Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Počuti se kot zvezda! Oblikovanje obrvi po metodi Anastasia 67% ceneje!

9,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 3

Počuti se kot zvezda! Oblikovanje obrvi po metodi Anastasia 67% ceneje!

9,90 €

Redna cena od 30,00 €

Zablestite v vsej svoji lepoti s popolnimi obrvmi! Hiter in neboleč postopek po metodi Anastasie, ki velja za kraljico oblikovanja obrvi, poudari vaš naravni lok obrvi. Strokovno osebje obliko obrvi prilagodi vašemu obrazu in barvi las.

Hiter in neboleč postopek s tehniko, ki ponuja izjemne rezultate! Metoda poimenovana po kraljici oblikovanja obrvi.

oblikovanje obrvi

BLAGOVNA ZNAMKA ANASTASIA
Blagovna znamka Anastasia je po vsem svetu poznana kot sinonim za najlepše obrvi. Ponuja celovito ponudbo izdelkov za oblikovanje in nego obrvi. Njena posebnost so upogljive šablone, ki so odličen pripomoček za vzdrževanje pravilne oblike obrvi. Za mnoge nepogrešljiva je pinceta z ročno brušeno jekleno konico, ki se odlikuje po kirurški natančnosti. Vsekakor je eden nenadomestljivih izdelkov tudi svinčnik za osvetljevanje oči, ki daje piko na i pravilno oblikovanim obrvem, saj doseže optični učinek dvignjenih obrvi. Vsi izdelki so vrhunske kakovosti, dermatološko preizkušeni in dolgo obstojni.

OBLIKOVANJE OBRVI PO TEHNIKI ANASTASIA 
Prednosti oblikovanja obrvi po metodi Anastasia je v hitrem in nebolečem postopku. Obrvi so videti simetrično in naravno, saj se oblikujejo po vašem naravnem loku, tako se ohrani naravna linija. S to metodo se poudari vaš naravni lok obrvi. Anastasijina tehnika ponuja izjemne rezultate, prav zato ji pripada status ikone med najbolj glamuroznimi zvezdnicami. Zvezdnice, kot so Jennifer Lopez, Madonna, Oprah Winfrey, Sharon Stone in druge, preletijo tudi pol sveta, da se lahko prepustijo umetnikom salona na Beverly Hillsu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • vrhunsko oblikovanje obrvi po metodi Anastasia
  • hiter in neboleč postopek, ki poudari naraven lok obrvi
  • naraven izgled in simetričnost
  • obrvi prilagojene vašemu obrazu in barvi las
  • priznana metoda, ki je prepričala zvezdnice
  • lastnica blagovne znamke velja za kraljico oblikovanja obrvi

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

V lepotnem salonu nudijo poleg depilacije tudi frizerske storitve, podaljševanje trepalnic, gel nohte ter razne tečaje. V Kataleja Beauty zone salonu dela osebje, ki ima že vrsto let izkušenj, salon pa se nahaja blizu Trnovega. Uporabljajo izdelke, ki so na trgu že dolgo časa priznani.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (206)