k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Podaljševanje trepalnic 1 na 1, vihanje in barvanje trepalnic do 56% ceneje!

od 21,90 €

Redna cena od 50,00 €

# / 3

Podaljševanje trepalnic 1 na 1, vihanje in barvanje trepalnic do 56% ceneje!

od 21,90 €

Redna cena od 50,00 €

Trendovska storitev, ki vam omogoča, da pozabite na maskare in si zagotovite naraven in urejen videz. Privoščite si trajno podaljševanje trepalnic 1 na 1 in z očarljivim pogledom navdušite okolico ali pa si z Eyelash lifting metodo zagotovite privzdignjene, dolge, voluminiozne in privlačne trepalnice! 

Pozabite na maskare! S trajnim podaljševanjem trepalnic 1 na 1 ali z Eyelash lifting metodo si zagotovite naraven in urejen videz.

Podaljševanje in vihanje trepalnic

PODALJŠEVANJE TREPALNIC
Tehnika podaljša, zgosti in oblikuje vaše trepalnice. Podaljšane trepalnice izgledajo popolnoma naravne in so izjemno lahke. Glede na vaše želje in tip vaših naravnih trepalnic se izbere primerno dolžino, ukrivljenost in debelino trepalnic.
POSTOPEK: Trepalnice so svilnato sintetična vlakna, ki jih nanesejo na obstoječe trepalnice (ena posamična svilnata trepalnica na eno naravno trepalnico). Metoda zagotavlja obstojnost in trajnost tudi do 2 mesecev. 

EYELASH LIFTING
Eyelash lifting je nova inovativna metoda, ki nežno privzdigne trepalnice, jih na videz podaljša in naredi bolj voluminozne. Je nov pristop v primerjavi s tradicionalnim trajnim podaljševanjem trepalnic. Namesto rolic se uporabljajo bolj udobne silikonske blazinice, izboljšana pa je tudi formula izdelkov. Rezultat so nežno privzdignjene in ne zavihane trepalnice. Ne glede na to, ali so vaše trepalnice dolge ali kratke, bodo z lifting učinkom postale izrazite. Metoda eyelash lifting ima številno prednosti. Nežno nam privzdigne trepalnice in ustvari videz dolgih in voluminioznih trepalnic. Naše oči naredi bolj izrazne. Učinek je viden takoj in traja 4 do 5 tednov.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • naraven izgled, obstojnost in trajnost tudi do 2 mesecev
  • podaljški ustvarijo dodatno gostoto in globino trepalnic
  • profesionalno opravljena storitev s strani izkušenega osebja
  • brezplačno parkirišče pred salonom
  • salon odprt vse dni v tednu
  • odlična ideja za darilo za vsako pripadnico nežnejšega spola

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Envie beauty je lepotni salon, ki nudi podaljševanje trepalnic, masaže, podaljševanje nohtov in manikire. Dostopna lokacija vam olajša obisk, za to trendovsko storitev pa v prijetnem ambientu poskrbi izkušeno in profesionalno osebje. Po prijetnem obisku prijaznega osebja, ki vas bo s svojimi storitvami razvajalo v lepotnem salonu Envie beauty, bodo vaši nohti lepi in urejeni, telo sproščeno, koža mehka in gladka, prihajajoči dnevi lažji, vi pa samozavestnejši.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (151)