Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Popolna sprostitev! 60% popust na antistresno masažo celega telesa.

od 22,90 €

Redna cena od 55,00 €

# / 3
PRIPOROČAMO

Popolna sprostitev! 60% popust na antistresno masažo celega telesa.

od 22,90 €

Redna cena od 55,00 €

Slabi stres je prepogosta težava vsakdanjega življenja. Na to lahko vpliva več faktorjev, ki vas lahko potisnejo v nezadovoljno življenje. Privoščite si sprostitev in odstranite stres z antistresno masažo, ki jo ponuja kozmetični salon Spa & Beauty Tea. Na voljo masaža celega telesa ali telesa in obraza.

Do boljšega počutja z masažo z eteričnimi olji! Prijetna masaža tako telesa kot obraza.

ANTISTRESNA MASAŽA

Masaža deluje stimulativno in poživljajoče, sprošča mišično in duševno napetost, pospešuje prekrvavitev in spodbuja limfni obtok. Prav tako povečuje izločanje odpadnih in strupenih stvari iz telesa. Preko živčnih prog deluje na notranje organe in uravnava njihovo delovanje ter razteza vezivno tkivo. Pozitivni učinki so tudi povečanje prožnosti kože, mehčanje brazgotin, izboljšanje prebave in dviganje vitalne življenske energije.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • dobra rešitev proti vsakdanjem stresu
  • masaža vam okrepi zdravje
  • uravnava delovanje notranjih organov
  • masaža je dobra tudi za kožo
  • možnost masaže telesa in obraza

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Spa & beauty Tea se nahaja v Novi Gorici in ga vodi dipl.fizioterapevtka, kozmetičarka, vizažistka, supernutricistka, inštruktor aerobike in pilatesa, Tea. Samostojno dejavnost opravlja od leta 1998. Estetika, fiziterapija, masaže, programi hujšanja, programi oblikovanja telesa, sprostitvene tehnike, specialne nege obraza in telesa, ličenje, manikura, laserske terapije, svetovanje o zdravi prehrani. 17 let aktivno vodi aerobiko in ples. Ima podiplomsko specializacijo na področju manualne medicine Cyriax, fizioetapija s stališča menopavze, osteoporoze, stabilizacije hrbtenice, diagnostike obraza in prehrana po kitajski medicini. Strokovno se izobražuje na področju kozmetike in fizioterapije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (119)