Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Mehka in gladka koža! Do 73% popust na žensko depilacijo po izbiri!

od 1,90 €

Redna cena od 7,00 €

# / 4
SAMO NA KUPONKO.SI

Mehka in gladka koža! Do 73% popust na žensko depilacijo po izbiri!

od 1,90 €

Redna cena od 7,00 €

Odloči se za eno izmed depilacij ter za nekaj časa pozabi na ureznine, vraščene dlačice in boleče rdeče pike. Prepusti se rokam strokovnjakov, ki pri svojem delu uporabljajo le najbolj kakovostne voske in izdelke.

Izbiraš lahko med depilacijo nog, brčic, brade, pazduh, bikini predela in še in še! Depilacija z voskom bo poskrbela za slovo od ureznin, vraščenih dlačic in raznih vnetij.

DEPILACIJE MAGIC

Depilacija je proces odstranjevanje dlak. Na voljo je mnogo različnih tehnik. V kozmetičnem salonu Magic uporabljajo voske priznanih znamk. Pri voskanju je postopek naslednji. Vosek nanesemo na telo, po nanosu voska položimo čez trak, s hitrim potegom traku nato odstranimo dlačice. Priporočljivo je, da so dlake dolge 0,5 cm, saj tako lahko zagotovimo dobro depilacijo. Razmik med enim in drugim obiskom je cca. 4 tedne. Krajši razmik sicer ni nič napačen, vendar rezultat ni tako dober. Temu je tako, ker dlake rastejo v 3 fazah in zato imamo lahko naenkrat 3 različne dolžine dlak. Redna uporaba depilacije prinaša lepe rezultate. Dlake so mehkejše, redkejše in tanjše, koža pa je mehka.

PRED DEPILACIJO
Dlačiče morajo biti pred depilacijo dolge 0,5–1 cm oz. približno 14 dni po britju.
Dan pred depilacijo priporočamo piling predela, ki ga želite depilirati, na dan depilacije se izognite mazanju z olji, losjoni in kremami. 2–3 dni prej se izogibajte soncu, solariju in savni. Koža mora biti čista in suha, saj prepotena in pregreta koža ne dopušča kvalitetne izvedbe depilacije.

PO DEPILACIJI
2–3 dni po depilaciji se izogibajte soncu, solariju in savni ter 24 ur po depilaciji ne priporočajo telesnih aktivnosti. Dan po depilaciji je priporočljiv piling, ki ga je potrebno ponavljati 2-3 krat na teden. Priporočeno je tudi da kožo mažete z vlažilnimi kremami.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izognite se vsakodnevnemu britju
  • mehka in gladka koža po depilaciji
  • dlačice, ki ponovno zrastejo, so bolj mehke in redke
  • slovo od ureznin, vraščenih dlačic, bolečih rdečih pik in raznih vnetij
  • strokovno osebje bo poskrbelo za profesionalno storitev
  • izbirate lahko med depilacijami na različnih delih telesa

Dolga veljavnost kupona

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

V Kozmetičnem salonu Magic si lahko privoščite različne lepotne storitve – pedikura, manikura, podaljševanje trepalnic, odstranjevanje dlačic, brazilska depilacija, različne nege obraza (diamantni piling, ultrazvok, ultrazvočni čistilec, cryo derm), oblikovanje obrvi in masaže. Čudovit ambient, lahko dostopna lokacija in strokovno osebje.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (157)