Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

NOV Brow bar by Viki! 56% popust na oblikovanje obrvi po metodi Anastasia!

7,90 €

Redna cena od 18,00 €

# / 4
SAMO NA KUPONKO.SI

NOV Brow bar by Viki! 56% popust na oblikovanje obrvi po metodi Anastasia!

7,90 €

Redna cena od 18,00 €

Viki Leški je slovenska mojstrica oblikovanja obrvi, ki je nadgrajevala znanje v samem Anastasijinem salonu na Beverly Hillsu. Obrvi so pomemben del obraza, ki pomagajo k še boljšemu izgledu, zato je pomembno, da so prave oblike in negovane. Prepustite se izkušenim rokam, ki bodo poskrbele, da vam bodo novo urejene obrvi pristajale in laskale, v salonu s tradicijo, ki sledi hollywoodskim trendom!

Nujni lepotni ritual, ki olepša in izpili obraz! Oblikovanje obrvi v novem vrhunskem salonu Viki Leški, pri kateri se urejajo številni znani moški in ženski obrazi.

Metoda Anastasia Beverly Hills

Oblikovanje obrvi po tehniki Anastasia Beverly Hills je lepotni postopek, ki zahteva izjemno natančnost, smisel za estetiko in predvsem mirno roko. Že rahla sprememba v njihovi obliki lahko bistveno spremeni celotno podobo obraza. Pri oblikovanju obrvi moramo biti pozorni na celoten videz obraza, njegovo obliko, ličnice, arkadne kosti in oči ter vsekakor tudi na barvo las.

Prednosti oblikovanja obrvi po metodi Anastasia je ta, da je sam postopek hiter in neboleč. Predvsem pa to, da obrvi izgledajo simetrično in naravno, saj gredo po vašem naravnem loku in se ne spreminja vaše naravne linije obrvi. S to metodo se poudari vaš naraven lok obrvi.
Anastasiiina tehnika ponuja izjemne rezultate, zaradi katerih ji med najbolj glamuroznimi zvezdami Hollywooda pripada status ikone. Zvezdnice, kot so Jennifer Lopez, Madonna, Oprah Winfrey, Sharon Stone in druge preletijo tudi pol sveta, da se lahko prepustijo umetnikom salona na Beverly Hillsu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • Viki’s Bar - vrhunski frizersko-kozmetični salon v centru Ljubljane
  • salon z dolgoletnimi izkušnjami: bogato znanje tehnik oblikovanja obrvi
  • tehniko oblikovanja Anastasia Beverly Hills uporabljajo številne zvezdnice
  • Viki Leški je prva mojstrica, ki je metodo prinesla v Slovenijo
  • mojstrice s posebno šablono odmerijo obrvi, dodajajo poseben prah
  • natančno populijo obrvi in jih popolnoma oblikujejo
  • pravilno oblikovane obrvi najhitreje olepšajo podobo obraza

Pameten nakup

Strokovno osebje

Preizkušen paket

Hit poletja

VEČ O PONUDNIKU

Po novo pričesko, manikuro in koktajl v Viki's Bar, ki je hčerinski salon Viki's Place. Salon, ki se nahaja na Wolfovi 10a, je pravi raj za mlade. Privoščite si Shellac lakiranje, Anastasia oblikovanje obrvi, nego obraza Paula's Choice, trepalnice Xtreme in seveda nepogrešljive frizerske storitve izpod rok naših mojstrov po dostopnih cenah.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (136)