Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Lepša postava! Do 60% popust na oblikovanje telesa z ultrazvočno kavitacijo!

od 21,00 €

Redna cena od 42,00 €

# / 6

Lepša postava! Do 60% popust na oblikovanje telesa z ultrazvočno kavitacijo!

od 21,00 €

Redna cena od 42,00 €

Učinkovito nad trdovratne maščobne obloge! Odločite se za celostno preoblikovanje telesa in anticelulitni tretma za ultrazvočno kavitacijo, ki bo pomagala do lepše postave in posledično višje samozavesti. Vključena tudi toplotna terapija z IR svetlobo, vakumska terapija, body wrapping in ročna masaža zahtevnega dela z anticelulitnim oljem!

Vključena toplotna terapija z IR svetlobo, kavitacija, vakumska terapija, body wrapping in ročna masaža zahtevnega dela z anticelulitnim oljem!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • toplotna terapija z IR svetlobo
 • kavitacija
 • vakumska terapja
 • body wrapping
 • ročna masaža zahtevnega dela z anticelulitnim oljem

Preoblikovanje telesa

KAVITACIJA
Ultrazvočna kavitacija pomaga pri odstranjevanju prekomerno nakopičenih maščobnih oblog. Gre za najnovejšo metodo, ki omogoča neinvaziven in neboleč tretma, ki je ciljno usmerjen na problematične dele: trebuh, boki, stegna, nadlahti, zadnjica, …Pri kavitaciji se uporabljajo posebne naprave, kjer se ustvarjajo ultrazvočne vibracije, ki uničujejo maščobne celice.

BODY WRAPPING
Mineralna obloga ali mineralni body wrapping je neinvazivna in učinkovita metoda oblikovanja postave, ki zmanjša obseg telesa in celulita, učvrsti kožo, pospešuje cirkulacijo in ima razstrupljevalni učinek. Z mineralnim body wrappingom se zmanjša obseg telesa, izboljša se splošno počutje, telo se razbremeni toksinov in odpadnih snovi. Izboljša se tonus kože pri celulitu, strijah in podkožnih maščobnih blazinicah. Postopek se zaradi večjega učinka nadgradi s povijanjem telesa v kompresijske povoje. Tako se pospeši pretok krvi in kurjenje maščob. V tem času oseba počiva in se sprošča ob prijetni glasbi. Deležna je masaže obraza in stopal.

VAKUMSKA TERAPIJA
Vakumska terapija je naraven tretma, neinvaziven za kožo. Pomaga pri odstranjevanju celulita, razstruplja telo in spodbuja delovanja limfe.
TOPLOTNA TERAPIJA
Telo segrevamo z infrardečo svetlobo kar pospeši izločanje toksičnih snovi iz telesa, zmanjšuje obseg delov telesa, spodbuja procese presnove, notranje organe spodbudi k večji aktivnosti. Telo se tako temeljito očisti in vidno pomladi.

ROČNA MASAŽA
Na koncu kavitacijskega postopka se naredi še ročna masaža z anticelulitnimi olji. Ta zmanjša celulit, pospeši prekrvavitev, napne kožo in pospeši izločanje odpadnih snovi.

Kontraindikacije in neželeni stranski učinki:
Kontraindikacij in neželenih stranskih učinkov do sedaj še ni bilo zaznati. Znanost meni, da je ultrazvočno valovanje popolnoma neškodljivo človeku. Ni priporočljivo za rakave bolnike in osebe, ki imajo nameščen spodbujevalnik.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • učinkovito nad trdovratne maščobne obloge
 • poleg kavitacije vključena tudi vakumska terapija, body wrapping, masaža..
 • možnost GRATIS masaže obraza in stopal
 • lepša postava, manj celulita in višja samozavest
 • strokovno osebje in prijeten ambient
 • vidni rezultati že po prvih obiskih opravljene storitve

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Tjana Burger je po osnovni šoli formalno izobraževanje nadaljevala na Gimnaziji Velenje in nato zaključila študij ekonomije. V tem času se ji je ponudila priložnost, da je dodatno znanje iskala tudi na Univerzi Komenskega v Bratislavi na Slovaškem. Kot se spodobi za ekonomista je svoje delo nadaljevala v poslovnih vodah kot borzna posrednica v priznani slovenski borzni hiši. Izkušnje z ljudmi in poslovnimi financami so me vodile v nenehno iskanje novih dimenzij življenja, ki niso bile povezane z otipljivimi materialnimi vrednostmi. Čutila je, da za vsem tem stoji nekaj več, kar ji še trenutno ni bilo dano videti. Že kot študentka se je seznanjala z različnimi oblikami duhovnega izobraževanja. Več kot dvajsetletno iskanje in brskanje po vesolju je formalno zaključila tudi v priznani šoli za bioterapevte-karmična diagnostika, ki jo vodi Marjan Ogorevc. Učiteljska stopnja za Reiki je le dodatna nadgradnja pri njenem terapevstkem delu, ki ga vključuje v svoje delo. Začela je čutiti in delovati celostno kot poslovna ženska z znanji iz bioterapije, ki jo jo začela načrtno uvajati v svoje poslovne prakse. Verjame, da ji je športni duh v časih iskanja in poglabljanja na vseh področjih udejstvovanja pripomogel, da ji je v najtežjih trenutkih uspelo uiti samopomilovanju. Svoji ljubezni do športa je dodala še formalno obliko in opravila izpit za atletskega trenerja in licenco za vodeno vadbo za odrasle. Opravljen ima tudi tečaj masaže na srednji zdravstveni šoli v Slovenj Gradcu. 
Marsikomu v pogum lahko reče, da ji je končno uspelo. Združiti vse talente, sposobnosti in želje v zaokroženo celoto podajanja znanja ter prenašanja izkušenj na vse tiste, ki si to želijo.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (148)