k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Manikira, lakiranje po izbiri in možnost podaljševanja nohtov do 62% ceneje!

od 9,90 €

Redna cena od 20,00 €

# / 3

Manikira, lakiranje po izbiri in možnost podaljševanja nohtov do 62% ceneje!

od 9,90 €

Redna cena od 20,00 €

Poskrbite za lepo urejene roke in se prepustite strokovnemu osebju Studia IN, ki bo poskrbelo, da boste iz salona odšli veseli in zadovoljni ob pogledu na svoje nohte. Elegantna lepota, ki jo lahko imate brez truda daljše časovno obdobje in pozabite na vsakodnevno urejanje!

Zagotovite si urejene roke z lepo oblikovanimi nohti in lakom po izbiri!

Manikire

KLASIČNA MANIKIRA
Zajema namakanje rok, oblikovanje in krajšanje nohtov, odstranjevanje obnohtne kožice, nanos kreme in kratka masaža rok, permanentno lakiranje nohtov v barvi po izbiri.

PERMANENTNO LAKIRANJE NOHTOV
Gelish lakiranje omogoča posebni lak za nohte, ki se nanaša s čopičem kot lak in suši v LED lučki. Gre za tehniko, ki prekrije noht in zakrije njegove nepravilnosti, se popolnoma spoji z nohtom ter noht ščiti pred zunanjimi vplivi in daje naraven videz. V kolikor se vzorčka na nohtih naveličate, lahko preprosto prelakirate nohtke z drugim lakom in kasneje lak tudi odstranite z odstranjevalcem laka za nohte, brez da bi poškodovali permanentni lak. Izbirate lahko med barvami, ki so na voljo v salonu. Posebej primerno je za vse, ki želite urejene nohte dlje časa, saj imajo laki obstojnost najmanj 2 tedna.

PODALJŠEVANJE NOHTOV
Geliranje nohtov je primerno predvsem za dame z malo časa in želijo svoje roke imeti vedno urejene. Gel nohti so prilagojeni fiziologiji in anatomiji naravnega nohta, so iz sodobnih materialov brez vonja in so zelo elastični. Izdelava je preprosta in strokovna. Kozmetičarka najprej začne z brušenjem nohtov, kar omogoča, da se gel lažje prime nohta, zaradi česar je manikira tudi obstojnejša. Nato se na noht ulije ali nanese utrjajoč gel, ki se suši po UV lučko, sledi pa še končno oblikovanje nohtov in morebitno lakiranje. Rezultat so bistveno obstojnejše nalakirani in urejeni nohti, kot je lakiranje z navadnimi laki.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • možnost podaljševanja nohtov
  • strokovno osebje, ki bo poskrbelo za lep in negovan videz vaših rok
  • konec skrbi z vsakodnevnim urejanjem nohtov
  • uporaba visoko kakovostnih lakov
  • odlična ideja tudi za darilo

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Kozmetični studio In se nahaja v prostorih Hotela Azul v Kranju. Odlikujejo ga čudovit ambient, lahko dostopna lokacija in strokovno osebje, ki bo poskrbelo da boste z njihovimi storitvami zadovoljni. Nudijo terapevtske in kozmetične storitve. Spoštujejo mirnost in spokojnost oceana ter občutek sreče, ki ga daje sonce, želijo pa seveda, da bi se pri njih tudi vi počutili tako.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (147)