Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Microblading metoda! 50% popust na profesionalno japonsko vrisovanje obrvi!

69,90 €

Redna cena od 140,00 €

# / 3

Microblading metoda! 50% popust na profesionalno japonsko vrisovanje obrvi!

69,90 €

Redna cena od 140,00 €

Pozabite na urejanje obrvi vsako jutro! Prepustite se rokam strokovnjakom, ki bodo poskrbeli, da bodo vaše obrvi vedno urejene. Japonska metoda vrisovanja obrvi microblading je obnorela zvezdnice po vsem svetu! Primerna je predvsem za tiste, ki si želite naravnega videza.

Trajna urejenost vaših obrvi in BREZPLAČNA korekcija v roku 3 tednov po tretmaju!

JAPONSKA METODA VRISOVANJA OBRVI

Svetovno priljubljena japonska metoda vrisovanja obrvi – microblading je metoda, pri kateri se med obstoječe obrvi oziroma dlačice s posebnim micro rezilom vrišejo nove dlačice. Vrisane so v smeri rasti že obstoječih dlačic, zato imajo obrvi po tem postopku povsem naraven, a izpopolnjen videz. Po tem postopku lahko končno prekinete z vsakodnevnim vrisovanjem obrvi in ste brezskrbni v vsaki situaciji.

POSTOPEK
Obliko obrvi se pri vrisovanju obrvi najprej nariše s svinčnikom, da si stranka lažje predstavlja, kakšen bo končni rezultat vrisovanja obrvi. Nato se s pomočjo posebnega inštrumenta in z mehkim rezilom pigment vnaša v kožo, hkrati pa se vrisujejo dlačice. 
Celoten postopek japonske metode vrisovanja obrvi traja približno uro in pol, največ časa pa je posvečenega predpripravi oziroma izrisu s svinčnikom, merjenju simetrije in izbiri barve.
Vnos pigmenta v kožo je zelo plitek (prodre le v prvo plast kože), zato po končanem postopku japonske metode vrisovanja obrvi ni otekline. Postopek  vrisovanja obrvi po japonski  metodi je skoraj neboleč, za vsak slučaj pa se lahko uporabi anestetik v kremi za lajšanje bolečin.
Obstojnost japonske metode vrisovanja obrvi je približno leto in pol, po tem času je potrebna korekcija, odvisno od same kože (mastna, suha koža).  Prva korekcija se naredi po približno 3 tednih in je vključena v ceno.   
Barve, s katerimi se izvaja japonsko oblikovanje obrvi, so netoksične, hipoalergene. Obstaja več različnih odtenkov za japonsko metodo obrvi, primerne odtenke izberejo glede na barvo dlak (las) polti. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • strokovno svetovanje glede oblike obrvi, ki vam bo najbolj pristajala
  • vedno urejen in privlačen videz ter boljše počutje
  • trajen make up za prihranek na času in vsakodnevnemu trudu
  • kvalitetno opravljena storitev in strokovno osebje
  • prihranek denarja, zapravljenega za nakupovanje raznih ličil
  • svetovno priljubljena metoda za izjemen izgled obraza

Pestra dodatna ponudba

Podjetje s tradicijo

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Dosezite svoje cilje ali pa se prepustite razvajanju in popolni sprostitvi. V Društvu Vitas nudijo storitve za izboljšanje kvalitete vašega življenja. Na voljo so vam terapevtske masaže in pa druge kozmetične storitve kot je japonsko vrisovanje obrvi. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (192)