Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Manikira z možnostjo permanentnega lakiranja ali podaljševanja do 54% ceneje!

od 8,90 €

Redna cena od 18,00 €

# / 3

Manikira z možnostjo permanentnega lakiranja ali podaljševanja do 54% ceneje!

od 8,90 €

Redna cena od 18,00 €

Poskrbite za lepo urejene roke in se prepustite strokovnemu osebju Perfect Nail studia, ki bo poskrbelo, da boste iz salona odšli veseli in zadovoljni ob pogledu na svoje nohte. Elegantna lepota, ki jo lahko imate brez truda daljše časovno obdobje in pozabite na vsakodnevno urejanje! Možnost podaljšavanja nohtov z gelom s poslikavo ali nanosom kristalčkov, kjer je vključena tudi masaža rok s kokosovo kremo. 

Možnost podaljšavanja nohtov z gelom s poslikavo ali nanosom kristalčkov, kjer je vključena tudi masaža rok s kokosovo kremo!

Manikire

KLASIČNA MANIKIRA
Zajema odstranjevanje obnohtne kožice, oblikovanje in poliranje nohtov ter nanos negovalnega olja. 

PERMANENTNO LAKIRANJE NOHTOV
Gelish lakiranje omogoča posebni lak za nohte, ki se nanaša s čopičem kot lak in suši v LED lučki. Gre za tehniko, ki prekrije noht in zakrije njegove nepravilnosti, se popolnoma spoji z nohtom ter noht ščiti pred zunanjimi vplivi in daje naraven videz. V kolikor se vzorčka na nohtih naveličate, lahko enostavno prelakirate nohtke z drugim lakcem in kasneje lakec tudi odstranite z odstranjevalcem laka za nohte, brez da bi poškodovali permamentni lak. Izbirate lahko med barvami, ki so na voljo v salonu. Posebaj primerno je za vse, ki želite urejene nohte dlje časa, saj imajo laki obstojnost najmanj 2 tedna.

PODALJŠEVANJE NOHTOV
Podaljševanje nohtov na nohtno konico je že poznana tehnika. Nohte na tak način podaljšajo kadar bi radi imeli določeno ukrivljenost ali obliko nohta, ki jo pri svojih ne morete imeti. Vključeno je podaljševanje z gelom s poslikavo ali nanosom kristalkov in pa masaža rok s kokosovo kremo. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • možnost podaljševanja nohtov z vključeno masažo
  • strokovno osebje, ki bo poskrbelo za lep in negovan videz vaših rok
  • konec skrbi z vsakodnevnim urejanjem nohtov
  • uporaba visoko kakovostnih lakov
  • odlična ideja tudi za darilo

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Polepšajo in uredijo frizurco, nohtke, trepalnice, učinkovito in nasploh edinstveno prilagodijo masaže telesa, refleksnoconsko masažo stopal, nego nog, ne pozabijo tudi na masažo lasišča...vse to in še več, samo pri njih, v Perfect nail studio, na Pobrežju. Salon bo praznoval kmalu 20 let obratovanja. Je domač in preprost, s fajn noro energijo, ki jo punce rade prenasajo na stranke. So ustrežljive, predvsem pa se posvečajo profesionalno in individualno vsaki stranki posebej. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (204)