k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Gelish lakiranje z možnostjo podaljševanja nohtov do 60% ceneje!

od 9,90 €

Redna cena od 25,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Gelish lakiranje z možnostjo podaljševanja nohtov do 60% ceneje!

od 9,90 €

Redna cena od 25,00 €

Poskrbite za lepo urejene roke in se prepustite strokovnemu osebju, ki bo poskrbelo, da boste iz salona odšli veseli in zadovoljni ob pogledu na svoje nohte. Elegantna lepota, ki jo lahko imate brez truda daljše časovno obdobje in pozabite na vsakodnevno urejanje! Novost v salonu - podaljševanje nohtov s konicami. 

Zagotovite si urejene roke z lepo oblikovanimi nohti in lakom po izbiri! Novost v salonu - podaljševanje nohtov.

Manikire

GELISH LAKIRANJE NOHTOV
Gelish lakiranje omogoča posebni lak za nohte, ki se nanaša s čopičem kot lak in suši v LED lučki. Gre za tehniko, ki prekrije noht in zakrije njegove nepravilnosti, se popolnoma spoji z nohtom ter noht ščiti pred zunanjimi vplivi in daje naraven videz. V kolikor se vzorčka na nohtih naveličate, lahko enostavno prelakirate nohtke z drugim lakcem in kasneje lakec tudi odstranite z odstranjevalcem laka za nohte, brez da bi poškodovali permamentni lak. Izbirate lahko med barvami, ki so na voljo v salonu. Posebaj primerno je za vse, ki želite urejene nohte dlje časa, saj imajo laki obstojnost najmanj 2 tedna.

PODALJŠEVANJE NOHTOV
Geliranje nohtov je primerno predvsem za dame z malo časa in želijo svoje roke imeti vedno urejene. Gel nohti so prilagojeni fiziologiji in anatomiji naravnega nohta, so iz sodobnih materialov brez vonja in so zelo elastični. Izdelava je preprosta in strokovna. Kozmetičarka najprej začne z brušenjem nohtov, kar omogoča da se gel lažje prime nohta zaradi česar je manikura tudi obstojnejša. Nato se na noht ulije ali nanese utrjajoč gel, ki se suši po UV lučko, sledi pa še končno oblikovanje nohtov in morebitno lakiranje. Rezultat so bistveno obstojneše nalakirani in urejeni nohti kot je lakiranje z navadnimi laki na naravne nohte. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • možnost podaljševanja nohtov
  • strokovno osebje, ki bo poskrbelo za lep in negovan videz vaših rok
  • konec skrbi z vsakodnevnim urejanjem nohtov
  • uporaba visoko kakovostnih lakov

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Nohti so odraz našega zdravja in urejenosti, vendar tempo življenja velikokrat ne dopušča časa za njihovo skrbno urejanje. Manikurski studio Nataša Kejžar vam tako po ugodni ceni priporoča naravno manikuro ali pedikuro, ki ne poškoduje vaših nohtov.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (108)