k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Nov videz! 50% popust na japonsko vrisovanje obrvi ali permanetni make-up.

od 74,90 €

Redna cena od 150,00 €

# / 5

Nov videz! 50% popust na japonsko vrisovanje obrvi ali permanetni make-up.

od 74,90 €

Redna cena od 150,00 €

Jutranje nanašanje ličil je dolgotrajen in nadležen opravek. V kolikor ste se naveličali vsakodnevnega nanašanja ličil in nenehnih stroškov je čas za stalno rešitev. Zagotovite si kvaliteten nanos permanentnih ličil s strani profesionalnega osebja Kataleja Beauty Zone!

Privoščite si nov videz s svetovno priljubljeno metodo make-upa za prihajajočo jesen/zimo!

PERMANENTNI MAKE-UP

Za permanentni makeup se ženske odločijo ker si želijo biti urejene in dovršene ves čas in ne le za službo ali ob posebnih priložnostih. Dokazano je da permanentno ličenje si ljudje prihranijo čas in nervozo, ki doleti marsikoga, ki mora nanašati potrebna ličila. Permanentni make-up je zelo priročnen za vse tudi za tiste, ki ne znajo priti do popolnega dnevnega make-upa. saj zagotavlja naraven videz. Najpogostejša odročja permanentnega make-upa so oči, trepalnice in usta. 

JAPONSKO VRISOVANJE OBRVI
Metoda je inspirirana po lepotni negi japonske tradicije saj so nanjo prisegale tudi geiše. Metoda zagotovi povsem naravni videz saj je vsaka dlačica narisana posebej. Končen rezultat se prilagodi na barvi las, strukturi že obstoječih obrvi in odtenku kože. 

PERMANENTNA OBROBA IN SENČENJE USTNIC
Pri takšni metodi se uporablja kvalitetne pigmente, ki so na voljo v različnih odtenkih. Obroba in senčenje ustnic je tudi za tiste, ki si preprosto želijo le popravek asimetrije v naravni barvi.

PERMANENTNA OBROBA IN SENČENJE OBRVI
Za doseg naravnega izgleda se uporablja različne pigmente, ki pripomorejo da so robovi mehkejšega videza. Primerne so za vsakogar in še posebej dobro delujejo z vrisovanjem dlačic. To je dobra izbira tudi za tiste, ki nimajo lastnih obrvi.

SENČENJE OČI - EYELINER
Primerna za tiste, ki imajo najraje bolj poudarjene oči. Metoda vsebuje obrobo, ki poteka med trepalnicami. Na voljo so različni tipi pigmenta. Poudarki linij so narejeni po lastnih željah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • daljši spanec, saj ne boste več porabili toliko časa za nanos ličil
  • vedno urejen in privlačen videz ter samozavestno počutje
  • svetovno priljubljene metode za izjemen izgled obraza
  • strokovno osebje poskrbi za vas
  • permanentni make-up je primeren za mlade in stare

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

V lepotnem salonu nudijo poleg depilacije tudi frizerske storitve, podaljševanje trepalnic, gel nohte ter razne tečaje. V Kataleja Beauty zone salonu dela osebje, ki imajo že vrsto let izkušenj, salon pa se nahaja blizu Trnovega. Uporabljajo izdelke, ki so na trgu že dolgo časa priznani.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (139)