Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV SALON! 55% popust za odstranjevanje dlak z diodnim laserjem tudi poleti!

od 15,75 €

Redna cena od 35,00 €

# / 4

NOV SALON! 55% popust za odstranjevanje dlak z diodnim laserjem tudi poleti!

od 15,75 €

Redna cena od 35,00 €

Preizkusite odstranjevanje dlak z diodnim laserjem, ki je najnovejši in najboljši način za odstranjevanje dlak. Salon Miss v Ljubljani je edini v Sloveniji, ki uporablja to tehnologijo. Gre za hiter, neinvaziven in neboleč tretma, ki je primeren skozi celo leto. Zagotavlja vrhunske rezultate in maksimalno udobnost pri tretmaju.

Tretma v priznaem salonu je primeren celo leto, tudi v poletnih mesecih.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • 1x obisk s tretmajem odstranjevanje dlak z diodnim laserjem želenega dela telesa

diodni laser

Diodni laser valovne dolžine 808 nm je eden izmed najbolj sodobnih laserjev za trajno odstranjevanje dlak. Ameriško združenje FDA ga je leta 2006, poleg Aleksandrit laserja in NdYag laserja (IPL in SHR metodi nista priznani s strani FDA), potrdilo kot učinkovit laser za trajno odstranjevanje dlak. Rezultat tretmaja z diodnim laserjem je do 80 % odstranjenih dlak po 4 do 6 tretmajih, medtem ko SHR sistem doseže te rezultate šele po 8 do 12 terapijah.

Velika prednost diodnega laserja pred ostalimi je dejstvo, da so dlake trajno odstranjene. Druga prednost je možnost podaljšanja trajanje impulzov, kar omogoča odstranitev trdovratnih, tankih in svetlih dlak. 

Glede na to, da depilacija odstrani le površinsko plast dlake, je potrebno tretma za doseganje učinka gladke in mehke kože nenehno ponavljati. Priporočamo vsaj en obisk 1-krat mesečno in sicer po menstrualnem ciklusu, saj je proizvodnja hormonov, ki vplivajo na cikel hitrosti rasti dlak v tem obdobju najmanjša. 

Diodni laser je najnovejši in najboljši način za odstranjevanje dlak. Gre za hiter, neinvaziven in neboleč tretma. Velika prednost te tehnologije je, da se tretmaji lahko izvajajo skozi celo leto in da je primerna za vse tipe kože (barva polti), laser prav tako lahko izvajamo pri osebah, ki imajo sive (brez pigmenta) dlake. Diodni laser je najnaprednješi in najkvalitetnejši sistem za odstranjevanje dlačic. Zagotavlja vrhunske rezultate in maksimalno udobnost pri tretmaju. 

PRIPRAVA
Pred tretmajem si dlak NE smete odstranjevati iz korenine. Dlake si 1–2 uri pred tretmajem odstranite s površine kože (britvica). Tretmaji se izvajajo na 4 tedne, v povprečju je potrebnih 8–12 tretmajev.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • nov salon v Ljubljani je del mednarodne verige vrhunskih kozmetičnih salonov
  • najnovejši in najboljši način za trajno odstranjevanje dlak
  • tretma je za razliko od drugih vrst laserjev primeren tudi poleti
  • omogoča odstranitev trdovratnih, a tudi tankih in svetlih dlak
  • tretma je primeren za vse tipe kože in uspešno odstranjuje tudi sive dlake
  • hiter, neinvaziven in neboleč tretma, ki je zelo učinkovit
  • v salonu zagotavljajo vrhunske rezultate in maksimalno udobnost pri tretmaju

Dolga veljavnost kupona

Strokovno osebje

Dobro počutje

Hit poletja

VEČ O PONUDNIKU

Salon Miss v Ljubljani in je del mednarodne verige priznanih salonov, ki jih najdete tudi v Angliji, Nemčiji in na Slovaškem. Izvajajo različne kozmetične storitve, kot so trajna depilacija z diodnim laserjem, povijanje telesa, radifrekvečni lifting, sladkorna depilacija, anticelulitni programi, kavitacija, galvanizacija in hialuronsko pomlajevanje.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (136)