Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Pomladite vašo kožo! Do 62% popust na super globinsko vlažilno nego obraza!

od 19,90 €

Redna cena od 50,00 €

# / 3

Pomladite vašo kožo! Do 62% popust na super globinsko vlažilno nego obraza!

od 19,90 €

Redna cena od 50,00 €

Pridobite višjo samozavest s sijočo in osveženo kožo! Le z ustrezno in redno nego kože dolgoročno poskrbite za pravilno negovano in mladostno kožo svojega obraza, ki izžareva zdravje. Privoščite si vlažilno nego obraza! Vaša koža bo bolj napeta, gladka, navlažena in sijoča.

Bolj napeta, gladka, osvežena in sijoča koča! Ne spreglejte možnosti 9+1 GRATIS.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • globinska vlažilna nega obraza in vratu z iontoforezo, radiofrekvenco, mikrovibracijo in mišično stimulacijo
  • postopek nege: analiza kože, merjenje vlažnosti kože in svetovanje, čiščenje obraza z detox serumom z iontoforezo, ki kožo očisti globinsko, nanos hialurona z iontoforezo, nanos negovalne kreme

nega obraza

GLOBINSKA VLAŽILNA NEGA OBRAZA
Lepota obraza in telesa je odraz našega zdravja, veselja in zadovoljstva. Vlažilna nega obraza pomaga pri zahtevnemu tipu kože. Značilnost mastne in problematične kože je pretirano delovanje žlez lojnic in uravnavanje izločanja sebuma je prvi pomemben korak do zdravega in lepega videza kože. Vlažilna nega obraza popravi vse nepravilnosti in očisti ter obnovi vašo kožo na obrazu. Vlažilna nega obraza se priporoča tudi proti alergijam.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • gladka, napeta in sijoča koža
  • namenjeno vsem tipom kože, ki želijo svež, bleščeč ton
  • analiza kože in svetovanje pred začetkom tretmaja
  • pridobite novo samozavest s sijočo in osveženo kožo
  • negovana in mladostna koža vašega obraza, ki izžareva zdravje

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Lepotni salon Holos, se nahaja le 5 min iz centra Ljubljane, v urbanem utripu nudi miren ambient za sprostitev vašega telesa in duha. Vizija podjetja je ponuditi in promovirati celostno zdravje in lepoto kot vrednoto, ki pomaga ljudem pri spoznavanju samega sebe. 
Nudijo terapevtske in kozmetične storitve, kot so kranio-sakralna terapija, ajurvedske masaže, nege obraza, telesa in duha, s katerimi se strankam nudi skrb za zdravje, lepoto ter sprostitev. Terapije, ki jih izvajajo, zajemajo torej kot del mozaika narave in se z njimi želijo dotakniti morja, šumenja borovcev, vonja po slani vodi, peska med prsti, bučanja morskih valov in lahlega vetriča na koži, ki skupaj seveda tvori zaokroženo celoto, kar simbolizira tudi samo ime Holos. Radi imajo torej mirnost in spokojnost oceana ter občutek sreče, ki ga daje sonce, želijo pa seveda, da bi se pri njih tudi vi počutili tako.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (201)