Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Microblading metoda! 64% popust na profesionalno japonsko vrisovanje obrvi!

79,90 €

Redna cena od 220,00 €

# / 3

Microblading metoda! 64% popust na profesionalno japonsko vrisovanje obrvi!

79,90 €

Redna cena od 220,00 €

Pozabite na urejanje obrvi vsako jutro! Prepustite se rokam strokovnjakom, ki bodo poskrbeli, da bodo vaše obrvi vedno urejene. Japonska metoda vrisovanja obrvi micoblading je obnorela zvezdnice po vsem svetu! Primerna je predvsem za tiste, ki si želite naravnega videza. Vključena tudi brezplačna korekcija 6 tednov po tretmaju.

Svetovno priljubljena metoda za prihranek na času in vsakodnevnemu trudu! Vključena tudi brezplačna korekcija 6 tednov po tretmaju.

JAPONSKA METODA VRISOVANJA OBRVI

Svetovno priljubljena japonska metoda vrisovanja obrvi – microblading je metoda, pri kateri se med obstoječe obrvi oziroma dlačice s posebnim micro rezilom vrišejo nove dlačice. Vrisane so v smeri rasti že obstoječih dlačic, zato imajo obrvi po tem postopku povsem naraven, a izpopolnjen videz. Po tem postopku lahko končno prekinete z vsakodnevnim vrisovanjem obrvi in ste brezskrbni v vsaki situaciji.

POSTOPEK
Obliko obrvi se pri vrisovanju obrvi najprej nariše s svinčnikom, da si stranka lažje predstavlja, kakšen bo končni rezultat vrisovanja obrvi. Nato se s pomočjo posebnega inštrumenta in z mehkim rezilom pigment vnaša v kožo, hkrati pa se vrisujejo dlačice. 
Celoten postopek japonske metode vrisovanja obrvi traja približno uro in pol, največ časa pa je posvečenega predpripravi oziroma izrisu s svinčnikom, merjenju simetrije in izbiri barve.
Vnos pigmenta v kožo je zelo plitek (prodre le v prvo plast kože), zato po končanem postopku japonske metode vrisovanja obrvi  ni otekline. Postopek  vrisovanja obrvi po japonski  metodi je skoraj neboleč, za vsak slučaj pa se lahko uporabi anestetik v kremi za lajšanje bolečin.
Obstojnost japonske metode vrisovanja obrvi je približno 2 leti, potrebna je  korekcija, odvisno od same kože (mastna, suha koža).  Prva korekcija se naredi po približno 3 tednih in je vključena v ceno.   
Barve, s katerimi se izvaja japonsko oblikovanje obrvi, so netoksične, hipoalergene. Obstaja več različnih odtenkov za japonsko metodo obrvi, primerne odtenke izberejo glede na barvo dlak (las) polti.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • strokovno svetovanje glede oblike obrvi, ki vam bo najbolj pristajala
  • vedno urejen in privlačen videz ter boljše počutje
  • trajen make up za prihranek na času in vsakodnevnemu trudu
  • kvalitetno opravljena storitev in strokovno osebje
  • prihranek denarja, zapravljenega za nakupovanje raznih ličil
  • svetovno priljubljena metoda za izjemen izgled obraza
  • vključena brezplačna korekcija 6 tednov po tretmaju

Odlična ideja za darilo

Podjetje s tradicijo

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Lepotni salon BP Beauty Palace se nahaja v Ljubljani na Štihovi ulici, v neposredni bližini železniške postaje. Pravijo, da pri njih vaša lepota postane trajna, saj ponujajo različne lepotne storitve, kot so permanentni make-up, podaljševanje trepalnic - xtreme lashes in antiage tretmaji. Pri izvedbi lepotnih storitev uporabljajo kakovostno kozmetiko priznanih blagovnih znamk, zaposleni pa so podučeni in strokovno podkovani. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (182)