k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo 7 dni v tednu:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob vikendih od 9 do 13. ure.

2017 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

65% popust na bioresonančno testiranje in prvo terapijo!

od 21,00 €

Redna cena od 60,00 €

# / 3

65% popust na bioresonančno testiranje in prvo terapijo!

od 21,00 €

Redna cena od 60,00 €

V današnjem času smo vse bolj obremenjeni s kemičnimi dodatki iz hrane in pijač, s strupi iz okolja, sevanji, zdravili in ostanki farmacevtskih spojin. S pomočjo bioresonance lahko ugotovite, kaj škodiju vašemu zdravju, in kako se temu izogniti.

Poskrbite za zdravje in boljše splošno počutje z bioresonančnim testriranjem in terapijo!

bioresonanca

Uspešno odpravljajo ali lajšajo/izboljšajo: alergije, bolečine v hrbtenici, astma in bronhitis, želodčne težave, bolečine v sklepih, črevesne težave, mišične bolečine,  glavobole, težave s kandido, priprava ali krevanje po operacijah, celjenje ran, borelijo, menopavzne težave in drugo.
Bioresonančna terapija z napravo BICOM je poseben diagnostičen in terapevtski postopek, ki v medicini ubira novo pot. Osnove bioresonančne terapije temeljijo na novih spoznanjih biofizike. Ta spoznanja so na drugih področjih pripeljala do velikanskega razvoja, v tradicionalni medicini pa se žal to ni zgodilo; bioresonančna terapija se je razvila prav iz odkritij biofizike. Z BICOM napravo v mnogih primerih lahko razkrijejo dejanske, pogosto prikrite vzroke obolenj.
S pomočjo naprave BICOM zajamejo tipične frekvenčne vzorce snovi in zelo hitro ugotovimo njihovo delovanje na pacientovo telo. Test poteka povsem brez bolečin. Tako v veliki večini primerov lahko ugotovijo, katere obremenitve bolniku povzročajo bolezen (npr. bakterije, virusi, elektrosmog, zobni materiali, alergeni itd.). Bioresonančna terapija je brez bolečin in stranskih učinkov.

POTEK TERAPIJE
1. DIAGNOZA
S posebnim nebolečim testnim postopkom terapevt ugotovi, ali je prisotna netoleranca ali so določeni organi oslabljeni in ali imajo strupene snovi negativen vpliv na telo. Tako terapevt v večini primerov hitro ugotovi najpogostejši vzrok težav.

2. TERAPIJA
Na podlagi diagnoze terapevt ve, katere obremenitve organizem najslabše prenaša in kakšna terapija je zato potrebna. Najpogosteje izdela individualno prilagojen terapevtski načrt. Pogovori se tudi o morebitnih spremljajočih ukrepih.
Pri terapiji z napravo BICOM bolniku, ki sproščeno sedi ali leži, terapevt namesti elektrode. Ena terapija običajno traja od pet do trideset minut. Terapija je prijetna in popolnoma brez bolečin. Cilj terapije je, da izničimo vplive, ki povzročajo bolezen, in telesu povrnemo njegove samozdravilne moči. Število terapij je odvisno od različnih dejavnikov. Prosimo, da terapevta obvestite o kakršnikoli spremembi vašega počutja.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • pomaga pri alergijah, bolečinah, astmi, črevesnih težavah, glavobolih ...
  • učinkovita fizikalna metoda, ki združuje moderno znanost kitajsko medicino
  • najboljši način za ugotavljanje vzroka vaših zdravstvenih težav
  • naprava BICOM zajame tipične frekvenčne vzorce snovi in ugotovi njihov vpliv
  • brez bolečin in stranskih učinkov, primerna za ljudi vseh starosti
  • terapevt najprej postavi diagonozo in nato namesti napravo BICOM
  • ena terapija običajno traja od pet do trideset minut

Dobro počutje

Za zdravje

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (161)