Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Limfna drenaža z infrardečimi žarki in možnostjo bodywrapinga do 51% popust!

od 9,90 €

Redna cena od 20,00 €

# / 6
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Limfna drenaža z infrardečimi žarki in možnostjo bodywrapinga do 51% popust!

od 9,90 €

Redna cena od 20,00 €

Strojna limfna drenaža očisti telo strupov, odpravlja celulit, zastajanje vode v telesu in zatekanje nog oziroma občutek "težkih nog", obenem preprečuje tudi vnetje ven in pospešuje krvni obtok. Z limfno drenažo z infrardečo toploto se pospeši izločanje toksinov iz telesa.

Segrevanje telesa z infrardečimi žarki, pospeši izločanje toksinov iz telesa ter zmanjšuje obseg!

LIMFNA DRENAŽA IN BODYWRAPING

S pomočjo napihljivih manšet in pravilno izbranim programom, ki posnema delo rok, drenirajo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšajo prekrvavitev tkiv in iz njih odplavijo ostanke presnove. Hkrati zmanjšajo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj limfnega pretoka. Limfna drenaža je nenadomestljiva pri vseh terapijah celulita. Strojna limfna drenaža očisti telo strupov, odpravlja celulit, zastajanje vode v telesu in zatekanje nog oziroma "težke noge".  Limfna drenaža je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva in celulita. Terapija deluje protistresno, na splošno izboljša naše počutje in je odlična preventiva proti nastajanju krčnih žil.

INFRARDEČI ŽARKI
Segrevanje telesa z infrardečo toploto, pospeši izločanje toksinov iz telesa ter zmanjšuje obseg. Infrardeči grelci oddajajo energijo, ki prodira do 4 cm v telesno tkivo. Ogrevanje s pomočjo infrardeče toplote spodbuja procese presnove, jih pospešuje in omejuje razmnoževanje bakterij in virusov. Notranje organe pa spodbuja k večji aktivnosti. Obrambna sposobnost telesa se izboljša. Pozitivni učinki infrardeče toplote so zaznani pri menopavzi, artritisu, aknah, boleznih ušes, revmatizmu, nespečnosti, išiasu, pri odpravi povečane telesne teže, pri odpravi celulita in pri negi kože, saj se s potenjem izločijo strupene snovi, ki jih odlaga telo v podkožje.

BODYWRAPING
Body wrapping ali povijanje telesa, je že vrsto let preverjena in zelo učinkovita metoda za odpravo celulita, namenjena tudi zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju izgleda kože pri strijah in podkožnih maščobnih blazinicah.
Ob uporabi učinkovitih preparatov, ki se nanašajo na kritične predele kot so stegna, zadnjica, trebuh, se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov.
Učinek je viden že po prvem body wrappingu. Že po nekaj tretmajih body wrappinga se vidno zmanjša celulit, obseg, ter poveča čvrstost in elastičnost tkiva.
Kremo za body wrapping vtrejo v kožo in nato mesta, ki jih obdelujejo ovijejo z posebno folijo, ki zagotavlja, da vse sestavine prodrejo v kožo in podkožno tkivo, kjer opravljajo želene razgradne in detoksifirajoče učinke, istočasno pa s pritiskom pospešujejo oziroma povečujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • terapije izboljšujejo stanje tudi pri oteklinah in poškodbah sklepov
  • imejte lepo oblikovano in zavidanja vredno telo ter boljšo samozavest
  • močno izboljšan limfni pretok in ohranitev prožnosti kože
  • vidni rezultati že po prvih obiskih opravljene storitve
  • pospeši izločanje toksinov iz telesa ter zmanjšuje obseg

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

V novo nastalem salonu Immortelle nudijo terapije za preobilkovanje telesa, maderoterapijo, vacuslim, masaže in druge kozmetične storitve. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (156)