Odpravi celulit s 66% popustom na ročno limfno drenažo in presoterapijo!

od 19,90 €

Redna cena od 50,00 €

prodani

Prodanih 10 kuponov

# / 4

Odpravi celulit s 66% popustom na ročno limfno drenažo in presoterapijo!

od 19,90 €

Redna cena od 50,00 €

prodani

Prodanih 10 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Dobro delujoč limfni sistem pomeni zelo učinkovito razstrupljanje organizma, odstranjevanje snovi in odvečne tekočine iz telesa. Limfna drenaža prav tako pripomore k boljšemu izgledu, saj zmanjšuje telesno težo in odstranjuje celulit!

Številne prednosti ročne limfne drenaže in presoterapije, kot so zmanjšanje celulita, boljše delovanje limfnega obtoka, izločanje toksinov iz telesa..

Za to ponudbo imamo kar 3 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  75-minutna ročna limfna drenaža in presoterpija za 1 osebo

  Preberi vse

  -66 %

  70,00 €

  23,90 €

  Vrnemo 0,12 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  60-minutna ročna limfna drenaža in presoterpija za 1 osebo

  Preberi vse

  -64 %

  60,00 €

  21,90 €

  Vrnemo 0,11 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  45-minutna ročna limfna drenaža in presoterpija za 1 osebo

  Preberi vse

  -60 %

  50,00 €

  19,90 €

  Vrnemo 0,10 €

ROČNA LIMFNA DRENAŽA IN PRESOTERAPIJA

ROČNA LIMFNA DRENAŽA:
Je masažni postopek, pri katerem pomagamo telesu da lažje izloči toksine. Včasih je zaradi velike količine limfe in drugih procesov moteno in upočasnjeno pretakanje limfe. Tehnike limfne drenaže se izvajajo s počasnimi, nežnimi manipulacijami, ki se ponavljajo. Na ta način se stimulira in lajša pretok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer zastaja in se kopiči ter se tako omogoči dotok vedno sveže in obogatene tekočine v tkivo. Gibi sledijo limfnemu toku ter stimulirajo krčenje limfnih žil. Na popolnoma naraven način pomagamo telesu da se očisti strupov.

PRESOTERAPIJA
Gre za nadtlačno mehansko limfno drenažo, ki ima podoben učinek kot ročna limfna drenaža. S pomočjo napihljivih manšet in s ciljno izbranim programom, ki posnema delo rok, zdreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv, odplavimo presnovke iz tkiv in bistveno zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Peristaltična masaža pospeši zmanjševanje edemov, globinsko čisti telo produktov presnove in izboljšuje prekrvavitev in preskrbo tkiv s kisikom in hranilnimi snovmi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • ročna limfna drenaža pomaga telesu, da lažje izloči toksine
 • masaža bo spodbudila vaš krvni obtok in uravnovesila vaše telo
 • limfna drenaža izboljša koncentracijo in mentalne funkcije
 • odstranjevanje snovi in odvečne tekočine iz telesa
 • ohranite vitalnost telesa

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi neomejeno število kuponov, a unovči le 1.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.12.2021.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija s kodo kupona izključno na telefonsko številko 041 704 363 vsak dan v tednu od 8:00 do 18:00 ure. 

PARKIRIŠČE

V bližini so brezplačna javna parkirišča.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro. 

 

Na masažo pridite vsaj 5 minut pred pričetkom. Pred prihodom na masažo se doma stuširajte. Če imate daljše lase, si jih pred masažo spnite. Dve uri pred masažo niso priporočljivi obilnejši obroki, kajenje in uživanje alkoholnih pijač. Po masaži je priporočljivo 10 minutno tuširanje. V dveh urah po masaži popijte vsaj liter vode in počivajte. Ponudnika pred pričetkom opozorite na morebitne zdravstvene težave.

 

DELOVNI ČAS: pon-ned: 7:00–22:00

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (156)

Pri tej ponudbi so na voljo 3 možnosti. Izberi najboljšo!