Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Podaljševanje, utrjevanje ali permanentno lakiranje nohtov do 52% ceneje!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 2

Podaljševanje, utrjevanje ali permanentno lakiranje nohtov do 52% ceneje!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

Lepi in urejeni nohti veliko povedo o človeku. Za vaše brezhibno urejene nohte v najljubši barvi, brez obnohtne kožice bodo poskrbeli v urejenem salonu. Izkoristite priložnost za strokovno opravljeno storitev, z možnostjo gelish lakiranja in podaljševanja nohtov, da bodo vaši nohti brez truda urejeni vsak dan. Možnost utrjevanja s Flexi gelom ali korekcija geliranih nohtov. 

Privoščite si brezhibno urejene nohte z nego, ki traja! Možnost utrjevanja s Flex gelom ali korekcija geliranih nohtov.

MANIKIRE

GELISH LAKIRANJE NOHTOV
Gelish lakiranje omogoča posebni lak za nohte, ki se nanaša s čopičem kot lak in suši v LED lučki. Gre za tehniko, ki prekrije noht in zakrije njegove nepravilnosti, se popolnoma spoji z nohtom ter noht ščiti pred zunanjimi vplivi in daje naraven videz. V kolikor se vzorčka na nohtih naveličate, lahko enostavno prelakirate nohtke z drugim lakcem in kasneje lakec tudi odstranite z odstranjevalcem laka za nohte, brez da bi poškodovali permamentni lak. Izbirate lahko med barvami, ki so na voljo v salonu. Posebaj primerno je za vse, ki želite urejene nohte dlje časa, saj imajo laki obstojnost najmanj 2 tedna.

PODALJŠEVANJE NOHTOV
Geliranje nohtov je primerno predvsem za dame z malo časa in želijo svoje roke imeti vedno urejene. Gel nohti so prilagojeni fiziologiji in anatomiji naravnega nohta, so iz sodobnih materialov brez vonja in so zelo elastični. Izdelava je preprosta in strokovna. Kozmetičarka najprej začne z brušenjem nohtov, kar omogoča da se gel lažje prime nohta zaradi česar je manikura tudi obstojnejša. Nato se na noht ulije ali nanese utrjajoč gel, ki se suši po UV lučko, sledi pa še končno oblikovanje nohtov in morebitno lakiranje. Rezultat so bistveno obstojneše nalakirani in urejeni nohti kot je lakiranje z navadnimi laki na naravne nohte. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • storitev opravljena s strani strokovnega osebja
  • možnost podaljševanja nohtov
  • možnost gelish lakiranja
  • lakiranje v barvi po vaši izbiri
  • uporaba kakovostnih preparatov in kozmetike
  • odlična ideja za darilo

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Po poklicu je tehnica zdravstvene nege in diplomirana vzgojiteljica predsolskih otrok. V šolstvu je delala 10 let, vendar jo je nega in kozmetika zanimala že dolga leta. Najprej se je z masažami in manikuro ukvarjala za hobi, potem pa je le ta prerasel v nekaj več. Odločila se je za samostojno pot v tej smeri in tako je odprla majhen, a srčen in prijeten salon v Ljubljani, v katerem vsako stranko toplo sprejme in jo poleg vsega, postreže tudi s čajem ali kavo in (če le čas dopušča) z domačimi piškoti. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (209)