaki situaciji.

POSTOPEK
Obliko obrvi se pri vrisovanju obrvi najprej nariše s svinčnikom, da si stranka lažje predstavlja, kakšen bo končni rezultat vrisovanja obrvi. Nato se s pomočjo posebnega inštrumenta in z mehkim rezilom pigment vnaša v kožo, hkrati pa se vrisujejo dlačice.
Celoten postopek japonske metode vrisovanja obrvi traja približno uro in pol, največ časa pa je posvečenega predpripravi oziroma izrisu s svinčnikom, merjenju simetrije in izbiri barve.
Vnos pigmenta v kožo je zelo plitek (prodre le v prvo plast kože), zato po končanem postopku japonske metode vrisovanja obrvi ni otekline. Postopek  vrisovanja obrvi po japonski  metodi je skoraj neboleč, za vsak slučaj pa se lahko uporabi anestetik v kremi za lajšanje bolečin.
Obstojnost japonske metode vrisovanja obrvi je približno 2 leti, potrebna je korekcija, odvisno od same kože (mastna, suha koža). Prva korekcija se naredi po približno 3 tednih in je vključena v ceno.   
Barve, s katerimi se izvaja japonsko oblikovanje obrvi, so netoksične, hipoalergene. Obstaja več različnih odtenkov za japonsko metodo obrvi, primerne odtenke izberejo glede na barvo dlak (las) polti.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • za očarljiv pogled in zapeljive ustnice na vsakem koraku
  • prihranite vsakodnevni jutranji čas in trud za ličenje
  • strokovno svetovanje za videz, ki vam bo najbolj pristajal
  • profesionalna ekipa, ki poskrbi za kakovosten in učinkovit postopek
  • japonska metoda vrisovanja obrvi je obnorela zvezdnice po vsem svetu

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Ekskluzivni salon Beauty Dance s svojimi profesionalnimi frizerji in vrhunskimi stilisti iz Turčije, ki je znana po najboljših frizerjih na svetu, nudi frizerske storitve na povsem drugačen način. Ponujajo nove tehnike striženja in moderne pričeske. Njihov cilj je, da s svojo pričesko pritegnete občudujoče poglede mimoidočih.
Nana, ki prihaja s Tajske, pri njih poskrbi za raznovrstne masaže kot npr. tradicionalno masažo, masažo z olji kot tudi masažo za izgubo obsega in celulita. Poskrbi tudi za manikuro in pedikuro strank. Huseyin pa prihaja iz Antalije. Je zelo dober frizer s 14-letnimi izkušnjami. Njegova posebnost je, da oblikuje obrvi z nitko in poskrbi tudi za moške, saj je brivec.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (164)