Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na energetsko nego obraza z izjemnimi PHYTO 5 izdelki!

od 16,50 €

Redna cena od 33,00 €

# / 4
PRVIČ NA KUPONKO.SI

50% popust na energetsko nego obraza z izjemnimi PHYTO 5 izdelki!

od 16,50 €

Redna cena od 33,00 €

V Carelli Salonu bodo poskrbeli za pravi holistični užitek z energetsko nego obraza. Pri vrhunski negi uporabljajo metodo iz tradicionalne kitajske medicine, ki se vse bolj uveljavlja v Evropi. Storkovnjaki bodo uporabili izjemen izdelek PHYTO 5, ki pomaga uravnati tudi pretok nevidne življenjske energije v telesu. Tako boste uživali v negi, ki vam prinese visoko stopnjo zadovoljstva in veliko boljše počutje!

Uživali boste v negi, ki vam prinese visoko stopnjo zadovoljstva in veliko boljše počutje!

PHYTO 5 METODA NEGA OBRAZA

Nega kože PHYTO 5, temelji na načelih delovanja energetskih medicin (ajurveda in tradicionalna kitajska medicina − TKM). Človeško telo ni zgolj samo materija (trdne snovi in tekočine), sestavni del je tudi življenjska energija. Življenjska energija je sestavni del vsakega živega bitja, v jogi in ajurvedski medicini se ta energija imenuje prana, v tradicionalni kitajski medicini pa či. Koža ni samo zaščitni plašč ampak je največji organ na telesu, ki potrebuje posamezniku prilagojeno obravnavo. Naša koža je stalno prva obrambna linija pred zunanjimi vplivi, zato je pomembno, da je le ta v dobri kondiciji. Pogosto pa se na koži odražajo znaki, ki so posledica notranjega neravnovesja oz. blokad pretoka energije. Z dolgoletnim znanjem in izkušnjami, PHYTO 5 ponuja rešitve in izdelke z visoko vibracijsko vrednostjo, ki poleg vrhunske nege kože, pomaga uravnavati tudi pretok nevidne življenjske energije v telesu. Na ta način dosežemo celosten pristop k negi telesa, ki nam prinese visoko stopnjo zadovoljstva in veliko boljše počutje

Omogoča, da se stranke seznanijo s tovrstno kozmetiko, saj so izdelki zelo kakovostni in ekološki. Doživetje in sprostitev ob negi obraza sta zagotovljena.

Phyto5 Epress nega za obraz zajema:
- čistilno sredstvo
- tonik
- serum phytether - glede na letni čas oz. tip kože
- maska iz gline
- oligo 5
- pH krema
- krema za okrog oči
- dnevna sezonska krema

IZDELKI PHYTO 5
Izjemni izdelki pod blagovno znamko PHYTO 5, ki jo izdelujejo v Švici, so v svetu že več kot 35 let priznana kot vodilna metoda na področju energetske, naravne in holistične nege kože, ki temelji na načelih energetskih medicin (zlasti kitajske medicine) in njihovi izjemni učinkovitosti. Tradicionalna kitajska medicina (TKM) se vse bolj uveljavlja tudi v Evropi in Severni Ameriki. Na primer, akupunktura in taj či sta splošno priznana in se vse pogosteje prakticirata. To je posledica tako praktičnih rezultatov kot tudi dejstva, da so osnovne teorije kitajske medicine zdaj znanstveno dokazane.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • kakovostna nega kože in obraza
  • izjemni izdelki blagovne znamke PHYTO 5
  • izdelki so zelo kakovostni in ekološki
  • pomaga uravnavati tudi pretok nevidne življenjske energije v telesu
  • za vas poskrbi strokovno osebje

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Novi salon Carelli se nahaja za Bežigradom v Ljubljani in nudi več vrst kozmetičnih in lepotnih tretmajev. Prav tako ponuja tudi kvalitetne masaže. Strokovnjakinja na omenjenem področju Tina Carelli temelji na vrednotah svobode in kreativnosti ustvarjanja, dobrih odnosih, pomoči družbi. V delu zna poiskati tudi užitek in lepoto, saj je ambiciozna in vedoželjna, zato strmi k neprestanemu širjenju znanja, izobraževanju, pridobivanju veščin in kognitivnemu razvoju. V vsakem izobraževanju oziroma usposabljanju vidi korist, saj se zaveda, da je znanje naše največje bogastvo.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (195)